- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Esimde aynısını dedi o ne kadar ben evden giderim evde duramam diyorsa da illaki duracak evde dediBen olsam ise girmem.Adamla gun boyu evde tek mi kalicaksiniz?Kimseye guvenilmiyor baska islre basvursan özel sektörde calis mesala market magzalar elaman ariyor surekli.
Adam yeni emekliye ayrilicak üstelik dinlenmek isticektir hep.
Esin hakli adam emeklilige ayrilmis yeni yorulmustur haliye evde vakit gecirmek isticek genelde.Esimde aynısını dedi o ne kadar ben evden giderim evde duramam diyorsa da illaki duracak evde dedi
Kadın dün çok olumluydu ama sanırım bunu düşününce oda biraz tereddüt içinde kaldı çünkü benim yaşım genç onun eşi dünya ahiret babam abim olsun ama yinede sanırım içine kurt düştü tıpkı eşimin de düştüğü gibiE adam emekli olacak diye hep evde mi olacak demek bu?
Bunu eşi düşünsün şimdiden bunu dert etmeniz tuhaf.
Kadın kocasına güvenmiyor yani?Kadın dün çok olumluydu ama sanırım bunu düşününce oda biraz tereddüt içinde kaldı çünkü benim yaşım genç onun eşi dünya ahiret babam abim olsun ama yinede sanırım içine kurt düştü tıpkı eşimin de düştüğü gibi
Öyle demeyelim ama insanın tereddüt etmesi normal ben onlara hak veriyorum ama bir an önce işe girmem gerekiyor istikrarlı bir şekilde çalışabileceğim bir iş olması çok önemli yani bana 2 ay sonra çık derse kendimi kötü hissederimKadın kocasına güvenmiyor yani?
Çok sağol arkadaşım hem dün hemde şimdiki desteğin icin1 sene sonra emekli olacakmış adam, sana olumlu yanıt verdiklerinde 1 sene bak seneye düşünürsünüz ne yapacagınızı.
Evet bence de bu en mantıklısi inşallah bir yıl kesin çalıştırır 2 ay sonra çık derse eşimin dediği gibiSiz de bir yil calisin birakin. Zatrn mukemmelliyetci birilerine benziyorlar.
Belirli bir süre tanı demiş bana.Birde kızlar bu opsiyon denen şeye internetten baktım ama anlamadım zaman tani mi demek istedi
Bende bir an önce başlamak istiyorum ama neden bugün böyle dedi kadın o kısmı anlamadım aklıma bu geldi sanırım eşimin problem ettiği seyi kadında düşünüyor dedim kendi kendime yoksa dün herşey çok güzeldi yanlış birsey mi yaptim diye düşünüyorum ama çok güzel agirladik çok memnun gittiler eşime sordum sence biz bir kusurmu ettik diye hayır çok güzel agirladik dediYa 1 sene sonraya kim öle kim kala. Benim babam hayatinin son 7 senesinde seneye emekli olucam diye diye geziyordu, ancak bu sene yaştan zorunlu emekli ettiler.
Siz bir girin baslayin da sonrasi düşünülür. Belki emekli olmaz, belki emekliligi baska bir iste calisabilmek icin düşünüyordur, belki siz daha iyi bir is bulacaksiniz vs.
Bende bir an önce başlamak istiyorum ama neden bugün böyle dedi kadın o kısmı anlamadım aklıma bu geldi sanırım eşimin problem ettiği seyi kadında düşünüyor dedim kendi kendime yoksa dün herşey çok güzeldi yanlış birsey mi yaptim diye düşünüyorum ama çok güzel agirladik çok memnun gittiler eşime sordum sence biz bir kusurmu ettik diye hayır çok güzel agirladik dedi
Diğer iste çocuk bakımı ama o çok küçük bebek olduğu için buraya daha çok sevinmiştim inşallah olurda hiç değilse 1 sene çalışırımBen olsam ise girmem.Adamla gun boyu evde tek mi kalicaksiniz?Kimseye guvenilmiyor baska islre basvursan özel sektörde calis mesala market magzalar elaman ariyor surekli.
Adam yeni emekliye ayrilicak üstelik dinlenmek isticektir hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?