Rica ederim :)) Bazen bişeyleri beklemek yerine bizim harekete geçmemiz gerekiyo işte. Zaten parlak ve dikkat ceken birisin ama farkına varamiyosun bence. Dünya menfaatler dünyası kim nasılsa tavır almak yerine hakettiği gibi davranmak gerekiyo o şekilde daha değerli olursun belkide:))Genelde iyi bir dönemim olmadı aslında :) Hep belirsiz..
İlişkim yok yıllardır, dostluklarım yok zaten yalnız biri sayılırım..
İnsanlar enerji dengemi bozuyor genelde maalesef evet...
Ne tarafa girişsem bilemiyorum işte, ağırlık çökmüş üstüme umarım ayaklanırım artık...
Teşekkürler :)
Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
20 yaşındayım, Boğa burcuyum. Sevgilim aynı zamanda nişanlımla geleceğimiz hakkında merak ediyorum. Kızımız mı oğlumuz mu olacak en çok merak ettiğimiz şey kaç tane olacak. Bakarsanız çok mutlu edersiniz beni :)Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?