Akşam ekleyin hem kahve hem tarot bakayım karşılıklı :)aaa kahve de bakıyormuşsun aslında kahve içtim ama eklemedim eğer bakarsan eklerim siteye
geçen özelden mesaj atmıştım fallaşalım mı dye dönüş yapmadınızAkşam ekleyin hem kahve hem tarot bakayım karşılıklı :)
Merhabalar.. Dayanamadım falınızı yorumlamak istedim..yeni kahve falım
sağol canım yorumuna sağlık çok sevindim dayanamayıp yorumlamanaMerhabalar.. Dayanamadım falınızı yorumlamak istedim..
İçiniz bir kabarmış, bir şeyleri çok sıkıntı yapmışsınız.. Bu sıkıntının nedeni bir konuda ikilemde kalman.. Siz iki kişi arasında kalmışsınız. Ama siz bu sıkıntıdan kısa bir sürede kurtulacaksınız.. Aydınlık huzurlu günler sizi bekliyor..
Bir kişi var hayatınızda dost mu düşman mı belli değil.. Bu kişi sizin çok yakınınız da.. Bu kişiye dikkat edin..
Sizin çevreniz de sizi kıskanan çekemeyen kişiler var.. Bu kişiler sizin dedikodunuzu yapıyor. Bu konuda biraz sıkıntınız olacak..
Balık çıkmış falınız da. Bu balık sizin kısmetiniz..
Siz ufak tefek şeyleri kendinize çok sıkıntı yapmışsınız.. Pireyi deve yapma gibi..
Bir kişi ile aranızda bir müsabaka geçecek.. Ufak bir sorun ama bayağı bir sorun büyüyecek..
Sizin çok güçlü bir karakteriniz var.. Bir çok sıkıntıya zorluğa göğüs germişsiniz.. Bir çok kişiyi karşınıza alarak, tek başınıza ayakta durmuşsunuz..
Hanenizde ay doğuyor.. Aydınlık huzurlu günler sizi bekliyor.. Gelecek zamanda sevinç gözyaşlarınız olacak.. Güzel bir haber alacaksınız..
hani derler ya komedi olsun diye için kabarmış diye aynen öyle için fena sıkılmış. beklediğin biri veya bir şey var kavuşuyorsun onunla aranda engel yok. gözyaşların diniyor yolun aydınlıkBenimde kahve falıma bakın ne olur bu aralar kafam inanılmaz karışık acil yardımm
merhabalar.. acaba sizzde benim tarot falıma bakabilir misiniz??sağol canım yorumuna sağlık çok sevindim dayanamayıp yorumlamanaewt zaten söylediklerinin çoğunu yaşıyorum kısmet hariç o da çıkar inşallah
canım bakarım tabiyki ama birkaç gün ara verdim fala daha sonra baksam olur mumerhabalar.. acaba sizzde benim tarot falıma bakabilir misiniz??
Tabi, neden olmasın..canım bakarım tabiyki ama birkaç gün ara verdim fala daha sonra baksam olur mu
Merhabalar.. Dayanamadım falınızı yorumlamak istedim..
İçiniz bir kabarmış, bir şeyleri çok sıkıntı yapmışsınız.. Bu sıkıntının nedeni bir konuda ikilemde kalman.. Siz iki kişi arasında kalmışsınız. Ama siz bu sıkıntıdan kısa bir sürede kurtulacaksınız.. Aydınlık huzurlu günler sizi bekliyor..
Bir kişi var hayatınızda dost mu düşman mı belli değil.. Bu kişi sizin çok yakınınız da.. Bu kişiye dikkat edin..
Sizin çevreniz de sizi kıskanan çekemeyen kişiler var.. Bu kişiler sizin dedikodunuzu yapıyor. Bu konuda biraz sıkıntınız olacak..
Siz ufak tefek şeyleri kendinize çok sıkıntı yapmışsınız.. Pireyi deve yapma gibi..
Bir kişi ile aranızda bir müsabaka geçecek.. Ufak bir sorun ama bayağı bir sorun büyüyecek..
Sizin çok güçlü bir karakteriniz var.. Bir çok sıkıntıya zorluğa göğüs germişsiniz.. Bir çok kişiyi karşınıza alarak, tek başınıza ayakta durmuşsunuz..
Hanenizde ay doğuyor.. Aydınlık huzurlu günler sizi bekliyor.. Gelecek zamanda sevinç gözyaşlarınız olacak.. Güzel bir haber alacaksınız..
canım merhaba. ben yarın izinliyim istersen bugün yada yarın falına bakabilirim ben tarot yada katina bakıyorum. burcunu saç ten göz rengini yazman gerek eğer bir ilişkin varsa bununla ilgili bakmamı istiyorsan ikinizin bilgilerini yazmalısın. merak ettiğin birşey varsa sorabilirsinMerhabalar.. Dayanamadım falınızı yorumlamak istedim..
ya bnada bakrmsncanım merhaba. ben yarın izinliyim istersen bugün yada yarın falına bakabilirim ben tarot yada katina bakıyorum. burcunu saç ten göz rengini yazman gerek eğer bir ilişkin varsa bununla ilgili bakmamı istiyorsan ikinizin bilgilerini yazmalısın. merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
malesefya bnada bakrmsn
:)ypma ya pekimalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?