çok üzücü bir ilişki yaşamışsınız...bilmiyorum belki o zaman gençtiniz yaş farkı önemliydi şimdi yaşınızı bilmiyorum ama kimbilir belki kader sizi tekrar buluşturuyordur ve şimdi belki de mutlu olursunuz..görüşüp görüşmemek sizin bileceğinz iş.eğer mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız hiç görüşmeyin ama belki de yoluna girecektir herşey...
Seni gerçekten sevdiyse ona ne yaslı ne de değişmiş gelirsinsengözlerimebaksanab ama burda asıl bana ilginç gelen ailesi niye bu kadar ilişkinizin içindeydi,daha doğrusu ondan ayrıldıktan sonra neden haberleştiniz bu kadar yaranın üstüne tuz basar gibiCADIARZU
Görüşmek senin tercihin,tekrar başlamak ikinizin ama uzakta olması daha önce de denediğiniz ve içinden çıkamadığınız bir ilişkiye ne kadar olumsuzluklar yükler bunu herkesten daha iyi bilen sensin sanırım.:sm_confused:
Haaaa sadece görüşeyim diyorsan,en güzel ve şık halinle git ve şık bir etki yarat üzerinde ve dağ gibi yıkılmadan dön arkanı ve geleceğe umutla ve inanarak bak bundan sonra:teselli:
Artık demir almak zamanı gelmiş o limandan,yeni limanlar seni bekler,yeter ki yolculuk için zaman yarat kendinea.s
Şık olmak süs püsle alakalı değildir ki canım,şöyle hafif bir makyaj ve gizli bakımlarla da şık olunura.s.Aslında bunu yapmayıp hiç gitmese daha iyi ama aklında kalır bu sefer de:sm_confused:.kendini begendirmek icin karsima suslenip puslenip gelmis diye dusunur bence o zaman
Şık olmak süs püsle alakalı değildir ki canım,şöyle hafif bir makyaj ve gizli bakımlarla da şık olunura.s.Aslında bunu yapmayıp hiç gitmese daha iyi ama aklında kalır bu sefer de:sm_confused:.
İki ucu kirli değnek yani:uhm:
Manikür,cilt bakımı,saç bakımı :1rolleyes:gizli bakım nasıl oluyor bize de ogretsene hic duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?