- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
- 163
- Konu Sahibi merissu744
-
buda ikimizin ortak adına içtiğim fal
Diğer koyduklarında resimler net değildi anlamadım canım. Anladığım alıntı yaptığım mesajdaki resimler. Süre engeline takıldığından cevap yazamıyorum özelden. Burnu büyük adama bişey olmadıOnu düşünüyorsun..
Çıkmayan şey kalmamış baksana:) Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için..doğru tatlım dur başka bi fal fotomu atayım onda daha net bu arada seninde falına bakayım bi telefon gelcek sana önümüzdeki haftaya kadar gelir kesin bu telefonda alcağın haber sıkıntı ettiğin bi konunun sonunu getircek ve çoook rahat bi nefes alıp sevinceksin.. bir balık çıkmış fincanın tam ortasında bir kısmet var demek çok sıkıldığın anda bir kısmetin olacak. 2 yolunuz var temiz vede ferah yollar bir sıkıntı atlatmışsınız temiz bir kalp çıktı. hayırlı ve güzel konuşmalar yapacak misafirleriniz olacak. Hayırsız bir kişi var falınızda, bu sizin dostsunuz, onun adımlarına dikkat edin mutlu bir hayat sürmek istiyorsanız herkese iyi davranın. hasta ziyareti gerçekleştirebilirsiniz. birisi var o kişi yüksek bir yere çıkmış işinde yada başka bir şekilde yükselecek. Kapını açık tut. U ya da C harfinden isimler size misafir olarak gelmeyi düşünüyor. büyük bir zafer, başarı nasıl yorumlarsanız öyle bir gelecek sizi bekliyor diyebilirsin hanenize gelecek iki kişiyle kendinize sıkıntı yaptığınız bir konuda konuşacaksınız.bir takım kararlar ve anlaşmalar yapabilirsin. yengeç burcundan bir erkek var. hayat boyu yanında olup sana destek olacak biri bu... ya sizin için bir seyahat yada bir yoldan bir misafiriniz gelmesi söz konusu olabilir. Önünüzde çok başarılı günler var. kendinizi hazırlamalısınız. Maddi durumu sizden iyi olan ancak fikirlerini beğenmediğiniz biri ile tanışacaksınız. gelecek olan güzel bir kısmetin var .Gelecek olan kısmeti R harfli birinden alabilirsin. Bunca zamandır harcadığınız emeklerinizin, yaptığınız fedakarlıkların ve döktüğünüz göz yaşlarının karşılığını sonunda alacaksınız.Yakın bir zamanda büyük bir coşku ve sevinç var..Biraz daha sabır... Hayatınızda yaşadığınız olumsuz durumlar olmuş Bu durumdun yavaş yavaş kurtuluyorsnuz. Yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Bu size çok iyi geliyor. sıkıntılarınızı çözebilmek sizin elinizde ama hayaller aleminden hemen çıkıp hayata ve sorunlarınıza daha gerçekçi bakmaya başlamalısınız. Bir kişi sanki elinde asası olan biri size büyük bir müjde verecek.. yakın bir dönemde üzüntülü bir haber alacaksınız.
Çıkmayan şey kalmamış baksana:) Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için..
canım sevgilimin falına bakacaktın ?
canım sen ilahi adalete inanıyorsun.bu aralar kendini cesur hissediyorsun kendine güvenin gelmiş daha netsin eskiye göre.sen sevgilinle ilgili saplantı yapmışsın ilişkinizle ilgili önemli bir karar vermeyi düşünüyosun fakat burada sen daha çok onun canını yakmak istiyorsun.bu ilişki olsunda herşey rayına otursun diye değil.intikam kokusu aldım nedensefakat kararsızsın.sevgilinse daha önce fallarında çıkan bayandan ayrılmış bence.kendini çaresiz hissediyor.bir ihanet söz konusu bu yüzden sana karşı eli kolu bağlanmış.sana gelmeye korkuyor ve kendini yorgun hissediyor sanki bir savaştan çıkmış gibi.bak canım bence seninkinin hayatındaki diğer kadın seninkini aldatmış ben öyle hissettim çıkan kartlardan.sonunda seninle barışma görmedim. kendisi sana gelmeye korkuyor.[/QU
inşallah öyledir sağol cnm :)
ben senin falına baktım sevgilin için kart açacam demedim ki
cnm benim fal ne oldu
ben sana iki kez fal baktım farkındamısın
canım ben başkalarına karşılıksız da çok fal bakıyorum ama sana fal baktığım zaman "hani falım nerede" baksamda bile sormandan rahatsız oluyorum bakıyorum falına tekrar tekrar sorup sorup duruyorsun.madem böyle rahatsız oluyorsun sende başkalarından beklediğin özeni göster canım olur mu.çok önemli birşey değil alt tarafı fal. davranışının yanlışlığını anla diye yazıyorum
canım ben başkalarına karşılıksız da çok fal bakıyorum ama sana fal baktığım zaman "hani falım nerede" baksamda bile sormandan rahatsız oluyorum bakıyorum falına tekrar tekrar sorup sorup duruyorsun.madem böyle rahatsız oluyorsun sende başkalarından beklediğin özeni göster canım olur mu.çok önemli birşey değil alt tarafı fal. davranışının yanlışlığını anla diye yazıyorum
bu arada sylemeden geçemiycem başkalarına baktığın fal beni ilgilendirmiyor karşılıksız olması bana sonuçta karşılıklı bakıyorsun karşılıksız değil bunuda göz önünde bulundur ona göre karşılıksız baktığında sylersin bunu ki bir daha olmayacak falım içinde tkrr sormam siteden kaynaklana birşey bunun için beni suçlayamazsın illa birinede ders vermek istiyorsan söz vermediği birşey üstünden ders verme sen hatalı çıkarsın sevgilime bakacaktın deyipte söz vermediğim gibi ben sadece sana söz verdim sevgiline değil bunun gibi mesela şimdi haydi iyi geceler
bu arada sylemeden geçemiycem başkalarına baktığın fal beni ilgilendirmiyor karşılıksız olması bana sonuçta karşılıklı bakıyorsun karşılıksız değil bunuda göz önünde bulundur ona göre karşılıksız baktığında sylersin bunu ki bir daha olmayacak falım içinde tkrr sormam siteden kaynaklana birşey bunun için beni suçlayamazsın illa birinede ders vermek istiyorsan söz vermediği birşey üstünden ders verme sen hatalı çıkarsın sevgilime bakacaktın deyipte söz vermediğim gibi ben sadece sana söz verdim sevgiline değil bunun gibi mesela şimdi haydi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?