- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hajsjsksjsbamak yaaaa aşırı güldüm bunaaaa. Yazıııık küçüktü sanırım yaşı garibimin :)Ay nolur bu adamı terkederken yerin dibine sokup da terkettiginizi söyleyin bana.
Benim bi tane şöyle bi sevgilim vardı, sürekli takdire aç, liseden bile mezun olamamış ama "ben hayat okulundan mezunum, bak ne güzel fikirlerim var yaaaa, hiç böyle düşündüğümü tahmin etmiş miydin, senin aklına bu hiç gelmiş miydi" diye zavallı bi şekilde kendiyle ovunmeye çalışan bir (hatta şimdi düşünüyorum birden fazla sevgilim böyleymiş) sevgilim vardı. Çok sevdiğim bi soz vardır; o kadar zavalliydi ki görseniz acıyıp evlat edinmek isterdinizöylece otururduk bi yerde ya da sokakta yürürduk, kendi kendinr nağmeli nağmeli şarkı söylemeye başlardı sonra da derdi ki "nasıl sesim, nasıl nağme yapıyorum ama " anshsjdjd bi de beni zorlardi ben de şarkı soyliym diye, hani o sadece taktir edilmek için tek başına soyluyomus gibi olmasın da, iki sevgili birbirimize şarkı soyluyomusuz gibi olsun diye, ben soylerken adeta yerinde duramazdi, bian önce bitireyim de hiç yorum yapmadan kendi şarkı söylemeye başlasin diye ay kahkaha atıyorum yazarken hahshsbahad kendi söyledikten sonra da uzuun uzun yorum isterdi ahshdbxbdbcn yazık ya kimin cocuguysa
Ha bunda voltran yapmis tum kotu huylarPuhahaha
Ya ben her sorunu aynı kişide toplanmış şekilde yaşadım...
Aşırıcı akraba düşkünüydü, anneciydi, sürekli trip halindeydi, kabalaşmıştı zamanla, sorunlu çocugu ve sürekli arayan ex eşi vardı, yalan söyleme huyu hat safhadaydı ve cimriydi hem de çok..
İyi yönleri de vardı ama bütün bu özellikler de toplanmıştı yani...artık herhalde karsıma ne cıksa şükredicem
Ay nolur bu adamı terkederken yerin dibine sokup da terkettiginizi söyleyin bana.
Benim bi tane şöyle bi sevgilim vardı, sürekli takdire aç, liseden bile mezun olamamış ama "ben hayat okulundan mezunum, bak ne güzel fikirlerim var yaaaa, hiç böyle düşündüğümü tahmin etmiş miydin, senin aklına bu hiç gelmiş miydi" diye zavallı bi şekilde kendiyle ovunmeye çalışan bir (hatta şimdi düşünüyorum birden fazla sevgilim böyleymiş) sevgilim vardı. Çok sevdiğim bi soz vardır; o kadar zavalliydi ki görseniz acıyıp evlat edinmek isterdinizöylece otururduk bi yerde ya da sokakta yürürduk, kendi kendinr nağmeli nağmeli şarkı söylemeye başlardı sonra da derdi ki "nasıl sesim, nasıl nağme yapıyorum ama " anshsjdjd bi de beni zorlardi ben de şarkı soyliym diye, hani o sadece taktir edilmek için tek başına soyluyomus gibi olmasın da, iki sevgili birbirimize şarkı soyluyomusuz gibi olsun diye, ben soylerken adeta yerinde duramazdi, bian önce bitireyim de hiç yorum yapmadan kendi şarkı söylemeye başlasin diye ay kahkaha atıyorum yazarken hahshsbahad kendi söyledikten sonra da uzuun uzun yorum isterdi ahshdbxbdbcn yazık ya kimin cocuguysa
Halbuki dese ki "okumadım ama çok çalışkanım, ekmeğimi taştan çıkarırım" falan küçümsemek bi yana saygı duyarsın ama işte...Genelde ünv okumayanlarda bi kompleks oluyor...
İşte mühendisler aptal, o kadar okumus ama boş..hayat okulu olayı var cogunda, 10 tane mühendise tas cıkartırım vs...valla bayıcı seyler bunlar...okumadıysan okumadın sanki ezen var
Ben 20 yaşındaydım o da 22 yaşındaydı, düşünüyorum da iki sene önce ben onun gibi değildim yani, şimdi 26 yaşında, yeniden bi araya gelsek eminim hala böyle eziktir :))Hajsjsksjsbamak yaaaa aşırı güldüm bunaaaa. Yazıııık küçüktü sanırım yaşı garibimin :)
Benim bi sevgilim vardı mesela, başta çok efendi, her detaya dikkat eden böyle her dediğime ilgili adam gitti yerine şöyle biri geldi zamanla: bana yardım ediyorsa emir kipiyle konuşuyordu, şunu ver, al şunu, tut vs...Ayrıca bişey falan tamir ediyorsa evimde bi sinirli haller böyle neymişim ben , sen salaksın bundan anlamazsın tavırları...
Takıldığında mesela şöyle mi yapsan diye fikir verdiğimde hadi yaaa çok biliosun sen demeler...Sonra da dediğim yere geldiği halde özür dilememesi..Önce bişey istemişsem veya demişsem sonra bi sebepten vazgeçmişsem (keyfi değil) benle dalga mı geçiosun diye bağırmalar.
Bi işi ilk defa yapıyorsam, bişi alırken veya bişi yaptırmışsam ve orda bi detayı düşünemeyip hatalı bişi olmuşsa ve erkek işi bişeyse, düşünemedim onu dediğimde, şaşırıyorum yaa her şeyi biliosun ya bunu mu düşünemedin de soruosun demeler...sormazSam da maşallah her şeyi beceriosun bana ihtiyacın yok başına buyruksun demeler
Saygısızlığa tahammül edemedim ayrıldım..
Sizlerin nelerdir
1 tanesini anlatBana hep o kadar gerizekalilari denk geldi ki,
daha az gerizekalisinı iyi sandım.
Hangi birini anlatayım şimdi.
Cidden hepsi birbirinden berbatti.
gönül almasını bilmeyen erkek çok kötü. bi de senin paranı kullanmaya çalışan erkek. ilk sevgilim babamın bana gönderdiği parayı alıp kendine dövme yaptırmıştı ve bunu da açık açık söyledi. ve ben de (eski salak ben) tamam dedim
1 tanesini anlat
Anasının yanına gittiğinde benimle konuşmuyordu. Istemiyor beni diye.
Telefonda konuşmak için ekmek almaya giderdi ya da çatıya çıkardı.
Bu benim sevdigim kadın demekten daha kolay geliyordu böyle yapmak heralde.
Ayrılalım demeye bile g.tü yoktu.
Salak herif baktım zorlaniyo ben dedim.
Rahat etti.
Eş dediğim adamın hiç sevmediğim huyu idi: 1.durduk yere parlaması ve kavga çıkarması.
Verdiğim hediyeyi almamasıBenim bi sevgilim vardı mesela, başta çok efendi, her detaya dikkat eden böyle her dediğime ilgili adam gitti yerine şöyle biri geldi zamanla: bana yardım ediyorsa emir kipiyle konuşuyordu, şunu ver, al şunu, tut vs...Ayrıca bişey falan tamir ediyorsa evimde bi sinirli haller böyle neymişim ben , sen salaksın bundan anlamazsın tavırları...
Takıldığında mesela şöyle mi yapsan diye fikir verdiğimde hadi yaaa çok biliosun sen demeler...Sonra da dediğim yere geldiği halde özür dilememesi..Önce bişey istemişsem veya demişsem sonra bi sebepten vazgeçmişsem (keyfi değil) benle dalga mı geçiosun diye bağırmalar.
Bi işi ilk defa yapıyorsam, bişi alırken veya bişi yaptırmışsam ve orda bi detayı düşünemeyip hatalı bişi olmuşsa ve erkek işi bişeyse, düşünemedim onu dediğimde, şaşırıyorum yaa her şeyi biliosun ya bunu mu düşünemedin de soruosun demeler...sormazSam da maşallah her şeyi beceriosun bana ihtiyacın yok başına buyruksun demeler
Saygısızlığa tahammül edemedim ayrıldım..
Sizlerin nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?