Merhaba hanımlar ilk defa buraya yazıyorum derdimi. Sizlerin görüşünü almak istedim. Benim oturduğum apartmanda karşı komşunun oğlu (benden 9 yaş büyük )iki buçuk yıl önce nişan attı ve nişan atmasının üstünden bir hafta geçti bana mesaj attı ben zaten bekliyordum mesaj atmasını çünkü hep bana bakıyordu. Benden hoşlanıyordu ben de beğeniyordum onu o zamanlar konuşmuştuk. Üç kere barıştık ayrıldık biz genel olarak ilgisizliğinden ötürü ve sosyal medya hesabından tanımadığı kızları takip ettiği için ayrıldık. Bazen oluyordu ki haftada bir mesaj atıyordu bana sevgiliyken. En son geçen sene konuşuyordum onunla aradan 6 ay geçti yine yazmaya başladı yolumu kesti aradı. Eski hatalarını tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.Ama ben ondan soğudum. İstememe sebeplerim: işi yok, yaşı benden büyük iki nişan attı ben de hiç öyle bir şey olmadı karşı komşuyuz sorun olsun istemiyorum ve çok ilgisiz biriydi. Ama peşimi bırakmıyor seni kimseye vermem ya benimle evlenirsin yada evinde oturursun diyor . Geçen gün hastaydı mesaj attım sonuçta aramızda bir geçmiş var sormamak olmaz dedim ama o olayı flörte bağlıyor hemen. Ne yapsam bilmiyorum