- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Ya kadın da karşılık olarak ben iyiyim de kocan napıyor bu sefer kimle aldatıyor seni derse?
EvetSenin başına mı geldi
Ortada beni aldatacak koca kalmadı sen kendine başka kapı ara şekerim derim.Ya kadın da karşılık olarak ben iyiyim de kocan napıyor bu sefer kimle aldatıyor seni derse?
Koca sepetlendiyse tamam o zamanOrtada beni aldatacak koca kalmadı sen kendine başka kapı ara şekerim derim.
Evli misin peki hala?Kocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
benim kocam ne şerefsiz bir adam diye düşünürümKocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
EvetGörmezden gelirim ama benim için iş orda birmez. Eve gelirim hala o adamla evli isem kocamın resmen ağzına s.çarım.
Ama zaten ben o adamla evli kalmaya devam etmezdim(tabi
bunu sadece yaşayn bilir, bekara karı boşamak kolay misali)
Durum başına mı geldii??
canım bu ve buna benzer birkactanesi daha dik durmaya çalışıp böyle dedim ama içimi bir ben biliyorum kocamsa onlar geçici sen daimisin hep senin yanındayım görme diyordu kavga ederek biryere varamayinca bide bu yolu denedim mecburenGercekten gectımı basınızdan boyle bı olay?
bunu yaşadın mı sahiden kocana yeni ihanetler için sınırsız vize vermişsin aferin sana..kocama birsey yapmadigima göre kadına ne deme hakkım var ki.. ama yenilmiş gibi değil başım dik olurdum kesinlikle.. küçük bir misal vereyim ben kadınla telefonda konuştum kocam beni aldatmas olabilir belki ama buna ben müsade ettiğim içindir senin için verdiğim izin sona erdi bir daha kocama tek harf yazmayacaksin deyip kapattım benim herif anlayışlı karım deyip bide mutlu oldu bunun üzerine..
Baktım baktım yüzündeki uğursuzluğu gördüm baktım ne yapmam gerek diye düşündüm o arada annem yanımdaydi bak anne kocamla yatan or...pu bu kadı demek istedim nabzım hızlandı sonra sonrasi hicbirsey isteÇok kötü bir durum, siz ne yaptınız peki?
hee git her çiçekten bal al işini gör eve gel bak senin yanındayım de.. sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun diyosun yanii :))))))))canım bu ve buna benzer birkactanesi daha dik durmaya çalışıp böyle dedim ama içimi bir ben biliyorum kocamsa onlar geçici sen daimisin hep senin yanındayım görme diyordu kavga ederek biryere varamayinca bide bu yolu denedim mecburen
geç bile kalmışsın :)))Bu arada sonunda ayrıldım bir iki görmezden geliyorsun ama bi yerde tak diyor insanın canına
Haha mümkün mü allasen? Allah başa vermesin ama verirse de ben de eline boşanma dilekçesini veririm sonra hadi eyvallah.Koca sepetlendiyse tamam o zamankoca duruyorsa hala ı ıhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?