Karşıcinsim bana hocam diye hitap ediyor🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bence psikoloğa uzun uzun gidin. Ara vermeyin.
Aslında psikoloğa benim değil komple bu ülkenin gitmesi gerekiyor .
Hala hitap konusunda bile sıkıntılari var ülkenin başındaki insanı da ele olursak bu ülkenin insanın acı çekmekten ne kadar çok zevk aldığı belli oluyor.

Kalite her konuda yerlerde bu ülkede üzgünüm.

Detay verirsem siyasete girecek o yüzden siz kendiniz araştırın ama ömrünün bir noktası Ankara’dan geçen herkes bu hitabı en az bir kez duymuştur. O yüzden kalitesizlik olarak algılamayın aksine çok anlamlı bir hikayedir çıkış noktası.

Arkadaşlar nezaket ,saygı hiçbirisi yok insanlarda.
Ben nezakete saygıya önem verdiğim için mi psikoloğa devam et gitmeye oluyorum.

Hangi ülkede hocam diye hitap eden kesim var allah aşkına.

Hocam demek başlı başına bir kadına karşı kabaliktan başka birşey değil ne kadar üzüldüğümü sizde gördünüz.

25 yaşındayım olgun gösteriyorum sanırım napıcam ben böyle ya belkide ondan yalnızım...
Anladığım kadarıyla üniverstede biri hocam demiş e bu normal bir durum ilk seneniz mi ki şaşırdınız bu kadar bende ünideyken hocalardan memurlara kırtasiyeden kantinciye kadar herkes öğrencilere hocam diye hitap eder ne var bunda anlamadım

Burada sizden başka sorunu olan yok bence. Adam gayet düzgün bir şekilde hitap etmiş. Karşıda bunu anlayacak kültür olmadığı için terbiyesiz muamelesi görüyor. Kaç senelik ODTÜ ankara geleneği bu, sokakta bacım diyenlerle aynı kefeye koyan birinden de hitap tavsiyesi alacak degiliz.

Biraz abartmış olabilir misin sanki ?

Bana da abla, teyze falan diyorlar. Ne yapayım, oturup ağlayayım mı? Nedir bu kırılganlık?

Siz de ona “eyvallah gözüm” deyin
Allahın ayısı ya. Hitabeti de bizden öğrenecekler

Düzgün filan değil gerçekten bak kendimede sürekli dürüst olan bir insanım haksız olsam gerçekten sen haklısın derim.
Ama bu konuda aynı şey geçerli değil.
ODTÜ okusada bir insan konuşmasını bilmiyorsa benim için bitmiştir.

Kimse tanımadığı bir kadına hocam diyemez bu nasıl bir düşünce tarzı ya bunun çıkış hikayesi var diyorsun eee ben bilmiyorum o hikayeyi bilmeyen insan için ne kadar kırıcı bir durum.
Birşeyler çok eksik ülkede gerçekten.

Sizin baya baya problemleriniz var Allah sabır versin çevrenize. Ben sizinle uğraşamam. Geçmiş olsun.

Ne alakası var anlayamadım, aksine gayet saygılı bir hitap şekli. Neden desin gel bakalım genç güzel küçük hanım mı desin Bulmuş da bunuyorsun yani git Esenyurta da orda hanımefendiyi bayanı göstersinler hitap nasıl olur görürsün

H heygirlgirl üniversite öğrenciymişsin. Biraz üniversite geleneklerini araştır bak bunlar genel kültürdür. Türkiye’de söylenen her sözün tarihi bir geçmişi vardır. Bu hitabın da öyle. Hayır, hiçbir anormalliği yok bu hitabın. Sen öyle anlamak istiyorsun. Bunlar hep bilgisizlikten. Tepki gösterilecek en ufak bir sorun yok. Hocam biraz sakin ol ne demek konuşmasını bilmiyorsa, ne demek eeee ben bilmiyorsam? Sor o zaman. Pardon hocam mı dediniz diye sormaya yüreğin yetmedi ki geldin burda konuyu abartarak anlatıyorsun. Bilmiyorsan araştır işte, soruştur. İnternete yazsan çıkar zaten. Bu yeni nesil hep böyle ya.

Hic bulaşma miss anlamıyor. Ben pes ettim. Buna bayan desinler inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…