Karşılıklı fal baktırmak isteyen buraya :) (tarot kahve melek bakıyorum )

bu konu hortlasa biraz tarot ve melek falını merak ediyorum :)

yani biri bana baksa mesela hiç baktırmadım da :)

bende fal baktırmak istiyorum kahve falı bakarım karşışılığında

golden birbirimize bakalım istersen ben de hem tarot hem kahve bakabiliyorum

kızlar banadaaaaa bende falıma bakanın kahve falına bakarım

amypondd çok temiz paran ve kazancın var...gülen yüzlü şen şakrak bir kadın yüzü var...arapça cim harfi var ama bunun ne anlama geldiğini bilemedim...bir şey yapmaya niyetlenmişsin ama askıda kalmış ve buna kulak kabartan çok sayıda insan olmuş..kem göz denilen gözlerle merak ederek bakmışlar...boşluğa bakan iki kadın var biri büyük memeli diğeri çok zayıf...fare var sakin zararsız kişi demek sanırım...seyehate çıkmak istemişsin yada isteyeceksin ama yolunda düğüm var...
tabağında civciv var erken yaşta çalışmaya başlamak demek...bu ara insanlardan biraz uzaklaşmışsın yada onlar seni biraz yalnız bırakmışlar...ama dedikodu yapmaktan hiç çekinmemişler...
yapacağın şeyleri nazara gelmesin diye biraz etrafına pek anlatma engel koymaya çalışan olur...içini ferah tut biraz dalgalanma olmuş duygularında ama genelinde falın iyi...

Gözleri çıktın. Ay ne güzel baktın ağzına yüreğine sağlık ve bi çok şeyi bildin
Var mı başka yorumu olan arkadaşlar. Aşk hakkında ya da üniversite hakkında acil yoruma ihtiyacım

Gözleri çıktın. Ay ne güzel baktın ağzına yüreğine sağlık ve bi çok şeyi bildin
Var mı başka yorumu olan arkadaşlar. Aşk hakkında ya da üniversite hakkında acil yoruma ihtiyacım
müsait olduğunda sen de bana tarot bak...yurt dışı iş ve evlilik konusunda...
üniversitede yüksek puanlı bir yeri tutturabilirsin belki bunun bol bol dedikodusunu yaparlar ...

üniversitede yüksek puanlı bir yeri tutturabilirsin belki bunun bol bol dedikodusunu yaparlar ...
Hahaha silikon taktırcam inşallah. Onun dedikodusunu yapıyolardır bir iki güne bakıp buradan yazarım

Canım sanada tarot değilde kahve baksam olur mu içip atarsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…