- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
ah ah başta yapıoz hataları toparlayamıyıoz degeeel miiii
Canım doğru söylüyorsun aslında da bu sefer de ondan farkımız kalmaz ya
Ayakkabısına tuz dökün.
Kuaförlük mesleğindendir o bunlar rujları,kıyafetleri birbirleriyle paylaşır edindiği alışkanlığını sürdürüyor normal bir şey sanıyor
bence artık ne isterse yok de sende,
aptal değil ya anlayacaktır,her mesleğin bir kötü alışkanlığı olduğunu varsayıyorum
Ne manyaklar varmış ya. Ben lojmanda kalıyorum netimi vs kimse ile paylaşmam. Hani tuz, şeker, soğan falan olur o da ayda yılda bir amenna.
Geçen senelerde bir ev arkadaşım var. Akşam zil çaldı, kapıda tanımadığım bir insan, biz üst kata taşındık netinizi beraber kullanalım. Hayır dedim kapadım kapıyı. Tanımam etmem, belki gününde vereceksin parayı belki vermeyeceksin ya da daha önemlisi kim bilir nerelere gireceksin? Ev arkadaşım pek şaşırmıştı direkt hayır dememe. Yerinde olsam hayır diyemezdim dedi. o zaman da böyle kullanırlar adamı. Hiç gerek yok açıkcası.
En doğrusunu yapmışsınız.Bir de önceden tanımadığınız yabancı birisi olunca hayır demek daha kolay olmuş.
Tanısam da fark etmez. Adam bizim okulda öğretmendi ama meslek sahibi olan herkes karakter sahibi olamıyor ne yazık ki. İnsanlar üzülmesin diye böyle davranıyorsunuz fakat karşıdaki insan sizi umursamıyor. Ben kaldırabiliyorsam bu ruh halini karşımdaki de kaldırır felsefem budur. Baştan samimi olup sonra soğutmaya çalışmaktansa uzun süre izler sonra samimi olurum. Sana da tavsiye ederim, yaşın genç anladığım kadarıyla ileride çok faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?