karşılıksız aşkınızı kalbiniz unutmuyorsa. ne yapardınız?

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Slm kızlar. evet siz olsanız ne yapardınız. .................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de sizi reddettiği için daha çok bağlanmışsınızdır ?
yok reddetmesinden değil. zaten çok aşırı aşıktım. anlattım ya onla yatıp onla kalkıyordum çevremdekiler bıkmıştı benden o derece. iki lafımdan biri oydu. belkide karşılık bulacağıma o kadar inandım ki ondan hala unutamıyorum...

Sizi tekrar eklemesi, sevginize karşılık veremediği ve sizi tekrar kırmak istemediği için olabilir, bence buna anlam yüklemeyin.

Acik konusucam sevdigi baska biri vardir oda ondan ilgi goremiyordur. Evet basima geldi boyle bir sey ve ne yaparsam yapayim olumsuz sonuclandi onun icin cok iyi bir dost sirdas arkadastim ama sevgili degildim. Ve ben tum kararliligimla hayatindan ciktim bir daha hic geri donmedim karsilasmadim uzun yillar sonra karsima ciktiginda gidisimin hayatinda cok buyuk bir bosluk olusturdugunu soylemisti . O baama yillar sonra asik olmustu ama artik ben ona asik degildim...

seni reddettiği için, üzülme diye cevap verip eklemiştir. sonu yok bence, unutamasanda etrafına bakmaya başlamalısın galiba

birde fazla gözünde büyütüyor olabilirsin, belkide o gerçekten sevdiğin kişi değildir. Kafanda onu mükemmelleştirmiş olabilirsin, ulaşamadığın için.

hala mesajlasiyorsan artik mesaj atma. Bir ay hic ses verme. Sen kendini haberdar ettigin surece onun meraki uyanmiyor ve ozlemiyor.. eger biraz ilgisi varsa 1 ay sonra ne oldu ne yapiyor demeye baslar.. aklin da olursun.. onu onemsemiyormus gibi yasa. egere sana ilgisi varsa ilk adimi o atar eger yoksa sen de bu bir ay icinde ondan haber almamaya ve onun olmamasina alisirsin..
Erkekler onlara acikca ilgi gosteren bayanlari cepte gibi goruyorlar.. onemli olan onlarin akillarinda soru isareti olarak kalabilmek.. bir de kendisinin caba gostermesi onun gozunde seni daha kiymetli yapar

bende hissediyorum vazgeçtiğimde dönecek ama iş işten geçmiş olacak. sanırım o yüzden vazgeçmemekde ısrarlıyım. sağolasın tecrübelerini paşlaştığın için.
bende aynı durumdayım işte ne yapsam boş karşılıksız kalıyor. ve başkada bir şey yapamıyorum üstüne kırılmamak terslenmemek için. elimden de bir şey gelmiyor.
artık beklememek en doğrusu sanırım.

aynen katılıyorum onun çaba göstermesini hep istedim olmadı. senin dediklerini yaptım ben ama. en son 13 haziranda gördüm onu o gün vedalaşmadık bile sadece gözlerime baktı bir veda bekledi. etmedim. sonra faceden twetterdan sildim telefondan falan mesaj yollamadım. benden hemen hemen 3 4 ay haber almadı ama hiç bir şeklde adım atmadı. sonra geri ekledim ben her yere. ve 5 ay sonra ilk geçen hafta mesaj attım ondan beri atmıyorumda. yani dönmüyor geri onda o boşluğu yaratamıyorum çünkü önemsemiyor sanırım beni.
tekrar silsem bidaha da eklemesem diye düşünüyorum ama pişman oluyorum sonra özlüyorum onu.
ben ne yapcam böyle. farkındayım artık olmaz ama söz dinletemiyorum ilk defa böyle oldum

Bence sende benim gibi birden uzaklasmalisin geriye hic donup bakmadan gerekirse telefon kullanma bataryasini kartini ayri ayri yerlere saklasin yakinindan birisi biraz uzak kal ben oyle yapiyordum yazmamak icin

ekleme konusunda da facebookda tamam eklemek zorunda diyelim. tweter ve instegramda ben takipe başladım onu. o da takip etmeye başladı. hani takip etmeyebilirdi istese ben takip ederdim sadece ondantakılıyorum orayada.
mükemmel olmadığınında farkındayım her türlü açığını biliyorum olduğu gibi kabul ediyorum nedense ben de anlamıyorum kendimi.

o zaman soyle dusun.. senin bu kadar sevdigini ve unutamadigini soyledigin insan sana karsi ayni seyleri hissediyor mu. Kendini uzmeye deger mi? Sana deger vericek, sevicek bir suru insan var ama belki henuz onlarala tanismadin... bu sekilde birinde takili kalarak karsina cikan insanlari da goremiycek ve onlara sans veremiyceksin. Bir soyle otur dik dur.. sirkele bu kisiyi kalbinden aklindan.. derin bir nefes al.. Oh be bitti de.
Boyle kendini didiklemeyle olmaz, yasanmaz.. bazen de bazi seyler iyiligimiz icin olmuyordur .. belki seni cok sevicek ve senin cok sevicegin bir insana yer veriyordur bilmeden geri cekilerek bu kisi.. Olumlu dusun.. sil butun numaralarini. O olmadan evvel de vardin yasiyordun.. olmayinca da bal gibi mutlu yasarsin :)

ulaşılamadığı için sanırım bende aynı durumdayım. aklın başka kalbim başka söyler. ama geçer ya neler geçmiyor ki

Bence sende benim gibi birden uzaklasmalisin geriye hic donup bakmadan gerekirse telefon kullanma bataryasini kartini ayri ayri yerlere saklasin yakinindan birisi biraz uzak kal ben oyle yapiyordum yazmamak icin

işte bütün mesele hayırsızdı benim için diyebilmekde sanırım. haklısınız son bir deneme yapıyorum üzerinde o da olumsuz olursa dediklerinizi uygulayacağım. çok sağolun yorumlarınız için. vaktinizi ayırdınız.

hala aynı durumdamısın atlattın mı?
geçer çok daha kötüydüm atlattım ama tamamen unutabilsem keşke.
ilk gün ki gibi değilim ama onun olduğu yere gittiğimde allak bulak oluyorum kalbimden atamadım henüz
ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum inan sana verecek aklım olsa kendim uygulardım :))

bizim durumumuz daha kötüydü; numarasını değiştirdi facebooku dondurdu vs.
o zamanlar o izindeyken başlamıştık biz de, izin bitip göreve başlayıp ilk operasyona çıkmasıyla karıştı her şey; bizim durumumuz biraz özeldi yani... o türkiyenin en uç noktasında görevliydi...
ben hiç bitmemiş gibi davrandım ama o hep umudunu bağlama bana diyordu...
ümit vermek istemem ama evlendim o adamla çok mutluyuz, kızımızı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…