- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
"Aa n'aber sevgili metres, ikinci kadın, onuru gururu şerefi olmayan hemcinsim koca avcılığına devam mı?" der gülümserim. : ))
çok daha fazlasını yaşadım canım malesef evlilik öyle kolay yikilmiyor kavgaya biyere varamayinca bide bunu denedim ama dediğin gibi adamın duru durağı yok ki ben seni seviyorum canım karım deyip durdu her zaman ama su an ayriyim hersey biyere kadar sineye çekiliyorbunu yaşadın mı sahiden kocana yeni ihanetler için sınırsız vize vermişsin aferin sana..
Yani hala evlimisin?
Hayır degildiO sırada kocan yanında oluyo mu olmuyo mu yanı kocan hala hayatında mı oluyor?
Baktım baktım yüzündeki uğursuzluğu gördüm baktım ne yapmam gerek diye düşündüm o arada annem yanımdaydi bak anne kocamla yatan or...pu bu kadı demek istedim nabzım hızlandı sonra sonrasi hicbirsey iste
durumunuza sahiden üzüldüm..bu adamlar bekarken kendini belli ediyor..radar gibi oluyorlar her kadına balıyorlar mide bulandırıcı..çok daha fazlasını yaşadım canım malesef evlilik öyle kolay yikilmiyor kavgaya biyere varamayinca bide bunu denedim ama dediğin gibi adamın duru durağı yok ki ben seni seviyorum canım karım deyip durdu her zaman ama su an ayriyim hersey biyere kadar sineye çekiliyor
bence de sizi asıl aşağlayan kocanızKocanız da bu kadın ne kadar uğursuzsa o kadar uğursuz ama hanımefendi. Kocanız da bu o..uyla yatan başka bir o...u.
Yani sizi bu duruma düşüren, aşağılayan kocanız sonuçta, nefret etmeniz gereken kişi o, nefretinizi yanlış yerlere yönlendirmeyin derim ben. Kocanızın şerefsiz olduğunu, evliliğinizin kötü olduğunu kabul etmek zor , bu kadına suçu atmak kolay.
Profilinizde doktor yazıyor, çaresiz ,zavallı , maddi gücü yetersiz , gidecek yeri olmayan bir insan değilsiniz ki. Kocanıza ne tepki verdiniz, genel anlamda bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hersey yeni oldueşinle beraber misin peki hala,eğer öyleyse bir şey demek düşmez kadın tek başına yemedi ya bu haltı
Bu iyiydi"Aa n'aber sevgili metres, ikinci kadın, onuru gururu şerefi olmayan hemcinsim koca avcılığına devam mı?" der gülümserim. : ))
tamamda bu mesajı sizemi yazmış kime yazmış ne cezası çekmiş... kim uğraşıyormuş bu kadınla....Kadının mesajini gördüm benimle ilgisi olmayan sorunlarında beni suçlamaktan vazgeç ben cezamı yeterince çektim yazmis
Iliskileri devam ediyor mu peki??Kadının mesajini gördüm benimle ilgisi olmayan sorunlarında beni suçlamaktan vazgeç ben cezamı yeterince çektim yazmis
tamamda bu mesajı sizemi yazmış kime yazmış ne cezası çekmiş... kim uğraşıyormuş bu kadınla....
Bilmiyorum Inan kiIliskileri devam ediyor mu peki??
Esimin teline bu mesajı çekmiş. Hatalar aralarında tartışmışlar kadın bu mesajı çekmiş .
tamamda bu mesajı
sizemi yazmış kime yazmış ne cezası çekmiş... kim uğraşıyormuş bu kadınla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?