merak ediyorum derken? =)bu konu hortlasa biraz tarot ve melek falını merak ediyorum :)
amypondd çok temiz paran ve kazancın var...gülen yüzlü şen şakrak bir kadın yüzü var...arapça cim harfi var ama bunun ne anlama geldiğini bilemedim...bir şey yapmaya niyetlenmişsin ama askıda kalmış ve buna kulak kabartan çok sayıda insan olmuş..kem göz denilen gözlerle merak ederek bakmışlar...boşluğa bakan iki kadın var biri büyük memeli diğeri çok zayıf...fare var sakin zararsız kişi demek sanırım...seyehate çıkmak istemişsin yada isteyeceksin ama yolunda düğüm var...
tabağında civciv var erken yaşta çalışmaya başlamak demek...bu ara insanlardan biraz uzaklaşmışsın yada onlar seni biraz yalnız bırakmışlar...ama dedikodu yapmaktan hiç çekinmemişler...
yapacağın şeyleri nazara gelmesin diye biraz etrafına pek anlatma engel koymaya çalışan olur...içini ferah tut biraz dalgalanma olmuş duygularında ama genelinde falın iyi...
müsait olduğunda sen de bana tarot bak...yurt dışı iş ve evlilik konusunda...Gözleri çıktın. Ay ne güzel baktın ağzına yüreğine sağlık ve bi çok şeyi bildin
Var mı başka yorumu olan arkadaşlar. Aşk hakkında ya da üniversite hakkında acil yoruma ihtiyacım
Hahaha silikon taktırcam inşallah. Onun dedikodusunu yapıyolardırmüsait olduğunda sen de bana tarot bak...yurt dışı iş ve evlilik konusunda...
üniversitede yüksek puanlı bir yeri tutturabilirsin belki bunun bol bol dedikodusunu yaparlar ...
Hahaha silikon taktırcam inşallah. Onun dedikodusunu yapıyolardırbir iki güne bakıp buradan yazarım
Buraya yada ozel msjla bana at canim falini. Bende sana atayim :)bende istiyorumm :))))
Buraya yada ozel msjla bana at canim falini. Bende sana atayim :)
müsait olduğunda sen de bana tarot bak...yurt dışı iş ve evlilik konusunda...
üniversitede yüksek puanlı bir yeri tutturabilirsin belki bunun bol bol dedikodusunu yaparlar ...
at fotosunu bakayım benKarşılıksız bakabilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?