- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
bizim durumumuz daha kötüydü; numarasını değiştirdi facebooku dondurdu vs.
o zamanlar o izindeyken başlamıştık biz de, izin bitip göreve başlayıp ilk operasyona çıkmasıyla karıştı her şey; bizim durumumuz biraz özeldi yani... o türkiyenin en uç noktasında görevliydi...
ben hiç bitmemiş gibi davrandım ama o hep umudunu bağlama bana diyordu...
ümit vermek istemem ama evlendim o adamla çok mutluyuz, kızımızı bekliyoruz
ilk gün ki gibi değilim ama onun olduğu yere gittiğimde allak bulak oluyorum kalbimden atamadım henüz
ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum inan sana verecek aklım olsa kendim uygulardım :))
ben sildim her yerden bakmamak çok iyi geldi aslında bana sürekli instagrama bakıyodum napmış diye halbuki paylaşımda yapmıyor. olduğu yere gitme mecburiyetim var o yüzden. ben unutmak istiyorum ama olmuyor nedense bir yerden bişey mutlaka çıkıyor hatırlatıyorbiz bide uutmak istemiyoruz sanırım. unutmak istesek ben her yerden silerim. sende onun olduğu yere gitmezsin olur biter. umarım hayırlısı olur hakkımızda.
Canım senin karşına şöyle ayaklarını yerden kesecek kalbini güm güm attıracak adam ya çıkmadı yada görmezlikden geldin o yüzden beynin onda takılı kalmış belki birşeylerde yaşasaydın olumsuzlukları görür beyninede kabul ettirirdin oda olmamış beynin nasıl istemişsen öyle kodlamış acın bu yüzden değmez kuzum değmez kaçanı kovalamaklada bu ömür tüketilmez unut gitsin gençsin bul şöyle seni bulutların üzerinde gezdirecek birini
Uzaklas ondan baskasi olamaz deme anca genclihin gider erkenden yaslanirsin olan sana olur baska cevre baska arkadaslar edin inan o kisi tek degil ama sen kendin icin teksin eger birakamazsan sagligin da gidebilir
Dönse bile o ilk heyecanı bulamazsınız bence. Şimdi size olmadığı için boyle geliyor, belki beraber olsanız bu hissiyatıniz değişecek.Slm kızlar. evet siz olsanız ne yapardınız. 2 yıl önce okuldan birine aşık oldum. Tanımıyorduk birbirimizi onun çabası ile bir tanışma gerçekleşti. ilgi gösterdi bana kibar davrandı. ben se her geçen gün ona daha fazla bağlandım. tüm aileme arkadaşlarıma anlattım ona olan aşkımı. iki lafımdan biri onun adı oldu. derken artık eskisi kadar ilgi göstermemeye başladı. selamlaşıyorduk hepsi bu. telefon mesajlarıma canım diyen, cicim diyen adam değişti. sadece adımla hitap etmeye başladı. sonrasında artık benim için dayanılmaz bir hal aldı bu durum. artık okulada gelmiyordu göremiyordum iyice uzaklaştık. herşeyi göze alarak. içimdekileri anlattım. ona olan sevgimi itiraf ettim. o ise seninle bir ilgisi yok ama ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi. eyvallah dedim bende gel gelelim kalbim unutmuyor bir türlü eyvallah diyemiyor. o günden sonra iletişimimiz kopmadı ama artık eskisi gibide değildik. yüzüme hep üzgün gibi pişman gibi baktı. iim eridi o halini gördükçe ama bir daha lafını etmedim bu konunun.
kendince bazı sıkıntıları var. maddi manevi. Ayrıca bana kimseyi istemiyorum derken yalan da söylemedi hala kimse yok hayatında. aradan 8 ay geçti.
ben hayatımdan çıkarmaya çok çalıştım tüm profillerimden sildim telefon numarasını sildim. gel gelelimbeynim numarayı tutuyor gel de oradan sil olmuyor. hepsine tekrar ekledim hem de 2 defa yaptım bunu geri ekledi. içimden bir ses diyor ki hani sen onun hayatından çıkmışken istese geri aeklemeyebilirdi. bunda benim kırılacağım bir şey de yoktu sonuçta reddedebilirdi. ben silmiştim çünkü. içimdeki ses hala umut var diyo.
Ara sıra mesaj atıyorum. iki arkadaş gibi konuşuyoruz fakat mesajlar uzamıyor. hep iş okul konuşuyoruz. cvp veriyor her zaman mesajlarıma.
şimdi farklı şehirlerdeyiz. hiç göremiyoruz birbirimizi.
aklım unut derken içimdeki sesi dinlemem hata mı olur. siz olsanız ne yapardınız. bu gibi bir durum yaşayıpda geri döndümü sevdiğiniz adamlar.
öncelikle mutluluklar dilerim. bebeğnizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
evet sizin eşiniz umut vermemiş size kendi sonunu göremediği için.
benimkinde de öyle bir durum var. aile sıkıntıları işsizlik. annesi vefat etti biz okurken. hani bana derken gerçekden yalanı yokdu kimseyle aşk yaşayacak durumda değilim derken. maddi manevi çok sıkıntıları var. hiç bi kızada baktığını ettiğini görmedim bana baktığı gibi.
bazen umutlanıyorum durumunuu psikolojisi düzeltince gelir diyorum. ama en son konuştuğumuzda her şeyi artık salmış bırakmış gibi konuştu. hani dedimki kendi kendime bu adamın kendine hayrı yok bana ne verebilir. bir taraftanda Allahdan umut kesilmez diyorum anlıyorum onu. hani bekle de demedi bekle dese anlıyacağım . benim başkasıyla olmamdan korkmadı. çok karışık kafam. bilmiyorum ne yapacağımı.
peki siz o mu döndü size siz mi üstüne düştünüz. benim eğer umudumu kaybetmeme kararı alırsam yapabileceğim bir şey var mı? size göre.
aminn...
ben bana geri dön havalarında konuşmadım hiç... sanki hiç bitmemiş gibi konuştum... numarasını değiştirdi; bilinmeyen numaralardan buldum aradım falan ama hep kayıtlıydı numaram onda (ismimle açıyordu telefonu) ... her seferinde ama bana umut bağlama hayatına bak diyordu... ben de o an olanları anlatıyordum (hayatıma kimse girmedi ama ilgilenenler, isteyenler, haber yollayanlar vs oluyordu) ...
ama ben ona demiştim senin orası bitene kadar kimse olmayacak diye... sonunda tayini çıktı ama bizimkinden ses yoktu.. bir gün birini anlattım olumlu düşünüyor gibi; baktım sinirlendi kestim attım ben de (bu arada abi diyordum gıcıklığına)... aradan 2-3 hafta geçti aradım yine konuştuk konuştuk en son "senin iş ne oldu" dedi "ne işi" dedim." biri vardı ya meraklıydın pek" dedi"yok ya istemedim" dedim. o günden sonra daha sık konuşmaya başladık (her hafta) ama hep ben arıyordum :)
annesi ameliyat oldu ölümden döndü, o arada baya yakınlaştık konuşurken (eşim o zaman başladık sayıyor, kendi karar vermiş dönmeye o zaman çünkü)... bir gün benim işim vardı ankara'ya geldim, görüştük o gün ve başladı...
"gerçekten ömrünün sonuna kadar benimle olmak istiyor musun" dedi
"istemesem burada işim ne" dedim
"güzel cevap" dedi; başlamış olduk yeniden...
(bizim 2002de başlayıp 2 sene süren bir geçmişimiz de var ayrıca; ben lisenin başı o üni zamanı- çekirge 1 zıpladı 2 zıpladı 3. de yakalandı yani :) )
2 yıldır tanışıyoruz ama bunun bir yılı uzakdan. bakışmalarla geçti. 2. yıl arkadaş oldun onun yarısında da itiraf ettim. sonra da aramızdaki tüm bağ koptu. bütün her yerden sildim dün. dediğiniz gibi umutsuz vaka.Dönse bile o ilk heyecanı bulamazsınız bence. Şimdi size olmadığı için boyle geliyor, belki beraber olsanız bu hissiyatıniz değişecek.
Umut goremedim ben konunuzda. Olsaydı 2 sene uzun bir süre muhakkak olurdu. Şu an uzakta, bunu firsata çevirin, gozden uzak, gonülden uzak hesabı. Aramayın, sormayın, takip etmeyin.
Ben olsam tavrım böyle olurdu.
Kolaylıklar dilerim.
ben de 25 yaşımdayım. bu zamana kadar en çok bunu sevdim. zor geliyor uzak kalması. çok özlüyorum. her yerden sildim dün yine. bu gün pişmanlık var. bir yandan da gördükçe unutmayacakdın bırak.Vallahi şekerim kendini zorlama bence. Ben 27 yaşımdaki halimle kendime söz geçiremiyorum, varsın olsun sen de geçirme ne olacak.
Çıkmamış canda umut vardır diyip bekliyorsun , aşk böyle bir şey. Gel zaman git zaman, karşına başka biri çıkıyor bu sefer onun gözlerine bakmak için ölüp bitiyorsun. Hayat ne getirir bilinmez, sen bence her şeyi akışına bırak.
Reddedilmek= elde etme tutkusu
Bu kadar kendini üzmene değmez belki o da senin şu an yaşadığını başkasında yaşıyordur.
ben de 25 yaşımdayım. bu zamana kadar en çok bunu sevdim. zor geliyor uzak kalması. çok özlüyorum. her yerden sildim dün yine. bu gün pişmanlık var. bir yandan da gördükçe unutmayacakdın bırak.
Yani pes. =) Senin yeniden isteğini kabul etti diye bunun altında umut aramak da ancak aşık bir insanın yapacağı şey. =)
Ama ben sana objektif bakıp yorum yapabilirim.
Bu davranışın altında hiçbir şey yok ki.
Belki sadece elde tutma isteğidir.
Egolardan kaynaklı. Umut verecek bir şey göremedim ben.
Umarım bir an evvel mantığınla hareket edip kafandan atarsın bu kişiyi.
Ya da aşkın acısı da güzeldir diyen biriysen her şeyden umut çıkarmaya da devam edebilirsin. Senin hayatın.
aynen onu bende düşünüyorum evlenen çoluk çocga karışan arkadaşlarım çok. ben hala karşılıksız aşk acısı çekiyorum. kalbim dayanmıyor. ne unutabiliyorum ne de bir adım atabiliyorum biliyorum ki attığım adım elimde patlayacak. olmayacak. bu zamana kadar onun için her yaptığım şey geri tepti ki artık istek de kalmamı bende bir şeyler yapmak için.Yani şöyle ki, benim yaşıtlarım evlendi, nişanlandı , zaman açısından üstümde baskı var diyeyim :) Ama elimde değil, kalbim acıyor , kalp hemen iyileşemiyor. Karşılıklı olsun karşılıksız olsun aşk hemen ölen , tükenen bir şey değil ne yazık ki, gitmesi zaman alıyor. Benim açımdan daha kötü tabi, içimdeki aşk tükenesiye kendimi 30 yaşında bulmayayım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?