- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi fataldanger
-
Iste bende bundan korkuyorum. Ama icimden bir ses yaz diyor... Daha net karar vermedim yazarsamda taa aksama yazarim..Burada bir arkadaşımız bu şekilde hareket edip sonra pişman olmuştu söylemeden geçmek istemedim. Pek ilgilenmeyen bir erkek vardı hayatında, doğum gününü kutlasam mı kutlamasam mı diye sormuştu. Sanırım sonra kutlama mesajı atmaya karar vermiş, atmış ve adamdan hiçbir cevap gelmemişti. Çok pişman olduğunu hatırlıyorum. Bence bir kez daha düşün.
Iste bende bundan korkuyorum. Ama icimden bir ses yaz diyor... Daha net karar vermedim yazarsamda taa aksama yazarim..
Sagol bunu söyledigin icin
Benim karşılıksızım benim düşüncelerimi biliyor ama yaşımdan dolayı ilerde düşüncelerimin değişeceğini ve zaten kendisininde ileriye yönelik planları ve geçmiş yaşadıklarından dolayı uzun bir dönem kimseye sevgi anlamında bir şey veremeyeceğini söylüyor. Ben napıyım şimdi? Askere gitmeden içimdeki herşeyi söyledim çook çok anlayışla beni dinledi asla kırıcı bi söz söylemedi. Şimdi o yazdıklarımı nasıl yazdım diye utanıyorum mesaj filanda yazamıyorum. Aklıma gelmesin diye facemi, whatsappı filan kapattım bakalım ne kadar dayanabilicem.
Bilmiyorum kendini tamamen kariyerine vermiş ama arkadaslığımızın bitmemesi yönünde bir konuşma yaptı. Aslında ileride olabilir gibi bi izlenimde yarattı ama buna umut bağlamak istemiyorum.Senin durumun da zormuş. Ama sana kırıcı olmadan bir yanıt vermiş. Sence umut var mı? Bekleyecek misin yoksa unutmaya mı çalışacaksın?
Mesaji gonderdim. Aradan 3-4 saat gecti kuzeni yazdi bana bugun dogum gunu oldugunu. Biliyorum yazdim.mesaj dedim ama cvp gelmedi daha. Kuzeni demez mi yeni tel no var verdimi sana? Basimdan asagiya kaynar sular indi...sok.oldum.Ne demek, rica ederim. Ne yaptın peki, bir karar verebildin mi?
Mesaji gonderdim. Aradan 3-4 saat gecti kuzeni yazdi bana bugun dogum gunu oldugunu. Biliyorum yazdim.mesaj dedim ama cvp gelmedi daha. Kuzeni demez mi yeni tel no var verdimi sana? Basimdan asagiya kaynar sular indi...sok.oldum.
Kuzenine dedim hayir vermedi bundan sonrada vermesine gerek yok beni arayip sormasin. Adam olsaydi bana acik acik benimle ilgilenmedigini söylerdi dedim.
Bu konu benim icim kapanmistir. Hem.de bi tecrübe kazandim. Bundan sonra bana yazmayana bende yazmicam.
Evet bende böyle olacagini az da olsa tahmin etmistim fakat o mesaji benim kendim icin bitirebilmek icin yazmaya karar verdim. Bundan sonra bu kitap kapanmistir benim icin.Gelmek istediğim yer de burasıydı. Sanırım bazen gurur daha önemli. Ben de bir tecrübeden sonra bu sonuca varmıştım. Ama işte gönül... söz geçmiyor değil mi? Rezil de oluyorsun vezir de
Senin durum.ne? Sevgilimi ?platonik mi? Belki anlatmisindir ama son zamanda kafam cok karisıkti unutmus olabilirim.Ama işte itiraf etmem gerek benim de... yapamıyorum ne yalan söyleyeyim.. Onu görmeden yapamıyorum, her an onu düşünüyorum, gördüğüm herkese ona karşı hissettiklerimi ve onu anlatmak istiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık bir durumdayım. Ne adım atabiliyorum ne de ondan vazgeçebiliyorum
Adım attığında seni sözleriyle veya davranışlarıyla üzecek biriyse direk gidip itiraf etme bence. Ama ona açık bir kapı bırak ki o gelebilsin sana.Ama işte itiraf etmem gerek benim de... yapamıyorum ne yalan söyleyeyim.. Onu görmeden yapamıyorum, her an onu düşünüyorum, gördüğüm herkese ona karşı hissettiklerimi ve onu anlatmak istiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık bir durumdayım. Ne adım atabiliyorum ne de ondan vazgeçebiliyorum
Üzüldüm ne desem ki. Kafandan atmana yardımcı olur belki bu durumMesaji gonderdim. Aradan 3-4 saat gecti kuzeni yazdi bana bugun dogum gunu oldugunu. Biliyorum yazdim.mesaj dedim ama cvp gelmedi daha. Kuzeni demez mi yeni tel no var verdimi sana? Basimdan asagiya kaynar sular indi...sok.oldum.
Kuzenine dedim hayir vermedi bundan sonrada vermesine gerek yok beni arayip sormasin. Adam olsaydi bana acik acik benimle ilgilenmedigini söylerdi dedim.
Bu konu benim icim kapanmistir. Hem.de bi tecrübe kazandim. Bundan sonra bana yazmayana bende yazmicam.
Attim bile sayilir. Cok sükür eskisi gibi erkeklerin pesinden kosmuyorum. Bu masal benim icin bitti.Üzüldüm ne desem ki. Kafandan atmana yardımcı olur belki bu durum
Evet bende böyle olacagini az da olsa tahmin etmistim fakat o mesaji benim kendim icin bitirebilmek icin yazmaya karar verdim. Bundan sonra bu kitap kapanmistir benim icin.
aksam bana mesaj atmis tsk ederim falandi filandi hic umursamadim.
Dedigim dogru rezilde oluruz vezir de..
Senin durum.ne? Sevgilimi ?platonik mi? Belki anlatmisindir ama son zamanda kafam cok karisıkti unutmus olabilirim.
Adım attığında seni sözleriyle veya davranışlarıyla üzecek biriyse direk gidip itiraf etme bence. Ama ona açık bir kapı bırak ki o gelebilsin sana.
Evet aynen..Baksana en son o mesaj atmış, ve orada noktayı koymuşsun. Olaylar senin lehine sonuçlanmış aslında, gururumu ayak altına aldım ona rezil ettim kendimi diye düşünme. en son iletişim kurmaya çalışan o olmuş sonuçta. senin de devam edip etmemek arasında düştüğün kararsızlığa bir son vermiş oldun hem böylece değil mi? Diğer türlü hep içinde kalacaktı, "belki.." diyecektin.
Yok cnm öyle dusunme bence. Baksana seni dakikalarca izlemis. Eminim ki eger bir yerde yine gorurse yine seni gözetleyecektir. Sen ona nasil baktin? Eger kaslarin catik baktiysan ozaman üzgünüm ama gercekten elinden kacirmis olabilirsin.Benim durumum öyle karışık ki... nereden başlasam bilemeyeceğim biri arap saçı. platonik desem değil, sevgili hiç değil.. Benim tek pişmanlığım bir hafta önce bana yaklaşmaya çalışmıştı. Bana duvarın arkasından gizli gizli bakarken gördüm onu biliyor musun? Kendisini gizlemeye çalışarak izliyordu beni. Ben yer değiştirip başka bir yere geçtim, o da o yeri görebileceği bir konuma geçti. Durduğum yerden sıkılıp önceki yerime geçtiğimde bu sefer o da orayı göreceği başka bir konuma geçti. Diğer yere geçtim yine, o da yine oraya geçti. Sonra bir saat sonra kadar baktım karşıdan bana doğru adım attı gelecek, sonra birden cesareti kırılmış gibi gerisingeri döndü gitti şaşkın gibi. Böyle şaşkın haller içindeydi. İşte benim pişmanlığım da o akşam orada beklememek. Neden beklemedim, neden çektim gittim? Muhtemelen bekleseydim gelip konuşmaya çalışacaktı, bir şekilde yaklaşacaktı. Ben her şeye noktayı koydum böyle davranarak, son şansı elimden kaçırdım korkarım ki...
Kötü olmuş bu yaa :/ Ama şans her zaman vardır. Aynı ortamlarda bulunmaya çalışsan bu kez cesaretlendirecek hareketlerde bulunsan?ah kitcat ah, en büyük pişmanlığım bu işte. tam o, kapılardan girmeye çalışırken kapıyı kapattım yüzüne. ve tüm şansımı kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?