• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .

Çok üzüldüm senin adına canım çok zor olmalı bende sevdim mi senin gibi gözüm başka birşey görmüyor ben olsam ne yapardım diye düşündüm biraz ayrı kal ondan tek başına tatile çık mesela belki aklı başına gelir

Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.

Ne kadar oldu evleneli

Anladığım kadarıyla, siz siz olmaktan geçmiş, tamamen ona yönelmiş, onun beğenilerine göre kendinizi yeniden şekillendirmişsiniz. Bu ilk hatanız.

İkinci hatanız ise, "Bir mucize oldu, ayrıldılar, bana kaldı" mantığında, tek hedefe kilitli oluşunuz. Hayatınızın tek odağını eşiniz yapmanız.

Öncelikle kendinizi, kendiniz olarak var edeceğiniz şeklinize dönüşerek işe başlayın derim. O seviyor diye değil, siz seviyor, siz istiyorsunuz diye yaşayın bir süre. Kendinize dönün, kendinizle ilgilenin, özgüveninizi arttırın, ona "Sensiz de süperim" mesajını alttan alta göndermek için bunu yapın. Size karşı bir tutam sevgisi varsa, kendinize yöneldiğinizde, onda kaybetme korkusu oluşacaktır.

Kendinizi zorla sevdiremezsiniz sevecek olsa severdi simdiye kadar kendinizide onuda özgur birakin bence ikinizede yazik zor olucaktir ama gececek dunyada gecmeyen bi acı yok hepsi eninde sonunda gececek belki tekrar asik olacaksiniz ve o kisi sizi cok sevecek askla bakan gozler goreceksiniz gecen vaktinize aciyacaksiniz

Boşan o adam sana ait değil

ne kadar süredir evlisiniz?
bu önemli bence. çocuk var mı?

bu duyguları hissetmek herkese nasip olmaz. aşkınız çok saf ve güzel. ama karşılığını da alabilseniz keşke.

bi kere eskiyi unutamadı gibi şeyler düşünmeyin.
benim bi akrabam çookkk aşkla evlendi mesela. hem kocası ona aşıktı hem de o çok aşıktı. karşılıklıydı.
şimdi ise kocasından hiç ilgi alaka sevgi görmüyor.
2 yıl içinde bu hale geldi. ortada geçmişle bağlantılı hiçbi şey yok. sıradan bi evlilik işte.

yani zaman içinde de sevgi, aşk bitebilir. illa ki bunları geçmiş yaşantılara bağlamamalı. sizi kendine uygun görmüş ki eş diye çıkarmış herkesin karşısına.

yapacağınız şey sakin kalıp eşinizden biraz uzaklaşmanız olur bence. hayatınızın merkezinden indirin onu bi önce. mutlu ve kendinden emin hayatınızı sürdürün. sizin enerjiniz ve ilginizi çekmeniz onda afallama yaratabilir. değiştirin tavrınızı bi müddet.
çok sevmek vazgeçememek demek değil. bu adam bunu anlamalı. bu da umursamazlıkla olur ama siz bunu başarabilmek için uğraşır mısınız bilmem.

Kendinizi zorla sevdiremezsiniz sevecek olsa severdi simdiye kadar kendinizide onuda özgur birakin bence ikinizede yazik zor olucaktir ama gececek dunyada gecmeyen bi acı yok hepsi eninde sonunda gececek belki tekrar asik olacaksiniz ve o kisi sizi cok sevecek askla bakan gozler goreceksiniz gecen vaktinize aciyacaksiniz
Bilemiyorum. Mesafe koyacağım ben de sonrası kabulüm.ama ilk kestirip atan ben olsam hep acaba diyeceğim. Aslında bitirdim sayılır. Sadece onun ilan etmesini istiyorum.

Bilemiyorum. Mesafe koyacağım ben de sonrası kabulüm.ama ilk kestirip atan ben olsam hep acaba diyeceğim. Aslında bitirdim sayılır. Sadece onun ilan etmesini istiyorum.
nekadarlık evlisiniz? yeni ise sıkıntılı sizi kullanmış diyeceğim malesef..

Açıkça alın karşınıza son kez konuşun, ikna olmazsanız boşanın. Kendinizi daha fazla seveceksiniz o durumda bence.

Çok sevmissin belliki , ama sevmek yetmiyor bazen derler ya üzüldüm senin adına . Oda sever zamanla diye evlenip ayrı bir hata yapmışsın ki asıl hatayı esin yapmış eski kıza inat evlenmiş belliki seninle yada artık sevdigimle değil beni sevenle mutlu olucam diye çok büyük bir mutsuzluğa adım atmış belliki . Bu evlilikte çocuk olmadan bosan bence , deneyip gordunki sadece senin sevmen yetmiyor , senide çok sevicek bir insanı bulmadanda bidaha evlenme . Evlilik zaten çok zor yürütülen biseyken bide seni sevmeyen bı insanla ne kadar çekilmez bir hal alır . Üstelik kendini sürekli böyle ezik hissetmen çok acı verici , niye sen sevilmeye gözlerinin içine bakilmaya layık degilmisin , gençliğini bu seni sevemeyen insanami vericeksin . İnsan önce kendini sevmeli , kendini düşünmeli . Biraz bencil ol bacım bu hayatta , insan kalbine söz geçiremez bazen ama bence çok şey insanın kendi elinde .. zaten erkekler çok sevildiklerini vazgeçilmez olduklarını sandıkları an yedin ayvayi demektir ağzına s.. kim olursa olsun seni seven bi erkekte olsaydı , sen bu kadar aşıkken oda bunu biliyorken yine aynı şeyleri yasicaktin . Kaybetme korkusu olmalı bir erkekte . Lütfen bunda yaptığın hataları gelecekteki yeni biri olursa bosanirsan asla yapma . Yinede hakkında en hayırlısını dilerim..

Back
X