karşı komşumm :(

sorun çözülmüş de yalnız burda ben eşini bi tebrik etmek istiyorum. böyle eş dostlar başına var mı bi abisi kardeşi arkadaşı yarı çıplak gezen kadınla karşılaşmamak için asansör kullanmıyor, evden çıkarken sana önce sen bak yoksa çıkayım diyor. rahatsız olduğunu arayıp ev sahibine bildiriyor. başkası olsa napalım apartmanda yaşıyoruz uçarak mı gidelimm, sosyal bi ortamda yaşıyoruz kendimizi izole mi edelimmm gibi şeyler duyabilirdik yani.vallaha helal olsun. helal süt emmiş erkekler de varmış demek ki. bi ömür mutlu olun canım.

var canımm 3 erkek kardeşler :) ama malesef 3üde evli :) üstelik teki bi cadıyla evli :)) amin canım herkese Allah benim eşim gibi bir eş nasip eder inşallah çok düşüncelidir beni kimselere karşı ezdirmez kimseye laf söyletmez biri bana bişey derse benden önce cevabını verir.. Kayınvalidemde çok önemli bir etken tabi ben kayınvalidemi çok severim bunu hepte belli ederim eşimde bana teşekkür eder aileme bukadar değer verdiğin için çok teşekkür ederim seni bana Allah hangi iyiliğimin karşılığı olarak verdi diye.. biz 5 yıl flört döneminden sonra evlendik ve sevgimizde 1 gram eksilme olmadı aksine çoğaldı hepte böyle devam eder inşallah..

İnsallah sizde kurtulursunuz , öbür türlü gürültü de zor ama bu sevisme gurultusu cok fena , insan utanip dile bile getiremiyor, oturduğumuz ev kvdeme ait , ona söyledim , o yoneticiyle konuştu
yonetici de 2 kez polis geldi gürültü var diye baska bisey yapamayız diyo, ev sahibi de memnun parayı aliyo tabi
Garibim kvdem komşu gitsin diye gece gündüz tesbih çekti dua etti de gittiler

Maşallah ne guzel, Allah bozmasın
Eşiniz bisey yapmaz da pislik insanlar moral bozuyor iste , sinek kucuk ama mide bulandırır misali
Neyseki kurtulmuşsunuz , gecmis olsun :)

allah eşinle senin ağzının tadını bozmasın inşalaahh :)
ay bu kadını kocası iyi dövmemiş öldürmemiş ha :)) delimidir ruh hastasımıdır nedir, ama kurtuluyormuşsun çok sevindim

allah eşinle senin ağzının tadını bozmasın inşalaahh :)
ay bu kadını kocası iyi dövmemiş öldürmemiş ha :)) delimidir ruh hastasımıdır nedir, ama kurtuluyormuşsun çok sevindim

amiin canım kimsenin eşiyle ağzının tadı bozulmaz inşallah yoksa evlilik dayanılmaz bir hal alır gider.. evet ya bende onu diyorum eşime adam iyi çekip vurmuyor kadını diye Allahtan adamda boşanmaya karar vermiş hem biz hem adam kurtuluyor :)

Böyle kadınlara iflit oluyorum ya sanane başkasının yatak odasından ya nasıl da geniş meşrepli bi kadınmış yatakta nasıl diyerek bide evli barklı hepten gıcık oldum şu an kendimi senin yerine koydum da...Eşini de ayrıca tebrik ederim o da durumu farkedip sana söylemiş bence ne kahve ne selam böyle insanlardan her şey beklenir bol bol dua okuyun nazara karşı falan bu arada durum çözülmüş taşınıolarmış gözünüz aydın.

Son düzenleme:

sağol tatlım çok teşekkür ediyorum yok zaten bu davranışlarını sergilemeye başladıktan sonra görüşmeyi kesmiştim başlarda görüşüyorduk ozamanlar bu huyları yoktu tabikide sonra görüşmedim şükürki taşınıp gidiyorlar .. dediğini yapcam canım nazar duası okuycam artık bol bol..

canım kalbin temizmiş :)
gözün aydın olsun taşınsın da bir an önce kurtul inşallah :)

Merhaba tweety87 ;

evinizin ses yalıtımı kötü anladığım kadarıyla. Şu anki komşunuz taşınsa dahi ses yalıtımı kötüyse ileride aynı sorunları yaşamamanız için ; Ses yalıtımı yaptırma imkanınız var ise odanızı taşımanıza gerek kalmayacaktır.

merhaba;
binamız daha 3 yıllık bir bina ve evi alacağımız zaman ses yalıtımının olduğunu yeni yönetmeliğe göre yapıldığını söylediler. binada oturan arkadaşlarıma karşı komşularının seslerinin alt yada üst kat komşularının seslerinin gelip gelmediğini sorduğumda gelmediğini söylediler yani sorun bizim karşı komşumuzun biraz sesli olmalarından kaynaklanıyor.

Saçını başını yolardim kuzum o karının ne deyim allah yardimcin olsun

sert bir dille uyar kavga bile et gerekirse eşinin onun yüzünden merdivenleri kullndığını söyle yatak odasında sesden yatamadığınızı söyle midem bulandı iğrenç kadın parçalarım ben o.....yu ya

Siz diyorsunuz ya araya mesafe koydum diye...İşte anladı pislik kadın sizin uyandığınızı....Saf olmadığınızı....Yoksa taşınmaz herşeyi yapardı...Baktı siz herşeyi anladınız araya mesafe koydunuz baktı emeline ulaşamıycak defolup gidiyor...İnanın böyle kadınlar çok...Hele ki sizleri çok mutlu gördüyse böyle yılanlar çok...Eve girip çıkarlar dost gibi aman dikkat edin bütün bayan arkadaşlarım kimseye güven yok...Evinize girip çıkanlara çok dikkat edin....

aynen canım insan bazen en yakınındakilerden korkmalı diye düşünüyorum.. Kadın yine gitmezdi kolay kolayda kadının ev sahibi eşimin arkadaşı eşim gitti ev sahibiyle görüştü sağolsun ev sahibide evi boşaltın diye kadının kocasını aramış.. zaten tek şikayetcide biz değilmişiz.. hiç kurtulamayacağımı düşünüyordum kadından ev sahibi değil iyiki.. pislik beyaz gecelikleri giyip kapının önüne çıkıyordu heryeri belli Allah ıslah etsin.. şükürler olsunki kurtarıyor beni o kadından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…