Karşılaşma

kocama birsey yapmadigima göre kadına ne deme hakkım var ki.. ama yenilmiş gibi değil başım dik olurdum kesinlikle.. küçük bir misal vereyim ben kadınla telefonda konuştum kocam beni aldatmas olabilir belki ama buna ben müsade ettiğim içindir senin için verdiğim izin sona erdi bir daha kocama tek harf yazmayacaksin deyip kapattım benim herif anlayışlı karım deyip bide mutlu oldu bunun üzerine..

Gercekten gectımı basınızdan boyle bı olay?

Kadına bir şey söyleseniz ne olacak ki, kocanızın ırzına geçmiyor sonuçta. Durumu kabullendiyseniz kadına bir şey söylemeye hakkınız yok, kabullenmediyseniz de yine kocanızla gidin kapışın. Kadın el sonuçta, sizin yuvanızdan o mu sorumlu?

Her gün gördüğünüz kocanıza ne diyorsunuz , ben de bunu merak ettim.

Yengem de metresinin saçını başını yoldu , da ne oldu derseniz dayım aynı pişkinlikte hayatına devam etti, bir de 2 kadın kendisi için kapıştı ya bulunmaz Hint kumaşı oldu. Dayımla bu hatun ayrıldılar, biraz duruldu şimdi yeni metres arıyor.

Son düzenleme:
Hiçbir şey. Niye bir şey yapayım ki? O kadın herhangi biri, aldatma eyleminin değişken öznesi. O olmasa başka bir kadın olurdu büyük ihtimalle. Özel biri değil, adam olmayan erkeğin aldatma potansiyelini ortaya çıkaran ahlaksızlardan biri sadece. Burada eylemi gerçekleştiren asıl sorumlu "eski" kocam olacağı için, kadına da en fazla acırdım.

Kadınla hiiiççç işim olmaz... benim derdim şerefsiz kocamla olur... ama aldatırken yakalarsam bir daha ele geçmez diyerek ilk önce kadını bir güzel dövüp hıncımı ondan çıkartırdım... yoksa biliyorum sonra pişman olurum... ve birdaha o kadını göremeyebilirim... ama benim meselem hiçbir zaman kadın olmaz... ( o sadece benim filmimde figüran olduğu için nasibini alırdı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…