Canim özelden yazdim sana bakarmisinCanım kalabalık bir ortama gireceksin sevilen bir insansın aslında bu aralar küçük sorunların olabilir seni rahatsız etmek isteywn rahatını bozmaya çalışan bir erkek çıkmış falında çok güzel şeyler var güzel bir döneme gireceksin bu ara şans senden yana olacak hayatında gereksiz insanlar var eger hayatından çıkarmaz yada mesafe koymazsan bu insanlar seni rahatsı edecek iki tane dileğin var önünde bir engel var ancak sen engele bakarak vazgeçmezsen bu dileklerin çabuk gerçekleşecek istersen tarotta bakarım :)
canim bna tarot acarmsn bn sana iskambil bkym:)taşınma işlerimden dolayı geciktim üzgünümhadi fallaşalım :)
tabikii :) sorunu burcunu sevgilin varsa yada eşin onun burcunu yazman yeterli :)canim bna tarot acarmsn bn sana iskambil bkym:)
bnm burcum koç canim sevgilimin burcu kova iliskimz hakinda sorum genel yanitabikii :) sorunu burcunu sevgilin varsa yada eşin onun burcunu yazman yeterli :)
yani ilerisi acik mi evlilik gorunuo mutabikii :) sorunu burcunu sevgilin varsa yada eşin onun burcunu yazman yeterli :)
canım cevabını özelden attım başka sorun varsa sorabilirsinyani ilerisi acik mi evlilik gorunuo mu
tesekur ederm canim sende bktrmk istrsen soylecanım cevabını özelden attım başka sorun varsa sorabilirsin
aslında çok iyi olur :)tesekur ederm canim sende bktrmk istrsen soyle
merhaba tarot kahve falıma bakarsanız sevinirimKarşılıklı fal bakalım içimizi dökelim tarot kahve yada melek isteyenlere bakayım :))
Siz ne bakıyorsunuz?merhaba tarot kahve falıma bakarsanız sevinirim
Siz birşey bakıyor musunuz? Tarot istiyorsan akşam bakabilirimBen de istiyoruum ozelden de atmistim msj 23 yasindaym bekarim basak burcuyum ask is hayati ne olcak bi diyiverin bna
Malesef oyle bir yetenegim yokSiz birşey bakıyor musunuz? Tarot istiyorsan akşam bakabilirim
canım müsaitsen bana da tarot bakarmısın istersen bende sana tarot yada katina bakabilirimSiz birşey bakıyor musunuz? Tarot istiyorsan akşam bakabilirim
aaa kahve de bakıyormuşsun aslında kahve içtim ama eklemedim eğer bakarsan eklerim siteyeSiz birşey bakıyor musunuz? Tarot istiyorsan akşam bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?