Karşılaştığınız en sinir bozucu erkek tavırları

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Benim bi sevgilim vardı mesela, başta çok efendi, her detaya dikkat eden böyle her dediğime ilgili adam gitti yerine şöyle biri geldi zamanla: bana yardım ediyorsa emir kipiyle konuşuyordu, şunu ver, al şunu, tut vs...Ayrıca bişey falan tamir ediyorsa evimde bi sinirli haller böyle neymişim ben , sen salaksın bundan anlamazsın tavırları...
Takıldığında mesela şöyle mi yapsan diye fikir verdiğimde hadi yaaa çok biliosun sen demeler...Sonra da dediğim yere geldiği halde özür dilememesi..Önce bişey istemişsem veya demişsem sonra bi sebepten vazgeçmişsem (keyfi değil) benle dalga mı geçiosun diye bağırmalar.
Bi işi ilk defa yapıyorsam, bişi alırken veya bişi yaptırmışsam ve orda bi detayı düşünemeyip hatalı bişi olmuşsa ve erkek işi bişeyse, düşünemedim onu dediğimde, şaşırıyorum yaa her şeyi biliosun ya bunu mu düşünemedin de soruosun demeler...sormazSam da maşallah her şeyi beceriosun bana ihtiyacın yok başına buyruksun demeler

Saygısızlığa tahammül edemedim ayrıldım..

Sizlerin nelerdir

Ben bana kotu davranan erkek paroteneri oldugum icin orneklerim saymakla bitmez... En guncel ornegim benden surekli para istemesi... Ve cinsellikte zorlayici bencilce davranislar. Korunmayi reddetmesi bu konuda israri. Okullarda kizlara once kendimizi sevmek ogretilmeli ya. Biz cok gec ogrendik. Simdi bana kaybolan yillarimi verseler.

Birini bulmuştur ondan öyle yapiyo

Aynen ilk o öğretilmeli ama ailede

Yeni girdiği ortamda olduğundan farklı görünmeye çalışanlar ve laubali konuşanlar sinirimi bozuyor.

Benim en sinirimi bozan Türk erkeklerindeki gereksiz özgüven. Mesela senin göbeğini eleştirir ama kendi göbeği seninkinin üç dört katıdır yada istesem seni aldatırım der ama sen ayrılırsın peşini bırakmaz hani o vardı bu vardı ne oldu? Birde herşeye sinirlenen sürekli agresif beni yönetmeye çalışan erkeklerden nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…