- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Birini bulmuştur ondan öyle yapiyoBenim bi sevgilim vardı mesela, başta çok efendi, her detaya dikkat eden böyle her dediğime ilgili adam gitti yerine şöyle biri geldi zamanla: bana yardım ediyorsa emir kipiyle konuşuyordu, şunu ver, al şunu, tut vs...Ayrıca bişey falan tamir ediyorsa evimde bi sinirli haller böyle neymişim ben , sen salaksın bundan anlamazsın tavırları...
Takıldığında mesela şöyle mi yapsan diye fikir verdiğimde hadi yaaa çok biliosun sen demeler...Sonra da dediğim yere geldiği halde özür dilememesi..Önce bişey istemişsem veya demişsem sonra bi sebepten vazgeçmişsem (keyfi değil) benle dalga mı geçiosun diye bağırmalar.
Bi işi ilk defa yapıyorsam, bişi alırken veya bişi yaptırmışsam ve orda bi detayı düşünemeyip hatalı bişi olmuşsa ve erkek işi bişeyse, düşünemedim onu dediğimde, şaşırıyorum yaa her şeyi biliosun ya bunu mu düşünemedin de soruosun demeler...sormazSam da maşallah her şeyi beceriosun bana ihtiyacın yok başına buyruksun demeler
Saygısızlığa tahammül edemedim ayrıldım..
Sizlerin nelerdir
Ben bana kotu davranan erkek paroteneri oldugum icin orneklerim saymakla bitmez... En guncel ornegim benden surekli para istemesi... Ve cinsellikte zorlayici bencilce davranislar. Korunmayi reddetmesi bu konuda israri. Okullarda kizlara once kendimizi sevmek ogretilmeli ya. Biz cok gec ogrendik. Simdi bana kaybolan yillarimi verseler.
Birini bulmuştur ondan öyle yapiyo
Bana hayatınla ilgili bişey anlatma diyip kendi hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatması nankör olması
Aynen bide kendisi bütün sorunlarını anlatırdı ironikAnlatma mı oha ya
En iyisini yapmışsınız. Ben de olgun olmayanlara, yerine göre davranmayı bilmeyenlere tahammül edemem
Sanmıyorum bu tip insanlar herkese karşı böyledirBelki de arkadasın dediği gibi birini bulmuştu ondam oyle olmuştu
Sanmıyorum bu tip insanlar herkese karşı böyledir
Böylesini de ilk defa duydum.Bana hayatınla ilgili bişey anlatma diyip kendi hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatması nankör olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?