merhaba 8,5 yıl sonra buraya geliyor benden 5 yaş küçük ailesi bizi kibar bir şekilde dostça ayırdı ve biz onca yıl görüşmedik aslında tam olarak onlar ayırdı değil bizde böyle bir beraberliğin olamayacağı mantığını kendimize kabul ettirdik onca yıl görüşmedik ailesi ile görüştüm her zaman çünkü çok iyi insanlar o ve ben hep uzak durduk haberleşmedik evlendi ailesi bana davetiyesini gönderdi ellerim titreyerek aldım iki yıl evlilikten sonra boşandı ailesi ile görüşürken bana boşandığını söylediler bende hakkında hayırlısı olsun dedim ve bir yıl daha geçti bi haber ailesi ile haberleştik yine benim bulunduğum şehire bir işi için 20 gün sonra geliyormuş sizde görüşürsünüz dediler ben onca yıl onu malesef unutamadım arkadaşlık evlilik tekliflerini hiç bakmadan reddettim onunla ilgili hiç ümitlenmedim hiçbir zaman biz birgün beraber olabiliriz diye düşünmedim ama başka bir beraberlik içinde adım atmadım evlenmedim son görüşmemizde ben asla evlenmiycem demişti bende demiştim o evlendi evlenmeyen ben oldum
şimdi onca zamandan onca zaman sonra hiçbirşey olmamış gibi alelade davranmak için mücadele etmem gerekiyor bana kesin hala evlenmemişsin yaşlanmısşın gibi gıcık espriler yapacak onu öyle iyi tanıyorumki ben telaş içindeyim bana fikir verebilirmisiniz
şimdi onca zamandan onca zaman sonra hiçbirşey olmamış gibi alelade davranmak için mücadele etmem gerekiyor bana kesin hala evlenmemişsin yaşlanmısşın gibi gıcık espriler yapacak onu öyle iyi tanıyorumki ben telaş içindeyim bana fikir verebilirmisiniz