• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

Adam başkasıyla sevgiliyken bile öyle ilgi göstermiş ki adam bile fark etmiş bunu. Resmen pusuya yatmış, adam boşa çıkınca da direkt kapıp nikah kıymış. Konu sahibine acıyamadım bile, kendi etmiş kendi bulmuş.

Aynen oyle, birisi "eski sevgilime ilgi duyuyordu, cok belli ediyordu simdi evlenmisler" diye konu acsa simdiki konu sahibi yerin dibine sokulmustu. Ama simdi adamin boynu devriliyor, iki yakasi bir araya gelmiyor, ilahi adalet bekleniyor.. Yersen...

Aynen oyle, birisi "eski sevgilime ilgi duyuyordu, cok belli ediyordu simdi evlenmisler" diye konu acsa simdiki konu sahibi yerin dibine sokulmustu. Ama simdi adamin boynu devriliyor, iki yakasi bir araya gelmiyor, ilahi adalet bekleniyor.. Yersen...
Adam da salak, ilgi budalası bir şey belli ki, böyle tiplerin peşinde koşuluyor niyeyse. Böyle bir adam için gururunu ayaklar altına almak çok saçma.

Adam da salak, ilgi budalası bir şey belli ki, böyle tiplerin peşinde koşuluyor niyeyse. Böyle bir adam için gururunu ayaklar altına almak çok saçma.

Kesinlikle. Once degeri kendimize versek bunlarin hic biri olmayacak. Karsiliksiz ask veya asktan kör olmak nedir bilirim. Ama herkes once kendini dusunmeli. Ben sevilmedigimi bilerek evleniyorsam kendime deger vermiyorumdur. Karsimdaki adam bana nasil deger versinki ben bile kendime deger vermezken?

Konu sahibi keske ben boyle bir evliligi haketmiyorum deseydiniz kendi kendinize. Bunlar belki yasanmazdi. Iyilikle ayrilmak en iyisi. Kendinizi bitirmeden evliligi bitirin kendi degerinizi daha fazla dusurmeyin.

Adam başkasıyla sevgiliyken bile öyle ilgi göstermiş ki adam bile fark etmiş bunu. Resmen pusuya yatmış, adam boşa çıkınca da direkt kapıp nikah kıymış. Konu sahibine acıyamadım bile, kendi etmiş kendi bulmuş.
Bazı çiftlerde bir taraf diğerini daha fazla sever. Eşimle o kız arasında bu türden bile bir denge söz konusu değildi.dışardan bakan biri olarak bariz bir şekilde hissediyordum.
Seven bir kadının olamayacağı kadar müdanasız ,kaprisli ve yoran bir kızdı.
Az seven hatta sevmeyen taraf bu kızdı. En sonunda eşim tükendiğini hissedip rotayı bana çevirdi.
Şimdi eşim facebook üzerinden göndermelerde bulunuyor. Muhtemelen yine bu kıza .Neden buna gerek duyuyor çünkü bu kız onun ulaşmasına fırsat falan vermeyecek mesafede.
Yoksa sosyal medyadan ağlanmazdı doğrudan ulaşabilirdi kıza.
Hem kimse kimseye ait değildir. Hele sevmeyen birine hiç.
Pusu vesaire. Çok çirkin tanımlama bu.eşim evlendikten sonra bile bu kızı sayıkladı.
Bu kız eğer onu sevseydi.değil benimle evlenmek ömür boyu bekar kalabilirdi.
Eşim beni sevmediyse o kız da onu sevmedi.bu yüzden kimsenin arasına girmedim ben. Nokta.
Hem artık önemi yok.sadece deşarj olmak adına yazıyorum

Biliyor Musun sevmeyenler yaranır . O sevmeyen kızın bir mesajı bir tavrı sizin tüm fedakarlıklarınızı silip götürür . O kadar yazık ki . Erkekler böyle oluyor genelde . Bu tarz bişey yaşıyorum . Çok az farklı . Yani kız bunu terketti ve başkası ile evlendi . Biz sonra tanıştık . O tek aşık olduğum kız diyip 1.5 yıldır burnumdan getirdi . Benim yaptıklarımı hiç görmedi . Bende hep evlensek çok isterim gibi hissediyordum ama bitirdim sonra sizin konunuzu okuyunca iyi ki de bitirdim diyorum .

Bazı çiftlerde bir taraf diğerini daha fazla sever. Eşimle o kız arasında bu türden bile bir denge söz konusu değildi.dışardan bakan biri olarak bariz bir şekilde hissediyordum.
Seven bir kadının olamayacağı kadar müdanasız ,kaprisli ve yoran bir kızdı.
Az seven hatta sevmeyen taraf bu kızdı. En sonunda eşim tükendiğini hissedip rotayı bana çevirdi.
Şimdi eşim facebook üzerinden göndermelerde bulunuyor. Muhtemelen yine bu kıza .Neden buna gerek duyuyor çünkü bu kız onun ulaşmasına fırsat falan vermeyecek mesafede.
Yoksa sosyal medyadan ağlanmazdı doğrudan ulaşabilirdi kıza.
Hem kimse kimseye ait değildir. Hele sevmeyen birine hiç.
Pusu vesaire. Çok çirkin tanımlama bu.eşim evlendikten sonra bile bu kızı sayıkladı.
Bu kız eğer onu sevseydi.değil benimle evlenmek ömür boyu bekar kalabilirdi.
Eşim beni sevmediyse o kız da onu sevmedi.bu yüzden kimsenin arasına girmedim ben. Nokta.
Hem artık önemi yok.sadece deşarj olmak adına yazıyorum

Kız onu sevsin sevmesin, sonuçta ortada bir ilişki, bir sevgililik durumu var. İlişkisi olan birine göz koymanın herhangi bir bahanesi yok.

Biliyor Musun sevmeyenler yaranır . O sevmeyen kızın bir mesajı bir tavrı sizin tüm fedakarlıklarınızı silip götürür . O kadar yazık ki . Erkekler böyle oluyor genelde . Bu tarz bişey yaşıyorum . Çok az farklı . Yani kız bunu terketti ve başkası ile evlendi . Biz sonra tanıştık . O tek aşık olduğum kız diyip 1.5 yıldır burnumdan getirdi . Benim yaptıklarımı hiç görmedi . Bende hep evlensek çok isterim gibi hissediyordum ama bitirdim sonra sizin konunuzu okuyunca iyi ki de bitirdim diyorum .
Aman diyim uzak durun. Olmuyorsa olmuyordur. Oldurmaya çalışırken hergün eksildim.değmedi.

Kız onu sevsin sevmesin, sonuçta ortada bir ilişki, bir sevgililik durumu var. İlişkisi olan birine göz koymanın herhangi bir bahanesi yok.
Sevgililik evlilik değildir. Ortada verilmiş bir söz yoktur. Hem kalp sever , buna mani olamaz insan.
Zaten ilişkileri bittikten sonra o bana ulaşmıştı.ilgimi hissetiyse de kimse aptal değil ille gözüne sokmuş olmam gerekmiyor.

Sevgililik evlilik değildir. Ortada verilmiş bir söz yoktur. Hem kalp sever , buna mani olamaz insan.
Zaten ilişkileri bittikten sonra o bana ulaşmıştı.ilgimi hissetiyse de kimse aptal değil ille gözüne sokmuş olmam gerekmiyor.
1. Sevgililikte de gayet sözler veriliyor. Bazı sevgililikler birçok evlilikten daha ciddi olabiliyor hatta. Arada bir bağ varsa, iki insan birbirini sevgilisi olarak tanımlıyorsa sahiplidir, bu kadar.
2. Kalp sever de ne? En saçma bahane bu. Yanlışa kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Evli veya ilişkisi olan insanlara göz diksin o zaman herkes. Tövbe tövbe...

1. Sevgililikte de gayet sözler veriliyor. Bazı sevgililikler birçok evlilikten daha ciddi olabiliyor hatta. Arada bir bağ varsa, iki insan birbirini sevgilisi olarak tanımlıyorsa sahiplidir, bu kadar.
2. Kalp sever de ne? En saçma bahane bu. Yanlışa kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Evli veya ilişkisi olan insanlara göz diksin o zaman herkes. Tövbe tövbe...

iki kişi dediğiniz gibi birbirini çok severse zaten 3.kişiler asla hiçbir şeye mani olamaz.

o yüzden konu sahibinde gram hata yok.
adamı uzaktan sevmiş sadece. ama kendine aşık edememiş. gördüğünüz gibi diğerini seviyor hala.

ayırmamış ki kimseyi. ki zaten ayırsaydı adam diğer kızı sevmiyor demektir.
seven insan başkasına dönüp bakmaz.
başka biri için sevdiğinden vazgeçemez de.

hem ilişkiyi bırakan da kızmış. adam seviyormuş.
konu sahibini de sevgisinden ilgisinden dolayı yalnız kalınca tercih etmiş. aşk meşk yok.

yani göz dikene bakmayın siz. yanınızdaki adam adamlığını bildikten sonra sıkıntı yok.
devir fena. her zaman bize de partnerimize de birileri göz koyabilir. onları engelleyemeyiz.
önemli olan seçtiğimiz kişinin gözünün kimseleri görmemesidir.

Kimse kimseye ait değildir. Olabilirliği olsa araları bozulmazdı.sevgililik müessesesine herkes aynı anlamı yüklemiyor.evlilik olsa amenna.
Beğeni ve aşk süzgeçten geçemez .Sadece dizginleyebilirsin .yok edemezsin.
Buna da göz koymak denmez. Aşk sana sahip olur , sen engel olamazsın. Etik olarak tek bir sorumluluğun vardır. Bunu dillendirmemek ve belli etmemeye çalışmak.
Biri gelir elimden alır diye korkmayın. Gidesi varsa gider. Kimse kimseyi kimsenin elinden alamaz.
Sorumluluk eşime aitti bana değil.
Denedim, olmadı. Pişman mıyım ? Evet

Ama kıza değil kendime haksızlık ettiğim için.ona sorumlu olan ben değilim çünkü.

iki kişi dediğiniz gibi birbirini çok severse zaten 3.kişiler asla hiçbir şeye mani olamaz.

o yüzden konu sahibinde gram hata yok.
adamı uzaktan sevmiş sadece. ama kendine aşık edememiş. gördüğünüz gibi diğerini seviyor hala.

ayırmamış ki kimseyi. ki zaten ayırsaydı adam diğer kızı sevmiyor demektir.
seven insan başkasına dönüp bakmaz.
başka biri için sevdiğinden vazgeçemez de.

hem ilişkiyi bırakan da kızmış. adam seviyormuş.
konu sahibini de sevgisinden ilgisinden dolayı yalnız kalınca tercih etmiş. aşk meşk yok.

yani göz dikene bakmayın siz. yanınızdaki adam adamlığını bildikten sonra sıkıntı yok.
devir fena. her zaman bize de partnerimize de birileri göz koyabilir. onları engelleyemeyiz.
önemli olan seçtiğimiz kişinin gözünün kimseleri görmemesidir.

Haklısınız, ben de konu sahibini onları ayırdı diye suçlamıyorum. Zaten adamda bir gariplik var, diğer kız da kaprisliymiş ve söylediğine göre sevmiyormuş adamı. O ilişki zaten sağlam bir ilişki değil fakat yine de ilişkisi olan birine bunu aşırı şekilde belli edecek kadar göstermek onurlu bir davranış değil bence.

Kimse kimseye ait değildir. Olabilirliği olsa araları bozulmazdı.sevgililik müessesesine herkes aynı anlamı yüklemiyor.evlilik olsa amenna.
Beğeni ve aşk süzgeçten geçemez .Sadece dizginleyebilirsin .yok edemezsin.
Buna da göz koymak denmez. Aşk sana sahip olur , sen engel olamazsın. Etik olarak tek bir sorumluluğun vardır. Bunu dillendirmemek ve belli etmemeye çalışmak.
Biri gelir elimden alır diye korkmayın. Gidesi varsa gider. Kimse kimseyi kimsenin elinden alamaz.
Sorumluluk eşime aitti bana değil.
Denedim, olmadı. Pişman mıyım ? Evet

Ama kıza değil kendime haksızlık ettiğim için.ona sorumlu olan ben değilim çünkü.

İyi de gizli gizli bile sevmemişsin, adam demiş ilginin gayet de farkındaydım zaten diye?

Konu sahibi yanlış anlama. Ben osun demiyorum. Sadece seninle benzer şeyleri yaşayan biri vardı.

İyi de gizli gizli bile sevmemişsin, adam demiş ilginin gayet de farkındaydım zaten diye?
Allah Allah. Arkadaşım kör gözüne parmağım şeklinde mi oldu sence?
Gözümdeki ışıltıdan , sohbet ederken ki şevkimden anlamıştır olsa olsa ki aşık olduğun kişi var karşında yahu.
Erdem abidesi kesilmeyin başıma.
Kız için eşim sadece bir seçenekti daha iyisini bulsa ona yanlayacak türden.
En son yıldırdı , tüketti adamı.
Şimdi de hala bekar. Umarım eşimi kabul eder de eşim de layığını bulmuş olur.

Allah Allah. Arkadaşım kör gözüne parmağım şeklinde mi oldu sence?
Gözümdeki ışıltıdan , sohbet ederken ki şevkimden anlamıştır olsa olsa ki aşık olduğun kişi var karşında yahu.
Erdem abidesi kesilmeyin başıma.
Kız için eşim sadece bir seçenekti daha iyisini bulsa ona yanlayacak türden.
En son yıldırdı , tüketti adamı.
Şimdi de hala bekar. Umarım eşimi kabul eder de eşim de layığını bulmuş olur.

Benim prensiplerime göre kesinlikle yanlış bu ama sizin farklı kurallarınız var demek, o yüzden daha fazla uzatmıyorum.
Umarım sizi en az sizin onu sevdiğiniz kadar seven birini bulursunuz.

Back
X