- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kisi sormus, bi cevaba ulasamadik, ben mi goremedim yoksa, kac yillik evlisiniz? Cocuk var mi?
İki yılı aştıBi kere de ben sorayım emin olalım
Kaç yıllık evlisiniz ?
5 ay mı?
Çocuk yok orasi nette
Elbette soruyorum konuşuyorum. Ama öyle afaki şeylerle suçluyor ki beni.resmen gözünün üstünde kaş var cinsinden .konusunu açmıştım hatta. Ama inanın o meseleler bile sorun ettiği meselelerden ciddidir.her şeye bir kulp takıyor. Göğsümde öküz varmış gibi hissediyorum.Eşiniz eski sevgilisinden ayrıldığında bir hırsla sizinle evlenmiş olabilir. Bu yaşanan ayrılıkların arası soğumadan başka ilişkiye başlanınca çok mantıksız şeyler oluyor. Ne kadar sevseniz de eşiniz sizi sevmiyorsa bu ömür boyu devam edemez ki, evet çok üzülürsünüz evet çok özlersiniz ama o yara elbet kabuk bağlar. Eskisi gibi asla acıtmaz. Sevdiğiniz adamın her gün size sevgisiz bakan gözlerini görmekten iyidir o kabuk bağlayan yarayla yaşamak..Tabi ki sizi sevmediğinden eminseniz.. Yüzyüze bir konuşsanız, tüm duygularınızı döksen/dökseniz? Belki içinizdekileri gün yüzüne çıkarınca başka bir sorun çıkar ortaya, belki problem sevgisizlik değildir..