- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
- 163
- Konu Sahibi merissu744
-
canım burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarsan bende sana tarot bakarım teş.ederim yorumun için
ilişki açılımı için mi çektin bunları?
yeniden çekiyorum cnm
kılıç ası
ters gelen şeytan
ters gelen büyücü
ters gelen yıldız
kılıç sekizlisi
asa dokuzlusu
kılıç beşlisi
bunlar ilişki acılımı
canım teşekkür ederim. :) acele yazıp içeri gidiyorum misafir geliyor. ondan hemen kaçıyorum. kusura bakma.
Rica ederim canım:)
Boğa burcuyum şuan ilgilendiğim biri var onun düşüncesini adım atıp atmayacağını merak ediyorum aslan burcu. Bu şekilde bakılmıyorsa genel anlamda aşkta beni neyin beklediği de olur.:)
Boğa burcuyum şuan ilgilendiğim biri var onun düşüncesini adım atıp atmayacağını merak ediyorum aslan burcu. Bu şekilde bakılmıyorsa genel anlamda aşkta beni neyin beklediği de olur.:)
canım hoşlandığın kişi kalp kırıklığı yaşıyor artık neden bilmiyorum ya biten bir ilişkisi yada devam eden bu yüzden ben ikiniz için birşey olacağını düşünmedim.annen ve babanın arasında sorunları varmış ama çözmüşler sanırım sende bu aralar bunları düşünüyorsun.canım senin hayata karşı bir mücadelen var genel anlamda sana adil olmadığını düşünüyorsun sanki bu zamana kadar çok zorluk çekmişsinde "ama bu haksızlık" diyorsun bu yüzden ilerde de böyle gitmesinden korkuyorsun.bugünlerde hayatında yeni bir başlangıç yapmışsın bu iş olabilir arkadaşlık olabilir yeni bir aktiviteye başlamışsın ve bu iyi olmuş senin için kendi yeteneklerini farketmeni sağlamış.canım sen ailenle yaşıyordunda ayrı bir eve çıkmayı mı düşünüyorsun?yakın zamanda hayatında önemli değişiklikler yapacaksın bu nedir bilmiyorum ama demin söylediğim yeni başlangıcın devamı olsa gerek çünkü burada sen kendini geliştiriyorsun.bir kursa falan mı başladın?eğer ailenle ilgili sorunun olan biri varsa onu affedeceksin.hayatına ciddi bir birliktelik düşündüğün fakat çevrendekiler ilişkinizi ciddiye almadığı biri girebilir.sen bu kişiyle dengeli ve uyumlu bir ilişkiniz olacak fakat artık neden bilmiyorum belki çevrenin etkisiyle sen yanlış yaptığını düşüneceksin.
canım falında çıkanlar varmı merak ettim
Eki Görüntüle 832224 Eki Görüntüle 832225 Eki Görüntüle 832226 Eki Görüntüle 832227 Eki Görüntüle 832228 Eki Görüntüle 832229 Eki Görüntüle 832230 Eki Görüntüle 832231 Eki Görüntüle 832232
kızlaaar bakarsanız bende size bakarım biliyosun:)
ihtiyacım var
bu sevgilimin falı
Sevgilin ya da ilgilendiğin biriyle çok büyük tartışma yaşamışsın. Karşındaki sinirlendiği için davranışlarını kontrol edememiş. Bir yakını akıl almak amacıyla mı yoksa aklına sokmak için mi bilmiyorum bi bayanı söylemiş. Bu bayandan haber alacaksın veya bu bayanla olan durumu hakkında haber gelecek. Karşılıklı bi konuşmanız var. Yalnız yine sinirlere hakim olamayıp tartışacaksınız. İstemeyerek de olsa kendine bi yol bulmuşsun. Aklında sakin olunsaydı sonuç çok farklı olurdu düşüncesi var. Haklısın da süresi ne kadar bilmiyorum ama sanırım sorunları konuşarak aşacaksınız. İki taraf da bunu istiyor.
Canım teşekkür ederim vakit ayırdığın için.:)canım hoşlandığın kişi kalp kırıklığı yaşıyor artık neden bilmiyorum ya biten bir ilişkisi yada devam eden bu yüzden ben ikiniz için birşey olacağını düşünmedim.annen ve babanın arasında sorunları varmış ama çözmüşler sanırım sende bu aralar bunları düşünüyorsun.canım senin hayata karşı bir mücadelen var genel anlamda sana adil olmadığını düşünüyorsun sanki bu zamana kadar çok zorluk çekmişsinde "ama bu haksızlık" diyorsun bu yüzden ilerde de böyle gitmesinden korkuyorsun.bugünlerde hayatında yeni bir başlangıç yapmışsın bu iş olabilir arkadaşlık olabilir yeni bir aktiviteye başlamışsın ve bu iyi olmuş senin için kendi yeteneklerini farketmeni sağlamış.canım sen ailenle yaşıyordunda ayrı bir eve çıkmayı mı düşünüyorsun?yakın zamanda hayatında önemli değişiklikler yapacaksın bu nedir bilmiyorum ama demin söylediğim yeni başlangıcın devamı olsa gerek çünkü burada sen kendini geliştiriyorsun.bir kursa falan mı başladın?eğer ailenle ilgili sorunun olan biri varsa onu affedeceksin.hayatına ciddi bir birliktelik düşündüğün fakat çevrendekiler ilişkinizi ciddiye almadığı biri girebilir.sen bu kişiyle dengeli ve uyumlu bir ilişkiniz olacak fakat artık neden bilmiyorum belki çevrenin etkisiyle sen yanlış yaptığını düşüneceksin.
canım falında çıkanlar varmı merak ettim
yeniden çekiyorum cnm
kılıç ası
ters gelen şeytan
ters gelen büyücü
ters gelen yıldız
kılıç sekizlisi
asa dokuzlusu
kılıç beşlisi
bunlar ilişki acılımı
cidden mi canım?
ayrıldık yazın ortasında evet bi 10 gün önce karşılaştık ve en yakın arkadaşları geldi konuştu baya benimle.kızda vardı arkadaşları arasında..
konuşamız yakın mı canım?
arasın beni tek istediğim o
kahve içersen bakabilirim sana canım
O da seninle konusmak istiyor bence.. zamanını bilmiyorum ama inşallah karşılaşırsınız:)
Şuan içemem ama yarın uygunsan eğer yollayabilirim..
Canım teşekkür ederim vakit ayırdığın için.:)
Kurs kısmı doğru evet diğer kısımlar gerçekleşecektir belki bilmiyorum zaman lazım..
O da seninle konusmak istiyor bence.. zamanını bilmiyorum ama inşallah karşılaşırsınız:)
Şuan içemem ama yarın uygunsan eğer yollayabilirim..
canım sen ilahi adalete inanıyorsun.bu aralar kendini cesur hissediyorsun kendine güvenin gelmiş daha netsin eskiye göre.sen sevgilinle ilgili saplantı yapmışsın ilişkinizle ilgili önemli bir karar vermeyi düşünüyosun fakat burada sen daha çok onun canını yakmak istiyorsun.bu ilişki olsunda herşey rayına otursun diye değil.intikam kokusu aldım nedensefakat kararsızsın.sevgilinse daha önce fallarında çıkan bayandan ayrılmış bence.kendini çaresiz hissediyor.bir ihanet söz konusu bu yüzden sana karşı eli kolu bağlanmış.sana gelmeye korkuyor ve kendini yorgun hissediyor sanki bir savaştan çıkmış gibi.bak canım bence seninkinin hayatındaki diğer kadın seninkini aldatmış ben öyle hissettim çıkan kartlardan.sonunda seninle barışma görmedim. kendisi sana gelmeye korkuyor.[/QU
inşallah öyledir sağol cnm :)
buda ikimizin ortak adına içtiğim fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?