- Konu Sahibi merissu744
-
karşılıklı fallaşmak isteyen var mı? tarot iskambil kahve falı
karşılıklı fallaşmak isteyen var mı? tarot iskambil kahve falı
kızlar Fallaşalım mi ?
kızlar biri bana kahve falı bakabilir mi lütfen ...ben fal bakmayı bilmiyorum..bakan Allah rızası için bakarsa sevinirim..kahve içildi foto çekildi bakması kaldı..
oda olur canım ne lazım burç falanmı hiç tarot baktırmadım daha önce.
Burcum Aslan canım...
canım bu aralar karmaşık duygular içindesin.şaşırmış yönünü kaybetmişsin.etrafında güveneceğin biri olmadığını düşünüyorsun. bir erkek muhtemelen hava grubu bu kişi maddiyata fazla önem veriyor yada bir hastalığı var bu kişi sevgilin olabilir mi? bu seni rahatsız ediyor.sen ne yapacağını bilemiyorsun karar vermekte zorlanıyorsun.bugünlerde beraber güzel vakit geçirmişsiniz.birbrinize aşıksınız sen evlenmeyi düşünüyorsun.belki bugünlerde bu konuyu da konuşmuşsunuzdur.yakın zamanda yine görüşeceksiniz.kaldığın yerde bahçeniz varmı canım bahçeyle ilgilenmeyi doğayı severmisin?bu tür şeylere yönelebilirsin.sen bu konuda ilişkinde birşey yapmayacaksın yani bişeyler olsun diye çabalamayacaksın ama içinde ona karşı güçlü bir sevgi yada nefret gibi güçlü duygular olacak.canım bu kişiyle olan durumunuz çevrende ciddi bir ilişki gibi görülmüyor gelip geçici birşey olduğu düşünülüyor. bunlar çıktı canım
fallaşalım canım sende kartlar varmı?
canım sevgilim yok..ayrıldığım kişi maddiyata önem veren biri değildi hiç, hastada değil..ama başka biri olabilir tabi..birbirimize aşıkda değiliz artık maalesefyani benim ona karşı duygularım devam ediyor ama onun olduğunu sanmıyorum..ben bu aralar evlenmeyi düşünüyorum evet çok doğru ama seninde yorumladığın gibi güvenmiyorum kimseye..evet bahçemiz var sitenin bahçesi..ve ben bahçeyi çok severim :) yorumladıkların çoğu ile doğru canım..Allah razı olsun senden..çok teşekkür ederim..o kişi ile ilgili keşke daha fazla şey çıksaydı..ama ayrıyız maalesef.
canım bende kart yok. sen çek kartları ben yorumları. benim yerime de çeker misin.
canım kartlarında aşıklar kartı da çıktı sevindim senin içinsizin burçlarınız neydi
Ayrıldığım kişi canım..ayrıca onunla evlenmekte isterdim..ikisi aynı kişi yani..onun ne düşündüğünü çok ama çok merak ediyorum..ararmı aramazmı bidaha..aradı bikaç kere ama okadar..tekrar birleşmek varmı yani..merak ettiğim o aslında.
canım sen cazibeli huzurlu yaşamı olan birisin.erkek arkadaşınla ilgili yanlış bir bilgi yada kötü bir haber almışsın bu senin duraksamana sebep olmuş duraksama derken hayatın durgunlaşmış ne yaptığını bilmediğinden yavaş yapıyorsun çoğu şeyi.erkek arkadaşınsa gerilimli bir ilişkiniz olduğunu düşünüyor.işle ilgili ileriye yönelik bir adım atmış.daha çok işini düşünüyor.işle ilgili bir sıkıntısı var.erkek arkadaşın inatçı birimi?dediğim gibi maddi bir sıkıntısı çıktı yine.canım bir birleşme göremedim malesef
cnm çek bi kart ordan benim burcum aslan onun burcu kova bak bakalım ayrıyız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?