- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
sorun çözülmüş de yalnız burda ben eşini bi tebrik etmek istiyorum. böyle eş dostlar başına var mı bi abisi kardeşi arkadaşıyarı çıplak gezen kadınla karşılaşmamak için asansör kullanmıyor, evden çıkarken sana önce sen bak yoksa çıkayım diyor. rahatsız olduğunu arayıp ev sahibine bildiriyor. başkası olsa napalım apartmanda yaşıyoruz uçarak mı gidelimm, sosyal bi ortamda yaşıyoruz kendimizi izole mi edelimmm gibi şeyler duyabilirdik yani.vallaha helal olsun. helal süt emmiş erkekler de varmış demek ki. bi ömür mutlu olun canım.
ah taşınsalarda kurtulsam anlamadıgım konu bırde anneside var yanı ailece yasıyolar coluk cocuk ben duyup rahatsız oluyorsam onlara ALLAH sabır versın ne diyim.alt komşum vardı 5 cocuklu onlardan kurtuldum üst komşu çıktı başıma...umarım konu sahibide bi an önce kurtulur.
var canımm 3 erkek kardeşler :) ama malesef 3üde evli :) üstelik teki bi cadıyla evli :)) amin canım herkese Allah benim eşim gibi bir eş nasip eder inşallah çok düşüncelidir beni kimselere karşı ezdirmez kimseye laf söyletmez biri bana bişey derse benden önce cevabını verir.. Kayınvalidemde çok önemli bir etken tabi ben kayınvalidemi çok severim bunu hepte belli ederim eşimde bana teşekkür eder aileme bukadar değer verdiğin için çok teşekkür ederim seni bana Allah hangi iyiliğimin karşılığı olarak verdi diye.. biz 5 yıl flört döneminden sonra evlendik ve sevgimizde 1 gram eksilme olmadı aksine çoğaldı hepte böyle devam eder inşallah..
Maşallah ne guzel, Allah bozmasın
Eşiniz bisey yapmaz da pislik insanlar moral bozuyor iste , sinek kucuk ama mide bulandırır misali
Neyseki kurtulmuşsunuz , gecmis olsun :)
allah eşinle senin ağzının tadını bozmasın inşalaahh :)
ay bu kadını kocası iyi dövmemiş öldürmemiş ha :)) delimidir ruh hastasımıdır nedir, ama kurtuluyormuşsun çok sevindim
Böyle kadınlara iflit oluyorum ya sanane başkasının yatak odasından ya nasıl da geniş meşrepli bi kadınmış yatakta nasıl diyerek bide evli barklı hepten gıcık oldum şu an kendimi senin yerine koydum da...Eşini de ayrıca tebrik ederim o da durumu farkedip sana söylemiş bence ne kahve ne selam böyle insanlardan her şey beklenir bol bol dua okuyun nazara karşı falan bu arada durum çözülmüş taşınıolarmış gözünüz aydın.
sanırım bende öyle yapacağım o odamda ebeveyn banyosu falan var giyinme odam var odanın içinde o yüzden değiştirmek istemedim karşı komşumun yatak odası yanlış yerde yani o yatak odasını oturma odasına taşıdığı için benim yan duvarıma denk geliyor.. odamdanda hiç taşınmak istemiyorm ama artık mecburum napym..
canım kalbin temizmiş :)
gözün aydın olsun taşınsın da bir an önce kurtul inşallah :)
Merhaba tweety87 ;
evinizin ses yalıtımı kötü anladığım kadarıyla. Şu anki komşunuz taşınsa dahi ses yalıtımı kötüyse ileride aynı sorunları yaşamamanız için ; Ses yalıtımı yaptırma imkanınız var ise odanızı taşımanıza gerek kalmayacaktır.
Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruumkendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..
Saçını başını yolardim kuzum o karının ne deyim allah yardimcin olsun
teşekkür ediyorum tatlım taşınıp gidiyorda kurtuluyorum :)
Oooo gözün aydın bebisim teneke çal arkasindan pisligin
Siz diyorsunuz ya araya mesafe koydum diye...İşte anladı pislik kadın sizin uyandığınızı....Saf olmadığınızı....Yoksa taşınmaz herşeyi yapardı...Baktı siz herşeyi anladınız araya mesafe koydunuz baktı emeline ulaşamıycak defolup gidiyor...İnanın böyle kadınlar çok...Hele ki sizleri çok mutlu gördüyse böyle yılanlar çok...Eve girip çıkarlar dost gibi aman dikkat edin bütün bayan arkadaşlarım kimseye güven yok...Evinize girip çıkanlara çok dikkat edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?