karşılıksız tarot bakabilirim :))

Merhabalar 19 yasindayim burcum koç ve iliskim yok, universite sinavina hazirlaniyorum, sizce sinavim nasil olacak, istedigim gibi olacak mi? Ve sizce hangi alanda sayisalim ben? Simdiden tesekkur ederim :")

Ablam bana da bi bakasın bea
21 yaşındayım, evliyim , gebeyim, işe başlama ihtimalim var haber bekliyorum. Kendi evime geçmek istiyorum kaynanamla beraberimde azıcık. Hepisini söyledim bişey kalmadı

Banada bakinnnnlutfen evliyim 24 yasindayim bebek istoyoruz esim 25 yasinda ben balik esim akrep burcu çok saol şimdiden canim

23 yaşındayım 23 mayıs doğumluyum ikizler burcuyum. Aşk ve genel anlamda yaşanacak gelişmelerden bahsederseniz sevinirim

Merhaba, yaşım 21, yay burcuyum, bekarım, öğrenciyim, yakın zamanda sevgilimden ayrıldım (o yengeç). neler olacak aşk hayatımda ne gibi gelişmeler beni bekliyor bakabilirseniz çok sevirimm, çok çok teşekkürler :))

Selammm canım banada bakarsan çook sevinirim , temmuz doğumluyum yengecim evliyim 1.5 yıldır , bat 18 bebek istiyorum beklemedeyim ne gözüküyor bana

ben 28 yaşındayım, 3 senelik evliyim, ben yengeç, eşim boğa burcu, yükselenim terazi, çalışıyorum, çocuğum yok, hayırlısıyla bir çocuğum olsun istiyorum

Lütfen bana da bakar mısınız ne yapmam lazım. Bazı sıkıntılarım var belki rahatlatıcı olur

26, evli, teraz, hadi bakalımm gelsin iş yorumu yuppiiiii <3

Yaş 28 evliyim 2 çocuk var burç akrep yükselen terazi bakarsan sevinirim kötü karmaşık bir dönemdeyim

Bana noluurr. 30.06.1989 doğum tarihim. Kızım var bi tane. Evliyim ama boşanma işlemlerine başlamakla , sabretmek arasında gidip geliyorum. Eşimde evi terk etti. Dengesiz biri oldu iyice . ne yapmaya çalışıyor, ne olcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…