- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Premsesgibi
+Yolunuzu kessin, alttan alta tehdit etsin siz de hasta olunca geçmişimiz var deyip mesaj atın.
Onun konuyu flörte bağlamasıdan çok sizin mesaj atmanız anormal şu durumda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+Yolunuzu kessin, alttan alta tehdit etsin siz de hasta olunca geçmişimiz var deyip mesaj atın.
Onun konuyu flörte bağlamasıdan çok sizin mesaj atmanız anormal şu durumda.
Şener Şen gibi totonuza ayaklarınızı vura vura kaçın derim. Ailenize de haber verin. işsiz ve 2 nişan atmış. gerek yok belli ki sorunlu. başınıza bela almayın. geçmiş olsun niye diyorsunuz ki? ne alaka? eski flörtünüz de olsa geçmiş olsun demek ne alaka? bence sizde de bir şeyler var etkilemiş sizi.Merhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
Sevmedim insan hastaysa da mesaj atmam.zaten ne mal olduğu belli niye hala adama mesaj atıyorsunuz. Siz iyi niyetle atsanız bile onun bunu anlayacağı ne malum?Merhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
Sizde istemem yan cebime koy yapmayın o zaman hastaysa gebersin adamda tehdit var taciz var hala msj atıyorsunuz yüz vermeyin kendini bir şey sanmasınMerhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
AnlamadımYine yazdı ve konu sahibi yok![]()
Haklısınız ama ben çok tavrımı koymama rağmen böyle davranıyor engelliyorum istemediğimi söylüyorum aradan zaman geçiyor yine aynıTavrinizi koyup uzak durun bence anlattığıniz kadarıyla evlenilecek biri gibi durmuyor.
Öyle değil gerçekten hatalarından ders çıkarmış mıdır acaba diye düşündüm ama sanmıyorum ya 3 defa aynı hatayı yapan bir insan düzelmez yani. Hastalığına gelince üzüldüm biraz o yüzden sormak istedimSizde istemem yan cebime koy yapmayın o zaman hastaysa gebersin adamda tehdit var taciz var hala msj atıyorsunuz yüz vermeyin kendini bir şey sanmasın
Fazla merhamet iyi değildir haberiniz olsun da..Öyle değil gerçekten hatalarından ders çıkarmış mıdır acaba diye düşündüm ama sanmıyorum ya 3 defa aynı hatayı yapan bir insan düzelmez yani. Hastalığına gelince üzüldüm biraz o yüzden sormak istedim
Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum
Bakın yaşınızın küçük olduğunu varsayıyorum çünkü çok tecrübesiz konuşmalarınız var 1. Adam ders falan almadı daha iyisini bulamadıkça sizi yokluyor bulsa yine giderÖyle değil gerçekten hatalarından ders çıkarmış mıdır acaba diye düşündüm ama sanmıyorum ya 3 defa aynı hatayı yapan bir insan düzelmez yani. Hastalığına gelince üzüldüm biraz o yüzden sormak istedim
Isin yas bu kadar olumsuzluga ragmen mesaj atmana sasirdim akli olan karsiya çit diker gene bakmasini engeller sahsen ben oyle yapatim çiti birak duvar ordururumMerhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum