Karşılaşma

Çünkü ben senin sevgilin var evde kavga çıkarıp onun yanına gidiyorsun duyordum. Son 2 aydır. Sürekli bana kaba davranıyordu.eve gelmiyordu.ben sorun çıkartıp huzur bozuyormusum

Çünkü ben senin sevgilin var evde kavga çıkarıp onun yanına gidiyorsun duyordum. Son 2 aydır. Sürekli bana kaba davranıyordu.eve gelmiyordu.ben sorun çıkartıp huzur bozuyormusum
geçmiş mesajlarınızda numaraların bir kısmını bulmuşsunuz yaaa... onların devamını eşinizin telefonundan bulabilirsiniz... madem herşey ortada versin size telefonunu sadece iki dakika diyin ve alın telefonu bulduğunuz o çok aranan konuşulan numaraların sadece başındaki 6 rakamı çevirseniz devamını telefon gösterecek zaten size.... telefonda kayıtlı olmasına gerek yok....

Off ya. Tam ogrensenize. Adi adam. Bi de size laf soyluyor. Sizin mesleginiz nedir?

Israrla benin konuştuğum kisi bir erkek ve bu adam seni arayacak diyor. Hani nerde neden aramadı dedim. Teli Kapali dedi. Bana numarasını ver ben ararım dedim . Gizli bir kisi nunarasiymis
tepki gösterin elelamin erkeği neden beni arıyormuş aramasın diyin... senin o kadar konuştuğun erkek dediğin adam zaten sağlam papuç değildir... benim başıma birde adam musallat etme diyerek suçlayıcı davranın...

O kadar cok internet diye dokum var ki. Whatsap denen şey dökümde nasil belli olur
Ben de şimdi kendiminkine baktım size yardımcı olmak için ama Whatsapp'ı ayırt etmenin yolu yok sanırım. Benim hattım Vodafone, numaralar kabak gibi yazıyor valla bunda.

ya o kadınla ya başkalarıyla bu adam kesin bi b....klar çeviriyor.... bu kadar kurcalamışken bırakmayın peşini... eşinize söyleyin sana güvenmemi istiyorsan bana 5 dakika telefonunu vereceksin ve bende bütün telefonunu kurcalayacağım yoksa senden yarın itibariyle boşanıyorum diyerek.... dediğim gibi telefonunu alın elinize açtırın ekran şifresini... bulduğunuz numaraların bulduğunuz kadarını yazın devamı ekranda çıkacak sonrada o numaraları kaydedin bi yere ama bunları eşinizin yanında yapmayın banyoya kilitleyin kendinizi....

Ben de şimdi kendiminkine baktım size yardımcı olmak için ama Whatsapp'ı ayırt etmenin yolu yok sanırım. Benim hattım Vodafone, numaralar kabak gibi yazıyor valla bunda.
Online işlemlerde mi gösteriyor bütün numaraları,Turkcell sadece baş numaralarını gösteriyor gerisi yok.

Rastlasam hiç bir şey olmazdı; aldatmada muhatabım kadın değil, Ayşe olmaz Fatma olur hem ne bileyim eşimin kadını kandırmadığını. Aldatıldıktan sonra eşim eski eşim sıfatına geçerdi, kadın umurumda olmaz

Rezil oldum . Numaranın tamamını buldum. Erkek. Gercekten erkek. Oysa ben bugün tüm herkesi ayağa kaldırdım. Avukata gittim. 24 saat ağladım. Ona hakaret dolu yuZbin Msj attım. Evde kalmıyor.

iyide kim bu erkek... bu kadar sık konuştuğu ve senin tanımadığın.... aradınmı yoksa numaranın kime ait olduğunumu öğrendin... ne diyor eşin kim bu adam diye sormuşsundur heralde...

burdaki yorumlaradan insan çok gaza geliyo dimi?..boşanmak,iş bulmak,hele çocukluyken iş bulmak ne kolay sizin için..bazı yorumlarda görüyorum,boşan,işe gir,çocuguna bakıcı tut,bıde ev tut kendine..hadi be hayat ne basit dimi,

Konu sahibi doktor olduğunu söylüyor.

Evlilik de ekmek kapısı olmadığına göre, siz neden bahsediyorsunuz?

Bazı seylerden şüpheleniyor olamasam kalkıp da dökümüne bakmam.adamı biliyorum.yanında sepet gibi taşıdığı kankası.bende numarası yok .olamazda.nefret ettigim bir kisidir kendisi.bu kadar mı zor bir numaranın kime ait oldugunu söylemek . Niye sakladı bu kadar. Sabah dortde bir erkek diğer erkeğe neden Msj atar. Bu msjdA ne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…