- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi merissu744
-
canım benim kartlarım
1 kılıç kralı düz
2 değnek kraliçesi düz
3 kupa 2lisi düz
4 kupa ası düz
5 kılıç 3lüsü düz
6kupa 10 lusu düz
7 kılıç 4lüsü düz
8 kılıç 10lusu ters
9 ölüm trs
10 dünya ters
canım senin kartlarını yazayım mı yorumlamamı istiyormusun?
çok doğru şu söylediklerin..bana en son sadece işimi düşünüyorum yeni bir iş aşamasındayım demişti biliyomusun..o yanlış bilginin yanlış olduğunu farkettim sonradan ..o önemli değil de demek birleşme yok üzüldüminatçı biri canım kesinlikle..ama onda yerimin çok farklı olduğundan fazlasıyla eminim..demek döncek kadar değilmiş..
canım bizde yine kavga ettik.sana ilişki açılımı yapıyorum
canım sen bu aralar kendini iyi hissediyorsun kendine güvenin gelmiş.fakat bazı şeyleri görmekden geliyorsun bunlar seni üzecek diye kabul etmiyorsun gerçekleri.bu aralar daha çok kendini geliştirmeye yönelmişsin bu iş yada eğitimle ilgili yada kendini eğitmekle ilgili olabilir.erkek arkadaşınsa bu aralar kendini şanslı hissediyor mutlu sanırım.bir kutlama yapacak.seninle ilgili yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.canım sen istiyorsunki bu adam kayıtsız şartsız senin olsun senden başkasını gözü görmesin sen bu düşünceyle hareket edeceksin.erkek arkadaşının parasal bir kaybı olabilir.sonunda canım barışsanızda yine mutsuzluk çıktı canım
canım benim kartlarım
1 kılıç kralı düz
2 değnek kraliçesi düz
3 kupa 2lisi düz
4 kupa ası düz
5 kılıç 3lüsü düz
6kupa 10 lusu düz
7 kılıç 4lüsü düz
8 kılıç 10lusu ters
9 ölüm trs
10 dünya ters
canım senin kartlarını yazayım mı yorumlamamı istiyormusun?
canım sende yorumlarsan sevinirim. herkesin yorumu farklı oluyor. kartlarını yaz ben yorumlarım. arada içeri gidiyorum geliyorum bilgisayara.
canım ben yazdım önceki mesajımda kartlarımı.şimdi seninkileri yorumluyorum
canım sen bugünlerde küsmüşsün hayata üzgünsün bu aralar.gereksiz bir konu yüzünden sorun yaşamışsın.bir şeye odaklanamıyorsun.sanki bir şey yapmışsın yani nasıl desem akıllıca davranıp gücü eline alacakken saçma bir sebep yüzünden onun üzerindeki yaptırım gücün azalmış.bir kararsızlık yaşıyorsun.bugünlerde sevdiklerinle beraber güzel zaman geçirmişsin.yakın bir zamanda sevdiğin biri varmı hayatında vazgeçemediğin bu kişinin sana zarar verdiğini bilsende vazgeçemediğin böyle biri yine gelecek.çalışıyormusun canım çalışmıyorsanda kendini geliştirmeye yöneleceksin.etrafında senin kafanın karışık olduğu neyin ne olduğunu bilemediğin düşünülüyor daha doğrusu bu aralar böyle.ilerde kılıç sovalyen gelecek
anlamadım bu nasıl aşıklar kartı ? o gelcek mi cnm sen ona bak biri var mı hayatında falan
canım ben yazdım önceki mesajımda kartlarımı.şimdi seninkileri yorumluyorum
canım sen bugünlerde küsmüşsün hayata üzgünsün bu aralar.gereksiz bir konu yüzünden sorun yaşamışsın.bir şeye odaklanamıyorsun.sanki bir şey yapmışsın yani nasıl desem akıllıca davranıp gücü eline alacakken saçma bir sebep yüzünden onun üzerindeki yaptırım gücün azalmış.bir kararsızlık yaşıyorsun.bugünlerde sevdiklerinle beraber güzel zaman geçirmişsin.yakın bir zamanda sevdiğin biri varmı hayatında vazgeçemediğin bu kişinin sana zarar verdiğini bilsende vazgeçemediğin böyle biri yine gelecek.çalışıyormusun canım çalışmıyorsanda kendini geliştirmeye yöneleceksin.etrafında senin kafanın karışık olduğu neyin ne olduğunu bilemediğin düşünülüyor daha doğrusu bu aralar böyle.ilerde kılıç sovalyen gelecek
canım benim kartlarıda yazar mısın.
kapattım canım kartları istersen tekrar çekip yazayım
az çok hatırlarsın canım. sırasını ondan demiştim. kapattıysan hatırlamıyorsan sorun değil. demek kılıçlı beyfendi var. avcunu yalar. o şimdi hala nefret doludur.
canım aşıklar kartı çıktı sana sen mesajıma cevap yazmayınca bende başkalarına fal bakmak için kapattım sonra bir daha açtım
az önce yazdığın fal kimindi anlamadım ben birde falıma bakacakmısn
senin yazını alıntıladığım fal senindi. falına baktım .
senin yazını alıntıladığım fal senindi. falına baktım .
iyide ben o faldan bişey anlamadım ki yaa nasıl aşıklar kartı çıktı mutsuzluk çıktı
merussu canım sana da fal beğendiremiyorum. canım benim bak sana önce kelt hacı yöntemiyle açtım kartlarda aşıklar kartı çıktı sonra sen cevap vermeyince bende başkasına fal bakmak için kapattım kartları.sen cevap verince de yeniden kart açtım bunlar çıktı .
açtığın kartta ne vardı aşıklar kartında
açtığın kartta ne vardı aşıklar kartında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?