karşı komşumm :(

kadın eski kaşarmış desene

benimde en samimi dediğim arkadaşlarımdan biri bana hep öle diyor.snn kocan boylu poslu, iri yarı, kalıplı benimki kısa boylu göbekli,çok şanslısın falan.
faceden eşimin tek olduğu resimlerini beğeniyor, benle olanları beğenmiyor

Son düzenleme:

esiniz durumun farkındaysa kuruntu yapmanıza gerek yok. kaldı ki adam rahatsız olup bir de kacıyor.
bence kahve icmeye cagırdıgı bir gun ya da kapıya cıktıgında kadını uygun bir dille uyarın. hatta kocasına sikayet etmekle tehdit edin, geri adım atabilir. baktınız hala devam ediyor, kiracıymıs zaten, ev sahibine iletebilirsiniz. komsunuz apartmanın huzurunu kacıracak, milletin kocasına goz koyup sonra da hicbir sey olmamıs gibi davranacak kadar yuzsuzlesmisse sizin dillendirmekten cekinmenize gerek yok derim. yoksa bu haliyle her aksam icinizi kendi kendinize yer bitirirsiniz.
hala bas edemiyorsanız son care evi satarsınız ama hic luzum yok bence. kocanızı baskalarından sakınarak onune gecemezsiniz aklı kalan olacak olan her yerde olur. merdiven cıkmalar falan... esinize guvenilir derim

Aman allahım ne pis ne rezil biri bu ya.
Allah yardımcın olsun.
Kendimi geri çekmezdim ben olsam üstüne üstüne yürürdüm. Hadsiz.
Önceden komşuluklar akrabalıktan öteydi. Şimdi kedimizi bile emanet edemeyecek duruma gelmişiz.
Rabbim böylelerini yuvamzdan, huzurumuzdan uzak etsin.

Arkadaşımında yan komşusu biraz sorunluydu.
Bi akşam saat 9-10 gibi gelip zile basmış, eşi bakmış ki komşu kadın arkadaşıma sen aç vs demiş. O da ev haliyle oturuyo diye hırkasını almış. O ara bi karışıklık olmuş 2 dakika kapıda beklemiş.
Kız kapıyı açmış, dediği şey kızz napıyodunuz ben geldim yarıda kaldı falan. Ben söylediği şekilde yazamıyorum, oldukça terbiyesiz kelimeler. :26:
hani yakındık biz ikimizde yeni evliydik bu konularda birbirimize şaka yaparız ama kesinlikle bu benim aklımdan geçmez. Bide apartmanda duyulucak şekilde konusunca şaşırmış.
Sonra sürekli banyodan gelen seslere takınca arkadaşım saçına yapışmış.

Düşman başınaaa.

ozaman kocanı nekadar samimi olsanda o arkadaşnla ondan uzak tut canım..

Valla ne kadar hanımmışsınız
Daha okurken dalasım geldii ben şimdiye yırtmıştım ortalığı
Ama eşinin tavrınada hayran kalldım
İnşaallah bizimkilerde böylee bir durumda sıınavı başarıylaa geçerler
Ayyyy bana ver sen o yellozu bak yapabiliyomu bir daha
Ben onu kocasına söylerddiim direk

Karına sahip çık yoksa günah benden gider derdim

Ay com sukur cehennemin dibine kadar yoluvar defolsun edepsiz!! Allah hepimizi boyle kadinlardan uzak tutsun !

Ayy bizdede vardı öyle bi üst komşu
Önce yatağın duvara çarpma sesleri , sonra diğer sesler gelmeye başladı , kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki
Güya kız tek yaşıyor ama evine giden gelenin haddi hesabı yoktu, yüzümü karartıp çıktım söyledim , seslerden rahatsız oluyoruz diye , arkadaslarım geliyor bisey diyemiyorum dedi , nasıl bi bahaneyse artık
Birde gecesi gündüzü yoktu misafir gelse rezil olacağız seslerden diye korkar olmuştum
Cok sukur taşındı gittide kurtulduk

Umarım tez vakitte gider. Kocana bu kadın her gelene böyle yaparmiş falan de mazallah o da kadının ilgisinden etkilenir şeytana uyar.

E şimdi de çocuklara yazık, inşallah farketmiyorlardır ne olup bittiğini.

E şimdi de çocuklara yazık, inşallah farketmiyorlardır ne olup bittiğini.

acıkcası cok denedım ben acaba ses varmı dıye su ara yok ben bır 3.5 sene o evde oturmadım tekrar gerı o eve dondum demekkı yaslandılar ama ben tedbırı elden bırakmadım yatak odalarını degıstırdım
oglum kucuk buarada

nasıl anlamaz yaa hak var hukuk var yerinde olsam konuşurdum . eşinide tebrik ediorum o şirret kadınla karşı karşıya gelmemek için adam asansör bile kullanmıyor .

ben öyle yada böyle kocasına duyurdum
dövsede onu kocası zerre kadar üzülmem.kılım kıpırdamaz.

keşke sadece dövse bende bunu diyorum adam ya hızını alamazsa düşünsene daha farklı şekilde çözülecekken pislik bile olsa kimsenin ölümüne Allah korusun neden olmak istemem, birkere psikolojisi bitirir insanı.

yookk artık dedim ıyyy. bu ne biçim kadın ya evlerden ırak.

Bu kadını resmen ateş basmış

ya canım bu tür insanlardan herşey beklenir iftira bile atabilir Allah korusun. kadın edepli biri olsa bi hareketleri yapmaz zaten edep yokki kadında kendini haklı çıkarır bizi haksız.. Allah gerçekten herkese benim eşimin huyunda suyunda eşler nasip etsin tabi bu göreceli bir kavram ama eşim bu konularda çok dikkatlidir bir yere yemeğe gitsek bir bayan eşime baksa eşim benim rahatsız olduğumu anlar ve yer değiştiririz yada başka bir mekana gideriz..

ah taşınsalarda kurtulsam anlamadıgım konu bırde anneside var yanı ailece yasıyolar coluk cocuk ben duyup rahatsız oluyorsam onlara ALLAH sabır versın ne diyim.alt komşum vardı 5 cocuklu onlardan kurtuldum üst komşu çıktı başıma...umarım konu sahibide bi an önce kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…