Karşılaşma

Görmezden gelirim ama benim için iş orda birmez. Eve gelirim hala o adamla evli isem kocamın resmen ağzına s.çarım.
Ama zaten ben o adamla evli kalmaya devam etmezdim(tabi bunu sadece yaşayn bilir, bekara karı boşamak kolay misali)
Durum başına mı geldii??

Olayın tek suçlusu kadın değil ki, benim kocanın içinde şerefsizlik karaktersizlik varsa o kadın olmasa başka kadın olur, kadının burdaki tek suçu ahlaksız biri olması, ha gerçi benim şerefsiz kocanın evli olduğunu bilmiyor olabilir, o zaman hiç suçlu değil bence, benim kadar o da kandırılmış, onada yazık.

Markette vs gorsem ne yapardım, kötü kötü bakardım en fazla. Buyuk ihtimalle kocanında burnundan getirip boşamış olurum o esnada, ha yok hala boşamadıysam eve gidip kendimi sorgularım ben manyak mıyım acaba diye..

Çok kötü bir durum, siz ne yaptınız peki? Bir de açıkyüreklilikle başınıza geleni söylemişsiniz, takdir ettim. İnsan başına gelen rezillikten utanır , genelde açıkça anlatamaz.

Eşiniz bence extra rezil, markette karşılaştığınıza göre yakınınızda oturan birisi ? Komşu değildir umarım.

Evet

bunu yaşadın mı sahiden kocana yeni ihanetler için sınırsız vize vermişsin aferin sana..

Bu arada sonunda ayrıldım bir iki görmezden geliyorsun ama bi yerde tak diyor insanın canına

hee git her çiçekten bal al işini gör eve gel bak senin yanındayım de.. sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun diyosun yanii :))))))))

Kocanla ayrilmadiysan ..

Kadina birsey deme hakkiniz yok ..

Ayrilmis olsaydinizda gormemezlikten gelirdim ..
Ne diyebilirsinki oylesine ?
Ne desen Bosss ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…