karşılıksız tarot bakabilirim :))

Rica ederim :)) Bazen bişeyleri beklemek yerine bizim harekete geçmemiz gerekiyo işte. Zaten parlak ve dikkat ceken birisin ama farkına varamiyosun bence. Dünya menfaatler dünyası kim nasılsa tavır almak yerine hakettiği gibi davranmak gerekiyo o şekilde daha değerli olursun belkide:))

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

Merhaba bana da bakabilir mısınız?

21 yaşındayım, Koç burcuyum, iliskim var. Kariyer

banada banada :) 34 yaşında evli akrep sağlık aile
şimdiden teşekkürederim

merhaba 25 yaşındayım burcum boğa
karmaşık bir ilişkim var beni isteyen ve benim istediğim farklı farklı kişiler hep
ilişki evlilik üzerine bakarsanız sevinirim
teşekkürler

Merhaba banada bakarmisin?burcum Aslan yasim 28 evliyim .merak ettiğim konu aile ilişkileri..simdiden tesekkurler

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

Ayyy bana da bakın lütfenn

19 yaşındayım burcum boğa.ilişkim yok.konu da askk:)

25 yaşında terazi burcu ve evliyim. tişikkirler

Canım benimde iş ve aşk durumuma bakabilir misin?
Yaş 31 bekarım aslan burcuyum.
Çok teşekkür ederim şimdiden

Rica etsem bana da bakar misiniz ..48 yasindayim boga burcuyum..Cok onemli bir karar asamasindayim...Sehir degistirme gozukuyor mu..Simdiden tesekkurler

ne yapıcam biz neyiz diye sorguladığm günlerde gördüm yazını görüştüğüm biri var ama sevgilide değiliz arkadaşta değil..evlenip ayrıldım başak burcu 27 yaşında çalışıyorum hadi bakalım ne olacak bana :)

Kızlar bununla ilgili konuda açtım ama cevap gelmediği için bir de buraya yazmak istedim. Aynı niyet için tarota üst üste bakılır mı? 15 gün önce baktığımla şimdiki baktığım tam tersi yorumlar çıkıyor. Bilgisi olan varsa sebebini açıklayabilir mi?

Çok yeni gördüm keşke sabah görseydim :)

32 yaşında - koç burcu - yeni evliyim.Şehir değiştirdim.ama kafam hala karışık.
Evliliğimin geleceği ne olacak?
Sorum bu teşekkürler

21 yasindayim,i ilişkim yok. yengec burcuyum. Bakalim neler diceksin merak ettim

Merhaba
26 yaşındayım evliyim aslan burcuyum,bana da genel olarak bakar mısın? :)

20 yaşındayım, Boğa burcuyum. Sevgilim aynı zamanda nişanlımla geleceğimiz hakkında merak ediyorum. Kızımız mı oğlumuz mu olacak en çok merak ettiğimiz şey kaç tane olacak. Bakarsanız çok mutlu edersiniz beni :)

20 yaşındayım. Boğa burcuyum. İlişkim var. :)

35 yasindayim iliskim var is durumu ve evlilik durumuna bakabilir misin aslan burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…