karşılıklı fallaşmak isteyen var mı? tarot iskambil kahve falı

canım burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarsan bende sana tarot bakarım teş.ederim yorumun için

Rica ederim canım:)
Boğa burcuyum şuan ilgilendiğim biri var onun düşüncesini adım atıp atmayacağını merak ediyorum aslan burcu. Bu şekilde bakılmıyorsa genel anlamda aşkta beni neyin beklediği de olur.:)

canım teşekkür ederim. :) acele yazıp içeri gidiyorum misafir geliyor. ondan hemen kaçıyorum. kusura bakma.

Önümüzdeki günlerde oldukça sevinçli bir haber alacaksınız. çok yakın bir zamanda sevindirici bir haber alacaksınız. bugünlerde çevrenizdekilerle sırlarınızı paylaşmayınız. İş ile ilgili büyük bir fırsat çıkıcak karşına kendinizi biraz rahatlatmanız lazım panik yapmanıza gerek yok. Sizi mutluluğa ulaştıracak bir ilişkiniz olacak. 3 aya kadar adında a harfi olan kişiden gelecek haber kafanız çok karışık olduğu için, dikkatinizi toparlayıp hayatınıza devam edemiyorsunuz. fakat artık toparlanmanız gerekiyor. c harfinin konuştukları canını sıkmış, ya da sıkacak böyle konuşmalara kulak asmamak en doğrusu olur. bu arada cnm senin baktığın bana fal ilişki açılımıydı

canım hoşlandığın kişi kalp kırıklığı yaşıyor artık neden bilmiyorum ya biten bir ilişkisi yada devam eden bu yüzden ben ikiniz için birşey olacağını düşünmedim.annen ve babanın arasında sorunları varmış ama çözmüşler sanırım sende bu aralar bunları düşünüyorsun.canım senin hayata karşı bir mücadelen var genel anlamda sana adil olmadığını düşünüyorsun sanki bu zamana kadar çok zorluk çekmişsinde "ama bu haksızlık" diyorsun bu yüzden ilerde de böyle gitmesinden korkuyorsun.bugünlerde hayatında yeni bir başlangıç yapmışsın bu iş olabilir arkadaşlık olabilir yeni bir aktiviteye başlamışsın ve bu iyi olmuş senin için kendi yeteneklerini farketmeni sağlamış.canım sen ailenle yaşıyordunda ayrı bir eve çıkmayı mı düşünüyorsun?yakın zamanda hayatında önemli değişiklikler yapacaksın bu nedir bilmiyorum ama demin söylediğim yeni başlangıcın devamı olsa gerek çünkü burada sen kendini geliştiriyorsun.bir kursa falan mı başladın?eğer ailenle ilgili sorunun olan biri varsa onu affedeceksin.hayatına ciddi bir birliktelik düşündüğün fakat çevrendekiler ilişkinizi ciddiye almadığı biri girebilir.sen bu kişiyle dengeli ve uyumlu bir ilişkiniz olacak fakat artık neden bilmiyorum belki çevrenin etkisiyle sen yanlış yaptığını düşüneceksin.

canım falında çıkanlar varmı merak ettim

cnm benim fal ne oldu

Sevgilin ya da ilgilendiğin biriyle çok büyük tartışma yaşamışsın. Karşındaki sinirlendiği için davranışlarını kontrol edememiş. Bir yakını akıl almak amacıyla mı yoksa aklına sokmak için mi bilmiyorum bi bayanı söylemiş. Bu bayandan haber alacaksın veya bu bayanla olan durumu hakkında haber gelecek. Karşılıklı bi konuşmanız var. Yalnız yine sinirlere hakim olamayıp tartışacaksınız. İstemeyerek de olsa kendine bi yol bulmuşsun. Aklında sakin olunsaydı sonuç çok farklı olurdu düşüncesi var. Haklısın da süresi ne kadar bilmiyorum ama sanırım sorunları konuşarak aşacaksınız. İki taraf da bunu istiyor.

cidden mi canım?
ayrıldık yazın ortasında evet bi 10 gün önce karşılaştık ve en yakın arkadaşları geldi konuştu baya benimle.kızda vardı arkadaşları arasında..
konuşamız yakın mı canım?
arasın beni tek istediğim o
kahve içersen bakabilirim sana canım

Canım teşekkür ederim vakit ayırdığın için.:)
Kurs kısmı doğru evet diğer kısımlar gerçekleşecektir belki bilmiyorum zaman lazım..

canım sen ilahi adalete inanıyorsun.bu aralar kendini cesur hissediyorsun kendine güvenin gelmiş daha netsin eskiye göre.sen sevgilinle ilgili saplantı yapmışsın ilişkinizle ilgili önemli bir karar vermeyi düşünüyosun fakat burada sen daha çok onun canını yakmak istiyorsun.bu ilişki olsunda herşey rayına otursun diye değil.intikam kokusu aldım nedense fakat kararsızsın.sevgilinse daha önce fallarında çıkan bayandan ayrılmış bence.kendini çaresiz hissediyor.bir ihanet söz konusu bu yüzden sana karşı eli kolu bağlanmış.sana gelmeye korkuyor ve kendini yorgun hissediyor sanki bir savaştan çıkmış gibi.bak canım bence seninkinin hayatındaki diğer kadın seninkini aldatmış ben öyle hissettim çıkan kartlardan.sonunda seninle barışma görmedim. kendisi sana gelmeye korkuyor.

yeniden çekiyorum cnm

kılıç ası
ters gelen şeytan
ters gelen büyücü
ters gelen yıldız
kılıç sekizlisi
asa dokuzlusu
kılıç beşlisi

bunlar ilişki acılımı

O da seninle konusmak istiyor bence.. zamanını bilmiyorum ama inşallah karşılaşırsınız:)
Şuan içemem ama yarın uygunsan eğer yollayabilirim..

O da seninle konusmak istiyor bence.. zamanını bilmiyorum ama inşallah karşılaşırsınız:)
Şuan içemem ama yarın uygunsan eğer yollayabilirim..

yarın yokum canım telefondan girebilirim ama müsait olursam bakarım.başka şehre gidicem ev eşyası falan almam lazım bu gece gidiyorum da o yüzden bi kaç gün doluyum.
ama telefondan müsait oldukça girerim özelden yazarsın eklediğin yeri falını

buda ikimizin ortak adına içtiğim fal

Resimlerden çıkarabildiğim kadarıyla ;
Sıkıntılı süreçten geçiyorsun bunun en önemli nedenlerinden biri de kişiler. İnsanları hayatına çok dahil etme. Sözlerini kendini üzecek kadar dikkate alma. Lafa söze o kadar odaklanıyorsun ki dibinde beklediğin bi haber duruyo. Duysan da sevinecek gibi değilsin. O kadar karamsarsın. Bu işle veya geleceğe yonelik hayallerinle alakalı. Kafanda birden fazla düşünceyle boğuşuyorsun. Ama hafif tombul burunlu adam çok daha belirgin çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…