Karşı Komşumuz!

sağolasın canım başım kalabalikti yazamadım beni merak eden arayan soran ozleyen herkese selamlar sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni anlıyorum benim karşı komşumda öyle hergün beni dışarı çıkartmak için uğraşıyor yarın şuraya gidiyoruz seninle diye konuşuyor hiç gelirmisin müsaitmisin yok oda 20 yaşında artık dışarı çıkarken peşime takılacak diye pencereden bakıp öyle çıkıyorum kırmakta istemiyorum sanki onu gezdirmeye mecburmuşum gibi hareketleri var gelemem diyorum bazen sen nasıl arkadasın diyo çattık resmen

benim olayda dedim ya saat 23.30 diye tabi kapıyı açarken önce kırk kat kilit çevirdi eşim eşime diyoki yatmışmıydınız yatmak üzereydik dedi eşim hala muhabbeti uzatıyo dışardan baksan benden muhafazakâr haa eşim kapıyı şortla açmış yatmak üzereydik diyo hala muhabbeti sürdürüyo te Allahım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde böyleyiz işte, kıramıyoruz, sonra çareyi saklanmakta buluyoruz... hadi diyelim ki maşa laptop istedi verdin, yarin öbür gün gelip ay iç çamaşırı, ay kıyafet isterse ne yapacaksın canım? böyleleride var, sizin komşuda o yönde ilerliyor. mesafeyi koyun derim, yani bir şey istediğinde benim ihtiyacım var vs diyebilirsiniz.

Çok saçma komudan ne istersin yemek yaparken tuzun bittiğini farkedersin market gözünde buyur ocakta yemek vardır ok.ama maşa laptop nedir ya??yok de bozuldu de laptopu sattık kullanmıyoru de gelmez zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annemlerin apartmandada var aynı versiyondan annem başlarda verdi sonra baktı önüne geçemiyoruz bizden çok onlar kullanır oldu malzemeleri eşim gördü kızdı elektirkli eşyaların dışarı verilmesini doğru bulmuyo dedi bir daha istemediler bende karşı komşumla çok samimiyim kendi al şunu bende var kullan dediği halde almadım hiç almamda eksik bir şeyim varsa bakkala gider alırım tuz dahi olsa çıkıp istemem hiç sevmem sürekli bir şey istenmesini sonuçta saç maşasıda olsa kişiseldir

Benimde vardı öyle biri.Bizim ev marketmiş gibi hissediyordumOlmayan bir şey istiyordu bazen,yok deyince söyleniyordu bir deBir gün kapı çaldı çamaşırlarını getirmiş.O 2 makina yıkamış çok oldu diye 3. yü bana getirmiş Aslında hazır cevap biriyim ama nasıl şok olduysam bişey demden bakakaldım kapıdaSakın kısa programda yıkama ha uzunu aç deyip tembihledi bi de Çok kızmıştım o zaman 2. sefer istediğinde de kusura bakma yıkayamam dedim.Malesef alışkanlık haline getiriyor bazıları.

ah ah başta yapıoz hataları toparlayamıyıoz degeeel miiii

Benim kadar komşu muzdaribi varmı bilmem derdim, benim üst komşuyla yaşadıklarımız Allah düşman başına vermesin.. Yan komşuda konudaki gibiydi, nerdeyse artık evler ortaklığa girecek diyodum, öyle samimiyette yoktu aslında, benden bişi alır ben geri isteyene kadar vermezdi, hatta işi bitmemişse hayatta vermezdi, ben çareyi aradığında tlfnu açmayarak, eşim evdeyse ona açtırarak, evde yok yada akşam arıyosa uyuyor dedirtirdim, zaten hep bişey istemeye arardı, eğer kapıya gelirse yine açmıyordum, eşim evdeyse yine ona açtırıp evde yok dedirtirirdim,ayıp ama napiim yılmıştım, O arada benden aldıklarını lazım olunca yine alırsın deyip sonra görüşmedim, şimdi seviyeli bir komşuluğumuz var

Canım doğru söylüyorsun aslında da bu sefer de ondan farkımız kalmaz ya

Bir insanın dostluk yada iyi niyetini hissetmiyorsan karşındaki seni malzeme deposu gibi görüyorsa insan bozuluyor.. Olay verdiğin yada yaptığın iyilik olmadığını farkediyorum, samimi bulsan zaten o insanı buraya dert yanmazdın. İnsanlarla geçim zor maalesef, o daha ham demekki, tepkiler o insanı olgunlaştırır, tabiki kırmadan dökmeden yapmaktır bize yakışan

Kuaförlük mesleğindendir o bunlar rujları,kıyafetleri birbirleriyle paylaşır edindiği alışkanlığını sürdürüyor normal bir şey sanıyor
bence artık ne isterse yok de sende,
aptal değil ya anlayacaktır,her mesleğin bir kötü alışkanlığı olduğunu varsayıyorum

Bakalım deneyeceğim

Ne manyaklar varmış ya. Ben lojmanda kalıyorum netimi vs kimse ile paylaşmam. Hani tuz, şeker, soğan falan olur o da ayda yılda bir amenna.

Geçen senelerde bir ev arkadaşım var. Akşam zil çaldı, kapıda tanımadığım bir insan, biz üst kata taşındık netinizi beraber kullanalım. Hayır dedim kapadım kapıyı. Tanımam etmem, belki gününde vereceksin parayı belki vermeyeceksin ya da daha önemlisi kim bilir nerelere gireceksin? Ev arkadaşım pek şaşırmıştı direkt hayır dememe. Yerinde olsam hayır diyemezdim dedi. o zaman da böyle kullanırlar adamı. Hiç gerek yok açıkcası.

En doğrusunu yapmışsınız.Bir de önceden tanımadığınız yabancı birisi olunca hayır demek daha kolay olmuş.

En doğrusunu yapmışsınız.Bir de önceden tanımadığınız yabancı birisi olunca hayır demek daha kolay olmuş.

Tanısam da fark etmez. Adam bizim okulda öğretmendi ama meslek sahibi olan herkes karakter sahibi olamıyor ne yazık ki. İnsanlar üzülmesin diye böyle davranıyorsunuz fakat karşıdaki insan sizi umursamıyor. Ben kaldırabiliyorsam bu ruh halini karşımdaki de kaldırır felsefem budur. Baştan samimi olup sonra soğutmaya çalışmaktansa uzun süre izler sonra samimi olurum. Sana da tavsiye ederim, yaşın genç anladığım kadarıyla ileride çok faydasını görürsün.

Canım benim yapım böyle kimseyi kırmamak incitmemek için çok çaba sarf ederim. Bazen kendimden bile fedakarlık ederim.Ben de isterdim biraz tavrımı koymayı ama birini kırmaktan korktuğum için pek dişimi gösteremem.Görüşlerin bana göre de çok mantıklı.Bu arada 24 yaşındayım :)

Tam ustune bastin ne kirik komsu var bizi bulur ve hep evsahipleriyle ugrasir dururum anlatsam okadar uzun ki..hep kotu insanlarla karsilasiyorum bundada bir hayir vardir diyorum ama ben soyle diyim terazi burcu fazlaca duygusal biriyim asla dedikodu sevmem biri kotu bisey dese takams gibi yapar duymazdan geliyor gibi yaparim tartismam laf sokmam ama kafama takarim aptal gibi.ben cozumu buldum muattap olma evde tek kalsam sikilmiyorum param olmasa gunlerce evimde yapacak guzel ugraslar buluyorum napiyim kotu komsuyu..isyerinde tamam muhattap olmak zorunda kaliyorsun ama komsu evinde otursun kirami veriyorum ustune birde muhattap olucam diye senet mi imzaladim

canım senin komşun çıldırmış olmalı o ne ya öyle herşeyi istiyor öyle çok yüzsüzmüş.bende üzülüyordum komşum yok diye aman böyle komşum olacağına hiç olmasın daha ii

Eski evimde ne cektim ben o karşı komşudan, hatta konu bile açmştım.

En son bombası tuvalet kağıdı istemek olmuştu O gün bu gün kimseyle muhatap olmuyorum. Allah muhafaza kocam bitmiş bir adet verir misiniz fln derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…