Karşılaşma

Neler söyledim bilemezsiniz.isyerini birbirine kattım.hep inkar. Rezillik çıkardım. Ben hatalı oldum.
Kocanıza söyletsenize. Biraz tehdit edin; hemen telefonunun şifresini açıp bana vermezsen cümle âleme rezil ederim seni filan deyin. Ay ne bileyim, biraz çirkefleşmeniz gerekiyor şu an.

evet kadın evliyse tehdit et böyle bir korksun gerilsin birdaha yapamazsın cesaret edip

Yok artık diyorum ve gidiyorum........

ciddimisin

siz naptınız? Umursamasaydınız hiç...Sonuçta affetmişsiniz bilip.

Diğer mesajınızda bir kadın kendini nasıl metres konumuna sokar demişsiniz.

Metres olmanın kötü tarafı sevilmediğini bile bile kullanılmak. Aldatılan evli kadın için de aynısı geçerli. O da sevilmiyor ama imza sahibi, tebrik etmek lazım.

Sadakatsizlik nedeniyle boşanan birçok kadın var. Sizin bunu yapamayacak olmanız ya da çoğunluğun evliliği vazgeçilemez bir şey sanması bu gerçeği değiştirmez.

Ortada bir yuva yok. ''Bundan boşanıp başkasıyla evlense'' sonuç başka olur mu olamaz mı bilemiyorum. Ama tüm erkeklerin aldattığı varsayımının kendi eşlerinizin potansiyelinin farkında olmanız nedeniyle bir avutma aracı olarak kullanıldığını görebiliyorum.

Ekleme: Konu sahibi de mesajınızı beğenmiş. Sayın konu sahibi, madem aldatılma için böyle düşünüyorsunuz, ne yapacaksınız kimin numarası olduğunu? Herkes bilsin aldatılıp affettiğimi diye mi düşünüyorsunuz? Amacınız nedir yani?

markette karşılaşsam marketi dağıtırdım herhalde
çünkü ben saç baş yolup kendimi rezil etmem
kadını bir yol bulup rezil ettirirdim
meselaaa bağıra bağıra sinirlenmiş gibi pardon şunu yere düşürdünüz alır mısınız tam ayağımın dibine bilerek atmaya utanmıyor musunuz gibi
ahahah neler yaaprım da şu an kuramıyorum o an gelişir biliyorum
Aman Allah korusun yaw

Oncelikle ben bekarim.yani aldatilmis ve affetmis olmamim ihtimali yok.kocami aklamaya calisayim ortada koca yok bu bir
Ikincisi evet bu benim fikrim.aldatilip bosanan cok az.o bosananlarin cogu terk edildigi icin bosaniyor..
Ucuncusu bir adam sevmedigi icin aldatmaz her zaman..evlilik uzun sureli bir yolculuk.dengeler degisebilir her an.sorunlar olabilir..ustesinden gelinebilcek durumlar var...
Dördüncüsü empati yaptim arkadasla.cok sevsem bendw birakmazdim.insanin sevdigi adam icin mücadele vermesi onu küçük dusurmez aksine yuvasini kurtarmaya calismasi takdir edilesi birsey.o erkege onca emek vermis.onla büyümüş belkide.ortada emek var..
Ve asla buyuk konusma hayatta benden tavsiye ..

Yazdığınız her şey metres için de geçerli o halde.

Seviyor, göze alıyor, savaşıyor vs. Hatta onu da kınarsanız sizin başınıza gelebilir sizin iddianıza göre.

Aldatmak sevilmemenin tek ama tek ispatıdır bana göre. Bu tartışabileceğim bir gerçeklik değil. Çok seven insan da sevilmemeyi kabul edemez zaten. Boşanmaya cesareti olmayan, eşinden daha iyi birini bulamayacağına inanan kadınlar boşanmıyor.

Evli veya aldatılmış olduğunuzu da iddia etmedim. Ama daha evlenmeden aldatılmayı kabullenmişsiniz, bu durumda aldatılma ihtimaliniz daha yüksek zaten. Bu da benden size tavsiye olsun.

Kac yadindasin bilmiyorum ama yorumun cok cocikca.ben metresleri kinamiyorum ama evli adamin nesi icin savasiyor adam zaten evli.toplumda ne sifatla tabir edildikleri belli ki sen fazla saygi duyuyorsun ilginc...
Ve evet sevsem birakmazdim esimi uc bes kisinin lafiyla..kime ne...neden onca emek verdigim adami başkasına sunayim yani..kendi istemiyorsa ceksin fitsin o ayri..hayata basit bakma buda benden tavsiye...evli olan kadinlar badka adam bulamayacaklari icin degil cok sevdikleri ilk ve tek asklari oldugu icinde bosanmayabilir buda kimseyi ilgilendirmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…