Ne alaka?Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedimNe alaka?
Neden? Adam istediği gibi fırlatsın kırsın oda arkasından temizlesin mi?Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Karşılık vermedikçe dozunu artırır bir gün eşiniz, yapmayın böyle. Kadınsınız diye susmak, alttan almak, ağırbaşlı olmak zorunda değilsiniz. Tabi ki bunları yaptığınız da olur ama yeriyse. Kadınsınız diye değil. Hakkınızı kimseye yedirmeyin cinsiyetiniz yüzünden.Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Rica ediyorum siz fikir beyan etmeyin, konuları okuyup geçin. Her seferinde sinirimizi hoplatıyorsunuz.Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Adam sinirliyken sakın olabilir bende sinir li olunca eşime bagiriyom eşim hemen kaciyo onu ima etmek istedimNeden? Adam istediği gibi fırlatsın kırsın oda arkasından temizlesin mi?
Onun da 'adam' olması gerekmez mi?
Peki bu düşüncenin neresinde "kadın olarak" kısmı?Adam sinirliyken sakın olabilir bende sinir li olunca eşime bagiriyom eşim hemen kaciyo onu ima etmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?