Karşılaşma...

odessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
62
1
86
52
Samsun
merhaba 8,5 yıl sonra buraya geliyor benden 5 yaş küçük ailesi bizi kibar bir şekilde dostça ayırdı ve biz onca yıl görüşmedik aslında tam olarak onlar ayırdı değil bizde böyle bir beraberliğin olamayacağı mantığını kendimize kabul ettirdik onca yıl görüşmedik ailesi ile görüştüm her zaman çünkü çok iyi insanlar o ve ben hep uzak durduk haberleşmedik evlendi ailesi bana davetiyesini gönderdi ellerim titreyerek aldım iki yıl evlilikten sonra boşandı ailesi ile görüşürken bana boşandığını söylediler bende hakkında hayırlısı olsun dedim ve bir yıl daha geçti bi haber ailesi ile haberleştik yine benim bulunduğum şehire bir işi için 20 gün sonra geliyormuş sizde görüşürsünüz dediler ben onca yıl onu malesef unutamadım arkadaşlık evlilik tekliflerini hiç bakmadan reddettim onunla ilgili hiç ümitlenmedim hiçbir zaman biz birgün beraber olabiliriz diye düşünmedim ama başka bir beraberlik içinde adım atmadım evlenmedim son görüşmemizde ben asla evlenmiycem demişti bende demiştim o evlendi evlenmeyen ben oldum
şimdi onca zamandan onca zaman sonra hiçbirşey olmamış gibi alelade davranmak için mücadele etmem gerekiyor bana kesin hala evlenmemişsin yaşlanmısşın gibi gıcık espriler yapacak onu öyle iyi tanıyorumki ben telaş içindeyim bana fikir verebilirmisiniz

ne kadar zor bi durum
sizz hala onu seviyormusunuz?

bide bi sakıncası yoksa neden ayrıldınz?

hem bosanacak hem de sen evlenmedin diye dalga mi gececek
ben olsam o insanla asla gorusmem
seni istememisler simdi bosandi ya gorusun demisler
kesinlikle gorusme

Bence ayrıldığınız kişinin ailesi ile görüşmeye devam etmeniz hatta ondan düğün,boşanma gibi haberleri almanız hiç hoş olmamış..
Kafanızda hep o kişiyi büyütmüş,hayatınıza yeni birini bile koyamamışsınız..Takıntı olmuş sizin için maalesef artık..
Artık bence bir çizgi çekin geçmişe..
Gelirse gelsin,işlerini yapsın,sonra dönsün..
Yerinizde olsam görüşmem kendisi ve onun ailesi ile..
Aklınızı daha fazla meşgul edip de yazık etmeyin hayatınıza..

ben sizin işinizi anlamadım..hem ailesi ayırıyor hem de iş için oraya gelecek görüşün mü diyor?

bu arada neden onun evlenmesini gozunde buyutorsun
o evlendi ben evlenemedim oldum diyorsun
ne alakasi var ki, bak adam evlenmis, bosanmis vs neler yasamis sen hala onu dusunuyorsun
onun o sehre geldigi ile bile ilgilenmemen hatta haberin bile olmamasi gerekiyordu
ailesini de tasvip etmedim once istememisler bosaninca simdi gorusursunuz ne demek...

çok üzücü bir ilişki yaşamışsınız...bilmiyorum belki o zaman gençtiniz yaş farkı önemliydi şimdi yaşınızı bilmiyorum ama kimbilir belki kader sizi tekrar buluşturuyordur ve şimdi belki de mutlu olursunuz..görüşüp görüşmemek sizin bileceğinz iş.eğer mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız hiç görüşmeyin ama belki de yoluna girecektir herşey...

niye görüşüyorsunuz ailesiyle?
bence çok sevdiğinizden değil, belki kendinize bile itiraf edemesenizde sırf ondan haber almak için görüşmüşsünüz.
ailesi de ne kadar patavatsızlarsa her haberi son dakika gelişmesi gibi naklen yayın yapmış size.
siz o ailenin iyi niyetli olduğuna inanıyor musunuz?
ben inanamadım açıkçası..

bence görüşmeyin geldiğinde o insanla; ve sonrasında da ailesiyle..
başka türlü atlatmanız mümkün değil gibi..

çok üzücü bir ilişki yaşamışsınız...bilmiyorum belki o zaman gençtiniz yaş farkı önemliydi şimdi yaşınızı bilmiyorum ama kimbilir belki kader sizi tekrar buluşturuyordur ve şimdi belki de mutlu olursunuz..görüşüp görüşmemek sizin bileceğinz iş.eğer mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız hiç görüşmeyin ama belki de yoluna girecektir herşey...

olur mu arkadasim bence kendisini zamaninda istememis, basindan bir evlilik gecmis birisine bakmasin...dunyada baskasi mi kalmadi
ben sevsem de gururu dusunurum
ama baskasi evlendi mi onun bendeki sevgisi de biter acikcasi

Seni gerçekten sevdiyse ona ne yaslı ne de değişmiş gelirsinsengözlerimebaksanab ama burda asıl bana ilginç gelen ailesi niye bu kadar ilişkinizin içindeydi,daha doğrusu ondan ayrıldıktan sonra neden haberleştiniz bu kadar yaranın üstüne tuz basar gibiCADIARZU
Görüşmek senin tercihin,tekrar başlamak ikinizin ama uzakta olması daha önce de denediğiniz ve içinden çıkamadığınız bir ilişkiye ne kadar olumsuzluklar yükler bunu herkesten daha iyi bilen sensin sanırım.:sm_confused:
Haaaa sadece görüşeyim diyorsan,en güzel ve şık halinle git ve şık bir etki yarat üzerinde ve dağ gibi yıkılmadan dön arkanı ve geleceğe umutla ve inanarak bak bundan sonra:teselli:
Artık demir almak zamanı gelmiş o limandan,yeni limanlar seni bekler,yeter ki yolculuk için zaman yarat kendinea.s

Seni gerçekten sevdiyse ona ne yaslı ne de değişmiş gelirsinsengözlerimebaksanab ama burda asıl bana ilginç gelen ailesi niye bu kadar ilişkinizin içindeydi,daha doğrusu ondan ayrıldıktan sonra neden haberleştiniz bu kadar yaranın üstüne tuz basar gibiCADIARZU
Görüşmek senin tercihin,tekrar başlamak ikinizin ama uzakta olması daha önce de denediğiniz ve içinden çıkamadığınız bir ilişkiye ne kadar olumsuzluklar yükler bunu herkesten daha iyi bilen sensin sanırım.:sm_confused:
Haaaa sadece görüşeyim diyorsan,en güzel ve şık halinle git ve şık bir etki yarat üzerinde ve dağ gibi yıkılmadan dön arkanı ve geleceğe umutla ve inanarak bak bundan sonra:teselli:
Artık demir almak zamanı gelmiş o limandan,yeni limanlar seni bekler,yeter ki yolculuk için zaman yarat kendinea.s

kendini begendirmek icin karsima suslenip puslenip gelmis diye dusunur bence o zaman

yani evet zamanında istememiş ailesi onu ama eğer çok aşıksam hala pek de gurura bakmam.bu gurursuzluk değildir. ileride keşke demeyi hiç sevmem ve birini seviyorsam pat diye söylerim o sever veya sevmez:) yani arkadaşta keşke gidip görüşseydim demektense gitsin görüşsün olur veya olmaz bu karşı tarafın davranışlarına bağlı.ha bir de erkek arasın görüşmek istiorsa yani gelmişsin görüşelim diye aramasın arkadaş.sonuçta görüşme teklifi kısdan çıkmadı..

kendini begendirmek icin karsima suslenip puslenip gelmis diye dusunur bence o zaman
Şık olmak süs püsle alakalı değildir ki canım,şöyle hafif bir makyaj ve gizli bakımlarla da şık olunura.s.Aslında bunu yapmayıp hiç gitmese daha iyi ama aklında kalır bu sefer de:sm_confused:.
İki ucu kirli değnek yani:uhm:

Şık olmak süs püsle alakalı değildir ki canım,şöyle hafif bir makyaj ve gizli bakımlarla da şık olunura.s.Aslında bunu yapmayıp hiç gitmese daha iyi ama aklında kalır bu sefer de:sm_confused:.
İki ucu kirli değnek yani:uhm:

gizli bakım nasıl oluyor bize de ogretsene hic duymadım

valla biraz çelişkili bir durum ailesi sizi ayırıyor ama siz hala onun ailesiyle görüşüyosunuz onlar ayırmamış olsa bile eski sevgilinin ailesiyle görüşmek yanlış bence ondan her türlü bilgiyi almışsınız unutmamış olmanız normal onu ve onunla ilgili kişileri çıkarsaydınız hayatınızdan bu halde olmazdınız belkide bi yuva bile kurabilirdiniz ama olan olmuş bence görüşmemelisin Allah yardımcın olsun...

gidipte burda ne isim var benim demekte var..gitmeyipte keske gitseydim demekte...
ne desem bilemedim ki...
yalniz sunu farkettim..sen cok büyütmüssün,takinti haline getirmissin bu adami,odak noktana koymussun hayatinin...
icinde yasadiklarina bir anlam verebileceksen,bir isim koyabileceksen git..of ya bilmiyorum kii

Hem ailesı ayırmış artı sızde olamayacagına karar vermıssınız o başkasını sevmış evlenmiş seneler gecmiş.. sizce bı anlam ıfade etmemeli.şöyleki unutmamış olabılırsınız,belkı hala his duyuyorda olabılırsınız ama bence ci cıkar var bu işte.Ailesı sızı basından berı tanıyor,oğullarıyla ılglı herseyı sıze soylemesı garıp,görüşün demesı ayrı bı garip.Sizi ayıran nıye sımdı görüşün dıyor.Siz hiç evlnmedınız,yenı gelın kız mı olsun dıyolar? :delphin:

bence muhattap olma,hatta unuttum ayağına yat,kudursun.tınlama bıle.

sözlerinizden unutamadığınız çıkıyor
ama karşınızda hayallerinizdeki eski adamı bulamayabilirsiniz
bence düşünüp kurmayın akışına bırakın
kader sizin yerinize herşeyi halledecektir..

merhaba kızlar buraya yazmak bile çok zordu ama okadar içten okadar samimi yazmışsınız ki ve her birininiz bana ayrı fikir verdiniz bana ne yapacağımı gerçekten bilmiyordum. Ailesi bana her zaman iyi davrandı onlar için sorun yaş farkımızdı. ıyi olan insanlara karşı arkamı dönemiyorum hiçbirzaman anlamışsınızdır çok duygusal biriyim hayatta belki beni çok şeyden mahrum bırakan bana belkide zarar vermiş olan duygusallığım yenemediğim tek şey bende hislerimle değil mantığımla hareket etmek isterdim az kaldı gelmesine normal bir eski arkadaşımla görüşme gibi olsun istiyorum tabii öyle davranmayı başarabilecekmiyim emin değilim teşekkür ederim hepinize....

Back
X