Ne oldu ki? Anlatin lutfen. Ayrica neden hemen esinize soylediniz ? Biraz takipte kalsaydiniz. Gidip bir turkcell bayisine esinizin kimligiyle fatura ozetindeki numaralarin hepsinin girunmesi talebini isteyebilirsiniz. Bir sansinizi deneyin isterseniz..
hemen bir telefoncuya sor onlar söylerlerO kadar cok internet diye dokum var ki. Whatsap denen şey dökümde nasil belli olur
geçmiş mesajlarınızda numaraların bir kısmını bulmuşsunuz yaaa... onların devamını eşinizin telefonundan bulabilirsiniz... madem herşey ortada versin size telefonunu sadece iki dakika diyin ve alın telefonu bulduğunuz o çok aranan konuşulan numaraların sadece başındaki 6 rakamı çevirseniz devamını telefon gösterecek zaten size.... telefonda kayıtlı olmasına gerek yok....Çünkü ben senin sevgilin var evde kavga çıkarıp onun yanına gidiyorsun duyordum. Son 2 aydır. Sürekli bana kaba davranıyordu.eve gelmiyordu.ben sorun çıkartıp huzur bozuyormusum
Çünkü ben senin sevgilin var evde kavga çıkarıp onun yanına gidiyorsun duyordum. Son 2 aydır. Sürekli bana kaba davranıyordu.eve gelmiyordu.ben sorun çıkartıp huzur bozuyormusum
tepki gösterin elelamin erkeği neden beni arıyormuş aramasın diyin... senin o kadar konuştuğun erkek dediğin adam zaten sağlam papuç değildir... benim başıma birde adam musallat etme diyerek suçlayıcı davranın...Israrla benin konuştuğum kisi bir erkek ve bu adam seni arayacak diyor. Hani nerde neden aramadı dedim. Teli Kapali dedi. Bana numarasını ver ben ararım dedim . Gizli bir kisi nunarasiymis
Ben de şimdi kendiminkine baktım size yardımcı olmak için ama Whatsapp'ı ayırt etmenin yolu yok sanırım. Benim hattım Vodafone, numaralar kabak gibi yazıyor valla bunda.O kadar cok internet diye dokum var ki. Whatsap denen şey dökümde nasil belli olur
Doktorum.Off ya. Tam ogrensenize. Adi adam. Bi de size laf soyluyor. Sizin mesleginiz nedir?
Doktorum.
Online işlemlerde mi gösteriyor bütün numaraları,Turkcell sadece baş numaralarını gösteriyor gerisi yok.Ben de şimdi kendiminkine baktım size yardımcı olmak için ama Whatsapp'ı ayırt etmenin yolu yok sanırım. Benim hattım Vodafone, numaralar kabak gibi yazıyor valla bunda.
Ne güzel elinizde mesleğiniz var verin mahkemeye mahkeme zaten bütün telefon dökümlerini SMS görüşmelerini ister,hem eşinize hem de o kadına tazminat açabilirsiniz.Doktorum.
Evet evet, açık açık gösteriyor tüm numarayı. Kendiminkinde denedim :)Online işlemlerde mi gösteriyor bütün numaraları,Turkcell sadece baş numaralarını gösteriyor gerisi yok.
burdaki yorumlaradan insan çok gaza geliyo dimi?..boşanmak,iş bulmak,hele çocukluyken iş bulmak ne kolay sizin için..bazı yorumlarda görüyorum,boşan,işe gir,çocuguna bakıcı tut,bıde ev tut kendine..hadi be hayat ne basit dimi,
iyide kim bu erkek... bu kadar sık konuştuğu ve senin tanımadığın.... aradınmı yoksa numaranın kime ait olduğunumu öğrendin... ne diyor eşin kim bu adam diye sormuşsundur heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?