Karşılaşma

bunu yaşadın mı sahiden kocana yeni ihanetler için sınırsız vize vermişsin aferin sana..
çok daha fazlasını yaşadım canım malesef evlilik öyle kolay yikilmiyor kavgaya biyere varamayinca bide bunu denedim ama dediğin gibi adamın duru durağı yok ki ben seni seviyorum canım karım deyip durdu her zaman ama su an ayriyim hersey biyere kadar sineye çekiliyor

Kocanız da bu kadın ne kadar uğursuzsa o kadar uğursuz ama hanımefendi. Kocanız da bu o..uyla yatan başka bir o...u.

Yani sizi bu duruma düşüren, aşağılayan kocanız sonuçta, nefret etmeniz gereken kişi o, nefretinizi yanlış yerlere yönlendirmeyin derim ben. Kocanızın şerefsiz olduğunu, evliliğinizin kötü olduğunu kabul etmek zor , bu kadına suçu atmak kolay.

Profilinizde doktor yazıyor, çaresiz ,zavallı , maddi gücü yetersiz , gidecek yeri olmayan bir insan değilsiniz ki, başınıza gelenleri kabullenmek durumunda değilsiniz. Kocanıza ne tepki verdiniz, genel anlamda bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

durumunuza sahiden üzüldüm..bu adamlar bekarken kendini belli ediyor..radar gibi oluyorlar her kadına balıyorlar mide bulandırıcı..

bence de sizi asıl aşağlayan kocanız

Kesinlikle aldatmadım diye yemin ediyor kadının Msj okudum. Benimle ilgisi olmayan sorunlarında beni suçlamandan vazgeç ben cezamı yeterince çektim yazmis

QUOTE="MissCherryBlossom, post: 38442459, member: 406520"]Kadına bir şey söyleseniz ne olacak ki, kocanızın ırzına geçmiyor sonuçta. Durumu kabullendiyseniz kadına bir şey söylemeye hakkınız yok, kabullenmediyseniz de yine kocanızla gidin kapışın. Kadın el sonuçta, sizin yuvanızdan o mu sorumlu?

Her gün gördüğünüz kocanıza ne diyorsunuz , ben de bunu merak ettim.

Yengem de metresinin saçını başını yoldu , da ne oldu derseniz dayım aynı pişkinlikte hayatına devam etti, bir de 2 kadın kendisi için kapıştı ya bulunmaz Hint kumaşı oldu. Dayımla bu hatun ayrıldılar, biraz duruldu şimdi yeni metres arıyor.[/QUOTE]

canım ben kördüm göremedim yada görmek istemedim belki de??? boşanmak öyle kolay olmuyor yada ben o kadar cesaretli değildim o yüzden biraz zaman aldı ondan ayrilmam..

kadın sizemi mesaj atmış ?????? siz nasıl aldatıldığınızı biliyorsunuz peki... eşinizmi itiraf etti karşılaşmanın öncesi aldatılma hikayenizi bilmediğimiz için....

Kadının mesajini gördüm benimle ilgisi olmayan sorunlarında beni suçlamaktan vazgeç ben cezamı yeterince çektim yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…