evet canım 1 ay içerisinde evi boşaltcaklar
yok çok ısrar etse hadi gidelim hadi gidelim diye banada şüpheli gelir ancak eşim sadece ben bütün gün evde yokum eğer rahat edemyceksen huzursuz olcaksan annemlerde kalabilirz bunlar gidene kadar dedi bende bi düşüneyim dedim oda tamam canım sen bilirsin sen nasıl istersen öyle yapalım dedi . Allahtanki bizden önce şikayetçi olanda olmuş bi biz değilmişiz yani
annemlerin oturdugu apartmanda bi kadın vardı ,kücük yasta evlenmis 4 cocugu vardı kadının.durumlarını da önceden iiymis ama sonra adam iflas etrmisti.bayagı sıkıntılı gunler yasadılar .evde tek calısan adamdı cunku.neyse karsıya 7-8 aylık yeni evli bi cift tasındı .kadında genc adamda. yalnız allah icin adam cok yakısıklı manken gibiydi.esi de hostu .neyse bu bayanlar samimi olup ,gidip gelmeye sonra esler görüsmeye basladı.aradan bi kac ay gecti ,yeni gelinden kadın borc para almaya baslıor.aldıgı parayla sürekli dekolte kıyafetler alıp ,aile toplantılarında giyior. yeni gelin anneme gidip ,anlatıor bunları.kadının ,kızın kocasına tavırları bakısları degisior .ürekli kıza diormuş ki keske senin kocan gibi kocam olsa,benim kocam kısa boylu sisko ,seninki öyle mi ama felan demeye baslamış .kız varyaaa 1 yıla kalmadan topladı pılısını pırtısını evde kendilerinin olmasına ragmen baska semten ev aldı ,gitti tasındı.yuvasını kurtardı. sana simdi tasın demiorum amaaaaa kadınla konusmayı kes.tersle gitsin .herkesin bi it yüzü vardır ,onu gösteceksin .baska cözüm yok
Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruumkendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..
benimde en samimi dediğim arkadaşlarımdan biri bana hep öle diyor.snn kocan boylu poslu, iri yarı, kalıplı benimki kısa boylu göbekli,çok şanslısın falan.
faceden eşimin tek olduğu resimlerini beğeniyor, benle olanları beğenmiyor
aylardır nasıl yapsam nereye konu açsam diye düşünüyordum nasıl anlatılırki bu diye vazgeçiyordum
fakat üst kat komşusu densiz düşüncesiz olan bir ben yokmuşum ya
benimde nedir çektiğim anlatamam 1 yılı geçti o malum sesler her gece diğer odaya gidiyorum orayada geliyor artık kaç desibel sesi varsa tövbe yarabbim ödüm kopuyor birgün evladım uyanıp anne ne sesi bu diyecek diye yöneticiye üstü kapalı söyledim uyarırım dedi ama ne kadar uyarır bilemem.kapı komşuma gelince ALLAH var çok iyi biri ama üst kat feci rezalet.boşuna dememişler ev alma komşu al diye inşallah sende bizde kurtuluruz bu düşüncesiz ve koca avcıları komşulardan.....
Yatak odanzin yerini degistirin benim.yatak odam altaki ve ustenin oturma odasi
Onlarin yatak odasi benim cocuk odam ve cocuk odam oylesine buyukki :) 4 metre kare hali paspas gorevi goruyot
Hic pisman ddgilin zira bende ustekilerin sesinden cok rahatsizdim
E şimdi de çocuklara yazık, inşallah farketmiyorlardır ne olup bittiğini.
ya canım konuşsamda anlamaz bence anlıycak insan baştan böyle şeyler yapmaz üstelik kendiside evli yani. eşime dikkat ediyorum zaten oda kadınla karşı karşıya gelmemek için çabalıyor asansörü bile kullanmıyor adam geldiğimi anlamasın diye..
ben öyle yada böyle kocasına duyurdum
dövsede onu kocası zerre kadar üzülmem.kılım kıpırdamaz.
Canım zaten ev sahibi eşini aramış kadının evimi boşaltın size söylemiştim bir şikayet daha gelirse evden çıkarırım diye karınız kapının önünede gecelikle falan çıkıyormuş bu ne rahatlık ne terbiyeszlk lütfen boşaltın evi karınıza sahip olun demiş kadının kocasıda ben zaten boşancam bu kadından tamam 1 ay içerisinde boşaltıyoruz evi demiş.. asıl bomba meğer kadını daha öncede ev sahibine şikayet eden olmuş kadın evin içinde gecelikle bazen gecelik bile olmadan dolaşıp cama o şekilde çıkıyormuş kadının karşı camına düşen kişi yani karşı binamızdan birisi şikayet etmiş kiracınız eşimin evde olduğu saatlerde içeride çıplak dolaşıyor gecelikle dılaşıyor o bizi ilgilendirmez dolaşsın ama camada o şekilde çıkıp sigara içiyor diye.. Allah ıslah etsin bu kadını
Canım zaten ev sahibi eşini aramış kadının evimi boşaltın size söylemiştim bir şikayet daha gelirse evden çıkarırım diye karınız kapının önünede gecelikle falan çıkıyormuş bu ne rahatlık ne terbiyeszlk lütfen boşaltın evi karınıza sahip olun demiş kadının kocasıda ben zaten boşancam bu kadından tamam 1 ay içerisinde boşaltıyoruz evi demiş.. asıl bomba meğer kadını daha öncede ev sahibine şikayet eden olmuş kadın evin içinde gecelikle bazen gecelik bile olmadan dolaşıp cama o şekilde çıkıyormuş kadının karşı camına düşen kişi yani karşı binamızdan birisi şikayet etmiş kiracınız eşimin evde olduğu saatlerde içeride çıplak dolaşıyor gecelikle dılaşıyor o bizi ilgilendirmez dolaşsın ama camada o şekilde çıkıp sigara içiyor diye.. Allah ıslah etsin bu kadını
Valla ne kadar hanımmışsınız
Daha okurken dalasım geldii ben şimdiye yırtmıştım ortalığı
Ama eşinin tavrınada hayran kalldım
İnşaallah bizimkilerde böylee bir durumda sıınavı başarıylaa geçerler
Ayyyy bana ver sen o yellozu bak yapabiliyomu bir daha
Ben onu kocasına söylerddiim direk
Karına sahip çık yoksa günah benden gider derdim
Ayy bizdede vardı öyle bi üst komşu
Önce yatağın duvara çarpma sesleri , sonra diğer sesler gelmeye başladı , kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki
Güya kız tek yaşıyor ama evine giden gelenin haddi hesabı yoktu, yüzümü karartıp çıktım söyledim , seslerden rahatsız oluyoruz diye , arkadaslarım geliyor bisey diyemiyorum dedi , nasıl bi bahaneyse artık
Birde gecesi gündüzü yoktu misafir gelse rezil olacağız seslerden diye korkar olmuştum
Cok sukur taşındı gittide kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?