Eski evimde ne cektim ben o karşı komşudan, hatta konu bile açmştım.
En son bombası tuvalet kağıdı istemek olmuştuO gün bu gün kimseyle muhatap olmuyorum. Allah muhafaza kocam bitmiş bir adet verir misiniz fln derler
Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırdı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?
Sürekli sürekli istemenin iğrenç bi iticiliği oluyor, hele de karşı taraf senden hiçbir şey istemiyorken.
Hani arada ekmek, su, tuz, şeker, yumurta falan o anlık eksik malzemesi, yiyecek işi olur anlarsın da iş laptop, maşa falan olunca balını çıkardığını anlıyorsun. Allahu Teala öyle insanlardan uzak edip, kimseden de bir şey istemek zorunda bırakmasın. Amiiin.
Artık alışkanlık haline getirdi bence de çok kötü bir huy.Defalarca da telefon istemişliği var.Say say bitmez valla.
Demek çağırmadı sizi bu da güzelmiş komşularım aklıma gelip hırs yapmışken güldüm yaniooo saç maşası laptopta birşeymi,benim karşı komşum kendi kirli tost makinasını yıkamaya üşendiği için benim tost makinamı isteyecek kadar yüz bulmuştu,hatta ve hatta abartmıyorum birgün aynen şöyle oldu:zil çaldı;canım kek yapıcam yumurtam bitmiş 2 tane verirmisin,5 dk sonra yine zile basıp canım şekerde az kalmış 1 su bardağı şekerde verirver,2 dk sonra;aaa evde un var zannediyordum meğer yokmuş canım,birazda un ver.sen zahmet etme ben kekini yapar sana veririm demiştim bunun üstüne,üzerine birde üst komşuyla alt komşuyu kek yemeye çağırıp beni çağırmayınca azıcık aklımda yerinden çıkmıştı.ve bunun öncesi ve sonrası yazmadığım daha birsürü olay.....artık canıma tak ettiği birgün suratına dedimki seninle görüşmek gelmek gitmek istemiyorum dedim,kapıyı kapattım.işte seninde yapman gereken bu.
ooo saç maşası laptopta birşeymi,benim karşı komşum kendi kirli tost makinasını yıkamaya üşendiği için benim tost makinamı isteyecek kadar yüz bulmuştu,hatta ve hatta abartmıyorum birgün aynen şöyle oldu:zil çaldı;canım kek yapıcam yumurtam bitmiş 2 tane verirmisin,5 dk sonra yine zile basıp canım şekerde az kalmış 1 su bardağı şekerde verirver,2 dk sonra;aaa evde un var zannediyordum meğer yokmuş canım,birazda un ver.sen zahmet etme ben kekini yapar sana veririm demiştim bunun üstüne,üzerine birde üst komşuyla alt komşuyu kek yemeye çağırıp beni çağırmayınca azıcık aklımda yerinden çıkmıştı.ve bunun öncesi ve sonrası yazmadığım daha birsürü olay.....artık canıma tak ettiği birgün suratına dedimki seninle görüşmek gelmek gitmek istemiyorum dedim,kapıyı kapattım.işte seninde yapman gereken bu.
Bende lojmandayım bu istemeler yüzsüzlükler bıktırdı ya bu lojman ortamları bildiğiniz apartman site ortamıyla kıyas bile edilemez.
Böylelerimden kurtulmak için kötü olmak gerekiyor 8 yıllık evliyim daha hiç kimseden hiç birşey istemedim bebeğim küçükken dahi komşudan çocuğunu benim için markete yollamasını rica ettim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
asıl daha komiği birgün alt komşu eşimle bizi yemeğe çağırmıştı mangal falan yakmışlardı,bu karşı komşuyu çağırmadılar diye karşı komşu ertesi günü gelip beni niye çağırmadınız diye benimle kavga edecekti neredeyse....Demek çağırmadı sizi bu da güzelmiş komşularım aklıma gelip hırs yapmışken güldüm yani
bu ne yaa bakkal amca bakkal amca un un var mı yağın var mı şeker in varmı şarkısı gibi ne saçma :S
Yanlış anlamayın ama yorumunuz beni gülümsetti :) Komşunuzdan bir şey istememişsiniz ama çocuğunu markete göndermişsiniz? Özellikle küçüklüğümde bunu çok yaşamış biri olarak en azından çocuk açısından bu da bir istek diye belirtmeden geçemedim.
asıl daha komiği birgün alt komşu eşimle bizi yemeğe çağırmıştı mangal falan yakmışlardı,bu karşı komşuyu çağırmadılar diye karşı komşu ertesi günü gelip beni niye çağırmadınız diye benimle kavga edecekti neredeyse....sanki kendisini çağırmayan benmişim gibi,kaldıki herkes istediğini çağırır yada onu belki başka birgün çağıracaktı orası beni ilgilendirmez ki.böyle manyak bir komşum vardı işte,neyse taşındıda kurtuldum
Evet niye beni çağırmadın diye trip atanlarda var.
Birde benim eşim evdeyken saate hiç bakmaksızın eve dalıp, kendi eşi evdeyken sürekli bunu vurgulayanlarda var. Mesela bina girişinde karşılaşırsın nasılsın dersin iyiyim ali evde nöbetten çıktı sen napıyorsun halbuki gitmeye falan asla niyetim yok ama olsun baştan uyarıyor. Benim eşim erkek değil bir onun kocası... En son dellendiğim konulardan biride buram buram hala sinir kokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?