karşı komşumm :(

Defolup gitsin..İyi olmuş eşinizin ev sahibi ile görüşmesi...Sevindim adınıza..Allah ıslah etsin evet..Kim bilir gittiği yerde ne yapıcak içinde varsa herkese yapar...Bir de evli utanmaz..Neyse ki kurtuluyosun canım...

aynen canım aynen.. umarım gittiği yerde oturanlar yaşlı başlı ihtiyar insanlar olurda bulaşamaz.. yada bekar birileri olur ki kimsenin evliliğine neden olmasın..

bizde böylelerine azmış kudurmuş derler senin yerinde olsam kadınla açık açık konuşurum davranışların çok yanlış kendine çeki düzen ver dışardan hiç hoş görünmüyorsun emin ol derim kocasına gitsin soyunsun azmış karı pislik:111:

aynen canım aynen.. umarım gittiği yerde oturanlar yaşlı başlı ihtiyar insanlar olurda bulaşamaz.. yada bekar birileri olur ki kimsenin evliliğine neden olmasın..

konuyu okurken çok sinirlenmiştim. geçmiş olsun diyeyim kurtuluyorsunuz, umarım öyle insanlarla bi daha karşılaşmazsınız..

oha demek istiyorum ona neymiş eşinizin yatak oda performansından utanmaz kadın.birde eşinizin gelme saatini bekleyip geceliğinle onu kapıda karşılıyor

Ben olsam açik açik yuzune karsi konusup ikaz ederdim hatta durum bu sekilde devam ederse esine soyleyecegimi de soylerdim (ki yapardim da) hic kimsebin mutlulugu sizinkinden onemli olmamali...
Bu arada evin asil sahibini taniyorsaniz ve o kadin ciktiktan sonra evin bos kalmayacagina inaniyorsaniz bence son care olarak evin asil sahibiyle de konusabilirsiniz.

eşinin değerini bil bence dürüst bi adam gibi.Ama bence yavaştan o kadına dişini geçirmeye bak yoksa huzursuzluk cıkmaya baslar

bizim kiracıda ailecek o...larmış kadın baya serbestmiş hatta karşı binadan dansöz kıyafetiyle çıktığını gören falan olmuş alem yapıyorlardı herhalde

allahım ya ne insanlar var.. bu kadının kocası yokmu kimse bişey demiyor mu anlamıyorum...

ve birde insanlar nasıl sevişiyorlar ki komşullar duyuyor. duvarlarda yalıtım yokmu? ses geçiriyr. insanlarımzıda mahremiyet kalmamış.sizde geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…