• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

Evlenmek için evlenen tipik kompleksli erkek modeli, bu saatten sonra size aşık olması zor. Muhtemelen aklında sürekli sizi kıyasladığı tepelerde gördüğü başka biri var, bu nedenle sizin her normal hareketinizi abartıyor, gözüne batıyorsunuz.

Bir iliski buradan döner mi bilmem, malum zorla güzellik olmaz ayrıca siz de zaten başkasını severek sizinle evlendiğini biliyormuşsunuz. Ama şu saatten sonra yapılacak şey, kendinize normalden daha fazla özen göstermeniz, ona olan ilginizi frenlemeniz. Onun size yaptığı böcek muamelesini zorla da olsa ona yapmanız onda kaybetme korkusu yaratarak ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Uyeligini pasif hale getirmesine uzuldum ama bunda biraz da suc bizde. Zaten cikmazda bir durumda olan birine yardim etmek yerine tokat atar gibi bir de bizler ustune gitmiyor muyuz?
Tek sucu sevmekmis. Sevmis. Hem de kendinden bile ödűn verebilecek kadar. Sevilmeyi beklemis. Umdugunu bulamamis. Belki daha cok ödűn verirsem gorur, anlar beni, sever demis. Karsisindaki odun dam anlamamis ama. Narsist adam. Yaptiklari fedakarliklari gormedigi gibi hulyanin zaten yapmasi gerekenler olarak dusunmus, bunlari hakettigini dusunmus pislik adam.
Ben adamin eski ayrildigi sevgilisini sevdigini onu unutamadigini falan hic dusunmedim. Oyle birsey olsaydi evlilik boyunca da o kisiyle iletisim kurmaya calisirdi. Oysa bu tipler sevemez. Karsidindaki kisiyi sonuna kadar somurup sonra da birakirlar.
Su an hulya duygusal ve depresif oldugu icin gercekleri goremez. Bir sure sonra hastalikli bir adamdan kurtuldugu icin sukredecektir ancak suan erken.
Manipulatif adam hulya ile o kadar akil oyunu oynamis ki, hulya gercekleri gorememis.
Burayi okuyor musun bilmiyorum hulya ama sen gercekten degerlisin. Bu adam senin sevgini hak etmemis. Kendini o kadar guzel ifade etmissin ki yazdiklarinla... Aslinda bitmesi esin icin degil senin icin hayirli olmus.
Bu arada bosanma tam olarak bitene kadar o kisi kanun onunde bosanma bitene kadar hala senin esin. Eski esin demis kimileri de o yuzden diyorum. Adam eski falan degil resmen esin hala. Soyadini tasiyorsun.
Lutfen takilarini iste eger esinde ise. Taki davasi acabilirsin. Tazminat ve nafaka iste. Evlilik suresince edindiginiz mal varsa bunlardan vazgecme. Bosanmanin ne oldugunu gorsun. Haklarindan asla vazgecme. ve lutfen bir tatile cik. Sunu unutma hic kimsenin hayati dort dortluk degil. Herkesin bir problemi var. Ama hayat devam ediyor. Gecmisi geride birakip kendine yeni bir hayat kur. O zaman guzellikler sana gelmeye baslayacaktir. Sen bana gore daha sanslisin. Cunku daha gencsin, onunde koca bir omur var ve cocugun yok. Ben 40 li yaslari gectim ve bir cocukla terk edildim. Yine de yeni bir hayata merhaba diyebildim. Ben yaptiysam sen de yapabilirsin. Ifsa olurum diye hesabini pasif yaptiysan bize ozel mesaj da atabilirsin. Herzaman yaninda oluruz sana yardimci oluruz. Cok guzel bir hayat dilerim sana. Sen sevilmeyi hak ediyorsun. Cok ozelsin. Sevgiyle kal.

Son düzenleme:
Üyeliğini iptal ettirmişken konularında hala arkasından yazılıyor olması doğru mu sayın Mune Mune ? Kendisini pek tanımam, ama cevap verme hakkı yokken konularının kilitlenmesi gerekmez mi?

Üyeliğini iptal ettirmişken konularında hala arkasından yazılıyor olması doğru mu sayın Mune Mune ? Kendisini pek tanımam, ama cevap verme hakkı yokken konularının kilitlenmesi gerekmez mi?
Üye kendisi talep etmediği sürece veya topikte tartışma, hakaret, küfür vb, konu dışı yazılar çoğunlukta olmadıkça konu kapama yapılmıyor.

Back
X