Karsiligini verdigim sey beni mutsuz etti

havalarda ucmamasini gercegi görmesi icin gözünü acmisssiniz size bi tesekkür borclu bence Özür dileyecek bir kisi varsa evlad hasretiyle yanip tutusan bi Kadinin kalbini kirdigi icin özürünü o hadsiz ev sahibi dilesin kimbilir kadincagiz evine gidince nasil hickira hickira aglamistir ben bile olaya sahit olmadigim halde icim acidi bu tatsiz hareketler siz kalbi güzel bir bayansiniz Rabbim sizede o bebegi olmayan hanimada hayirli saglikli evladlar nasip etsin amin

Aslında ben sizin gibiydim. Hatta tillahiydim bu isin. Ama yıllar içinde gördüm ki başkaları için ortaya atlamaya gerek yok. Bu çocuğu olmayan arkadaşınızın kurması gereken cümle "Hayırdır bana şov mu yapiyosun". O kendini savunacak, onun da hayatta sınavı buymuş demekki. Eminim o kadına yapılan ilk terbiyesizlik değildir.
Ya da çok sinir oldum müdahil olmak istedim. Başka konudan vurmazdım, abla burda x var, durumu biliyorsun bu sovun kime, ayip olmuyor mu derdim.
Sapla samanı birbirinden ayırmak lazım. Bugün size gururla bakanlar emin olun gibip kuzeni teselli etmiştir.

Bence iyi yapmışsın. Kayinvaliden sonradan bu konu hakkında yorum yaptı mi sana

Ne zaman haklı olduğum bir meselede yine de kalp kirmisimdir belki deyip özür dilediysem haksız konumuna düştüm.özür dilemeyin bence.

İyi yapmışsınız , resmi nikah olmadan evlilik olmazki ,bide çocukmu yapmislar

Hak edene hak ettiği cevabı vermişsiniz yanlışınız yok. O yüzden özür dilenecek mahçup olunacak birşey yok.

Çok haklısınız ama siz de kalp kırmışsınız..

Evet mesela çocuğu olmayan kadının bir KOCASI var, kendisinin yok.
mesele kocası olması değil ki, orda konu sahibeside kalkıp çocuğunun yaninda babasız çocuk büyütmek zor olmuyor mu dese mesela veya çocuğa kimin soy adını verdiniz dese.
normal şartlarda bu sorular gayet doğal karşılanabilir ama bu şekilde iğneleyebilir di vs.
insanların bir sorununu özelliklede böylesine hassas bir konuyu deşmek deşelemek hoş değil.
kendi derdine yansin derken kocasizligindan bahsetmedim kocasizlik bir dert degil

Kocasızlık o kadına göre gayet de dert. Kendine nikahı çok gören adama koşa koşa çocuk yapmış yerini sağlamlaştıracak. Tek başına sana ne bana ne olan bir durum, edebiyle dursa kimse ilişmezdi zaten orda.

Bu mal da buna tahammül ediyor yani, anası babası yok mu arkasında, nasıl şey bu ya, hayret verici

Aslında esimin teyzesi çok baskı yapmış vaktiyle ama kadın her seferinde "Kocam bana aşık, imza olmasa da olur Allah katı bana yeter" seklinde defalarca tersleyince en sonunda bıkmış.
Bence iyi yapmışsın. Kayinvaliden sonradan bu konu hakkında yorum yaptı mi sana

Az önce görüştüm telefonda. Cok normal ve mutluydu. Sadece teyzemiz biraz bozulmuş ama kayinvalidem sorun çıkarmadı.

Gereksiz tavırlar bence sizin yaptığınızda çirkin onun yaptığıda ne farkı kaldı şimdi?kadın ne talep edecek zaten adamdan göze alıp çocuk bile yapmış kaderine razıdır o.çocuk içinse yine talep eder ayrılsalar bile çocuğun babası belli.ayıp etmiş kuzenin kenara çeker uyarırsın en fazla.kadında görüşmesin fesat biriyse kuzenin sende görüşme laf sokmak zayıf yerinden insanı vurmak çirkindir.

Bozulmasınlar yedek parça yok.

Nasıl bir aile yapısı bu? Adam nikahsız bir kadından çocuk yapıyor, tüm aile normal görüyor. Üstüne kadınlar birbirine adam yüzünden laf sokuyor.

Kuzenin seviyesi belli zaten.Ettigi lafa bak,imam nikahlı hayatına bak..Selam verip konuşmam bile böyleleriyle kim olursa olsun.Bir de özür mü dileyeceksiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…