Karşı komşunun oğlu beni seviyor

Ben de anlamadım artık, evet kapılarında kuyruk yok ama hiç de boş kalmıyorlar, nerde sizin gibi saf kız var bi punduna getirip kandırıveriyorlar. Hep bi alıcıları oluyor bu tiplerin yani.
Haklısınız tipden kazanıyor sanırsam ama tanıdıkça uzaklaşıyor insan bir de karşıda olunca pat diye çıkıyor insanın karşısına

Tmm da şurada bir şey paylaşalım derdimizi yazalım dedik insanların verdiği tepkilere bak hata yapıp mesaj atmış olabilirim iyi niyetimle yazdım peşimden koşsun diye değil daha düzgün ifadelerle yorum yapabilirsiniz insanları yeteri kadar tanımıyor olamaz mıyım. Kimi diyor nişanlı adamla konuşmuş kimi diyor yan cebine koymuşsun herkes kendinden katıyor aslında bir şeyler
Insanlar her türlü yorumu yapar ama neden alinip yorum yapanlara saldiriyorsunuz yukarida nisanli adamla gorustun diyen kişi yanlış anlamis neden büyütüyorsunuz ki
Siz nasil ki iyi niyetle geçmiş olsun mesaji attiysaniz buradaki yanlış anlaşılmali yorumlar da öyle, kimse kötü niyetli değil
Üyelere saldirmak yerine sizi anlayıp guzel tavsiye verenleri dikkate alin derim.
Bu adamin da numarasini önce engelleyin sonra silin ailelere de durumu söyleyin sonucta görüştük olmadi demek zor degil ama şu ya benimle evlenirsin ya evde otururduk olayi gercekten psikopatca
Yani diyor ki istesen de istemesen de benimsin
Istemez de baskasiyla gorusursen ona da dunyayi dar ederim
Belki sizi takip ediyordur gercekten tehlikeli takintili bir tip lütfen ailenizle görüşün karşı komsuya da soylensin oğlunuz sorunlu lütfen uzak dursun diye gerekirse baska yere taşının ama anneler hep gorusur falan sıkıntı olur siz ayrilin evden ve yerinizi aile disinda kimseye de söylemeyin

Insanlar her türlü yorumu yapar ama neden alinip yorum yapanlara saldiriyorsunuz yukarida nisanli adamla gorustun diyen kişi yanlış anlamis neden büyütüyorsunuz ki
Siz nasil ki iyi niyetle geçmiş olsun mesaji attiysaniz buradaki yanlış anlaşılmali yorumlar da öyle, kimse kötü niyetli değil
Üyelere saldirmak yerine sizi anlayıp guzel tavsiye verenleri dikkate alin derim.
Bu adamin da numarasini önce engelleyin sonra silin ailelere de durumu söyleyin sonucta görüştük olmadi demek zor degil ama şu ya benimle evlenirsin ya evde otururduk olayi gercekten psikopatca
Yani diyor ki istesen de istemesen de benimsin
Istemez de baskasiyla gorusursen ona da dunyayi dar ederim
Belki sizi takip ediyordur gercekten tehlikeli takintili bir tip lütfen ailenizle görüşün karşı komsuya da soylensin oğlunuz sorunlu lütfen uzak dursun diye gerekirse baska yere taşının ama anneler hep gorusur falan sıkıntı olur siz ayrilin evden ve yerinizi aile disinda kimseye de söylemeyin
Numarası ben de kayıtlı değil ki zaten geçen sene ayrıldığımda sildim bir daha da eklemedim engel de attım bugün . Ben kimseye söyleyip ortalığı karıştırmak istemiyorum . Görmezden gelmek en doğrusu olacak galiba . Teşekkür ederim yorumunuz için

Nişanı attıktan sonra görüştüğünüzü anladım da,
Ben bakışmalardan beğenmelerden bahsetmiştim.
Hepsi nişanı attıktan sonraki o bir hafta içinde başladıysa, ben yanlış anlamışım demek ki.
Öncesinde aklının ucundan geçmeyen şeyler olmuş. Olabilir.

Merhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
Sizde hata çok karşı komşunin oğlu size aşık sizde karşı komşunun kızı olarak boş degilmissiniz

kararımda kesin olsam ve yazmasını etmesini istemesem üstüne beni ya evlenirsin ya evinde oturursun diye tehdit etse. hastalıktan ölse de yazmam. sizde gel gitler yaşıyorsunuz bence. tehdit eden biriyse ve sen istemiyorsan hastalığını düşünüp iyi niyet gösterip yazman biraz saçma geldi. görmezden gelmelisin

Yani mesaj atarak illa hayatımı karartıcam diyorsun
Tebrikler hayırlı olsun.
Eşit: Sana kardeşim sanane bırak isterse ölsün ama senden uzak oldum yazık değil mi sana

Merhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
Peşinizi bırakmaması, yolunuzu kesmesi, sürekli yazması eğer sizi rahatsız ediyorsa her ne sebeple olursa olsun ona yazmamanız gerekiyor..

Hem ne olmuş ki hasta olduysa siz yazınca iyileşecek mi? İyileşecek bile olsa hayatınızda istemediğiniz bir adam her hasta olduğunda onunla konuşacak mısınız?? Bana pek mantıklı gelmedi. Bir adamı ya istersiniz ya da istemezsiniz bu kadar basit.. Net olmanız gerekli..

Back
X