- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
yok reddetmesinden değil. zaten çok aşırı aşıktım. anlattım ya onla yatıp onla kalkıyordum çevremdekiler bıkmıştı benden o derece. iki lafımdan biri oydu. belkide karşılık bulacağıma o kadar inandım ki ondan hala unutamıyorum...Belki de sizi reddettiği için daha çok bağlanmışsınızdır ?
işte beyni dinlesem sorum çözülecek de olmuyor. bir gün yeeter artık diyorum ertesi gün bir bakıyorum hala aynı yerdeyim .Ben de bu raddeden sonra beyin bakıyor o işlere
bende hissediyorum vazgeçtiğimde dönecek ama iş işten geçmiş olacak. sanırım o yüzden vazgeçmemekde ısrarlıyım. sağolasın tecrübelerini paşlaştığın için.Acik konusucam sevdigi baska biri vardir oda ondan ilgi goremiyordur. Evet basima geldi boyle bir sey ve ne yaparsam yapayim olumsuz sonuclandi onun icin cok iyi bir dost sirdas arkadastim ama sevgili degildim. Ve ben tum kararliligimla hayatindan ciktim bir daha hic geri donmedim karsilasmadim uzun yillar sonra karsima ciktiginda gidisimin hayatinda cok buyuk bir bosluk olusturdugunu soylemisti . O baama yillar sonra asik olmustu ama artik ben ona asik degildim...
aynen katılıyorum onun çaba göstermesini hep istedim olmadı. senin dediklerini yaptım ben ama. en son 13 haziranda gördüm onu o gün vedalaşmadık bile sadece gözlerime baktı bir veda bekledi. etmedim. sonra faceden twetterdan sildim telefondan falan mesaj yollamadım. benden hemen hemen 3 4 ay haber almadı ama hiç bir şeklde adım atmadı. sonra geri ekledim ben her yere. ve 5 ay sonra ilk geçen hafta mesaj attım ondan beri atmıyorumda. yani dönmüyor geri onda o boşluğu yaratamıyorum çünkü önemsemiyor sanırım beni.hala mesajlasiyorsan artik mesaj atma. Bir ay hic ses verme. Sen kendini haberdar ettigin surece onun meraki uyanmiyor ve ozlemiyor.. eger biraz ilgisi varsa 1 ay sonra ne oldu ne yapiyor demeye baslar.. aklin da olursun.. onu onemsemiyormus gibi yasa. egere sana ilgisi varsa ilk adimi o atar eger yoksa sen de bu bir ay icinde ondan haber almamaya ve onun olmamasina alisirsin..
Erkekler onlara acikca ilgi gosteren bayanlari cepte gibi goruyorlar.. onemli olan onlarin akillarinda soru isareti olarak kalabilmek.. bir de kendisinin caba gostermesi onun gozunde seni daha kiymetli yapar
Bence sende benim gibi birden uzaklasmalisin geriye hic donup bakmadan gerekirse telefon kullanma bataryasini kartini ayri ayri yerlere saklasin yakinindan birisi biraz uzak kal ben oyle yapiyordum yazmamak icinbende hissediyorum vazgeçtiğimde dönecek ama iş işten geçmiş olacak. sanırım o yüzden vazgeçmemekde ısrarlıyım. sağolasın tecrübelerini paşlaştığın için.
bende aynı durumdayım işte ne yapsam boş karşılıksız kalıyor. ve başkada bir şey yapamıyorum üstüne kırılmamak terslenmemek için. elimden de bir şey gelmiyor.
artık beklememek en doğrusu sanırım.
seni reddettiği için, üzülme diye cevap verip eklemiştir. sonu yok bence, unutamasanda etrafına bakmaya başlamalısın galiba
birde fazla gözünde büyütüyor olabilirsin, belkide o gerçekten sevdiğin kişi değildir. Kafanda onu mükemmelleştirmiş olabilirsin, ulaşamadığın için.
o zaman soyle dusun.. senin bu kadar sevdigini ve unutamadigini soyledigin insan sana karsi ayni seyleri hissediyor mu. Kendini uzmeye deger mi? Sana deger vericek, sevicek bir suru insan var ama belki henuz onlarala tanismadin... bu sekilde birinde takili kalarak karsina cikan insanlari da goremiycek ve onlara sans veremiyceksin. Bir soyle otur dik dur.. sirkele bu kisiyi kalbinden aklindan.. derin bir nefes al.. Oh be bitti de.aynen katılıyorum onun çaba göstermesini hep istedim olmadı. senin dediklerini yaptım ben ama. en son 13 haziranda gördüm onu o gün vedalaşmadık bile sadece gözlerime baktı bir veda bekledi. etmedim. sonra faceden twetterdan sildim telefondan falan mesaj yollamadım. benden hemen hemen 3 4 ay haber almadı ama hiç bir şeklde adım atmadı. sonra geri ekledim ben her yere. ve 5 ay sonra ilk geçen hafta mesaj attım ondan beri atmıyorumda. yani dönmüyor geri onda o boşluğu yaratamıyorum çünkü önemsemiyor sanırım beni.
tekrar silsem bidaha da eklemesem diye düşünüyorum ama pişman oluyorum sonra özlüyorum onu.
ben ne yapcam böyle. farkındayım artık olmaz ama söz dinletemiyorum ilk defa böyle oldum
Bence sende benim gibi birden uzaklasmalisin geriye hic donup bakmadan gerekirse telefon kullanma bataryasini kartini ayri ayri yerlere saklasin yakinindan birisi biraz uzak kal ben oyle yapiyordum yazmamak icin
o zaman soyle dusun.. senin bu kadar sevdigini ve unutamadigini soyledigin insan sana karsi ayni seyleri hissediyor mu. Kendini uzmeye deger mi? Sana deger vericek, sevicek bir suru insan var ama belki henuz onlarala tanismadin... bu sekilde birinde takili kalarak karsina cikan insanlari da goremiycek ve onlara sans veremiyceksin. Bir soyle otur dik dur.. sirkele bu kisiyi kalbinden aklindan.. derin bir nefes al.. Oh be bitti de.
Boyle kendini didiklemeyle olmaz, yasanmaz.. bazen de bazi seyler iyiligimiz icin olmuyordur .. belki seni cok sevicek ve senin cok sevicegin bir insana yer veriyordur bilmeden geri cekilerek bu kisi.. Olumlu dusun.. sil butun numaralarini. O olmadan evvel de vardin yasiyordun.. olmayinca da bal gibi mutlu yasarsin :)
hala aynı durumdamısın atlattın mı?ulaşılamadığı için sanırım bende aynı durumdayım. aklın başka kalbim başka söyler. ama geçer ya neler geçmiyor ki
ilk gün ki gibi değilim ama onun olduğu yere gittiğimde allak bulak oluyorum kalbimden atamadım henüzhala aynı durumdamısın atlattın mı?
geçer çok daha kötüydüm atlattım ama tamamen unutabilsem keşke.
Slm kızlar. evet siz olsanız ne yapardınız. 2 yıl önce okuldan birine aşık oldum. Tanımıyorduk birbirimizi onun çabası ile bir tanışma gerçekleşti. ilgi gösterdi bana kibar davrandı. ben se her geçen gün ona daha fazla bağlandım. tüm aileme arkadaşlarıma anlattım ona olan aşkımı. iki lafımdan biri onun adı oldu. derken artık eskisi kadar ilgi göstermemeye başladı. selamlaşıyorduk hepsi bu. telefon mesajlarıma canım diyen, cicim diyen adam değişti. sadece adımla hitap etmeye başladı. sonrasında artık benim için dayanılmaz bir hal aldı bu durum. artık okulada gelmiyordu göremiyordum iyice uzaklaştık. herşeyi göze alarak. içimdekileri anlattım. ona olan sevgimi itiraf ettim. o ise seninle bir ilgisi yok ama ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi. eyvallah dedim bende gel gelelim kalbim unutmuyor bir türlü eyvallah diyemiyor. o günden sonra iletişimimiz kopmadı ama artık eskisi gibide değildik. yüzüme hep üzgün gibi pişman gibi baktı. iim eridi o halini gördükçe ama bir daha lafını etmedim bu konunun.
kendince bazı sıkıntıları var. maddi manevi. Ayrıca bana kimseyi istemiyorum derken yalan da söylemedi hala kimse yok hayatında. aradan 8 ay geçti.
ben hayatımdan çıkarmaya çok çalıştım tüm profillerimden sildim telefon numarasını sildim. gel gelelimbeynim numarayı tutuyor gel de oradan sil olmuyor. hepsine tekrar ekledim hem de 2 defa yaptım bunu geri ekledi. içimden bir ses diyor ki hani sen onun hayatından çıkmışken istese geri aeklemeyebilirdi. bunda benim kırılacağım bir şey de yoktu sonuçta reddedebilirdi. ben silmiştim çünkü. içimdeki ses hala umut var diyo.
Ara sıra mesaj atıyorum. iki arkadaş gibi konuşuyoruz fakat mesajlar uzamıyor. hep iş okul konuşuyoruz. cvp veriyor her zaman mesajlarıma.
şimdi farklı şehirlerdeyiz. hiç göremiyoruz birbirimizi.
aklım unut derken içimdeki sesi dinlemem hata mı olur. siz olsanız ne yapardınız. bu gibi bir durum yaşayıpda geri döndümü sevdiğiniz adamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?