karşılıksız tarot bakabilirim :))

1984 aslan burcu yükselenim yengeç ilişki durumum nisanlimla aramız kötü, ne olacak evlilik var mı yok mu O da akrep burcu

Bekar
boğa burcu
31 yaşındayım

Bir süredir görüştüğüm biri var (boğa burcu) aklıma takılan şeyler var..bir geleceğimiz varmı, varsa şayet neler
bekliyor bizi, nasıl bir ilişki olur.
Şimdiden teşekkür ederim

25 yaşındayım ilişkim yok bakarsınız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

bende baktirmak istiyorum 22 yasindayim boga burcuyum iliskim yok su an baska birisiyle 1 aydir fln hep aşik oldugunu soylerdi bana inandirdi kendini cok kotu seyler yasatti ve baskasini bulunca sevmiyorum dedi yani hep oyaladi fakat ahim var 6 ay diyorlar hep pismanligi icin tarotta fakat merak ediyorum yani sadece 6 diyolar ayrintili olarak ne nasil yani ne olacak yanina mi kalacak her sey ben aglamaya devam o yenisiyle mutlu ve dedi ki bu biter baskasida olur fln yani onuda sevmiyo galiba bilmiyorm ama bana cok asik oldugunu soylrdi acaba pisman olur mu ki ? bir gun bu kizi cok sevmistim der mi yani benle barismamasi ortam ve mesafe yuzundndi pisman olmasini istiyorum barismayalim ama ozur dilesin benden :'(

Bana tarot ya da kahve falı bakana, karşılığında kahve falına bakarım ancak durum acil :)

merhabalar oğlak burcu 24 yaşındayım ve evliyim sağlık ve kariyer olarak yorum yaparmısınız

32 yaşındayım evliyim akrep burcuyum
Şu ara büyük belirsizlikler yaşıyorum kartlar benim için ne söyler acaba?

meraba :) ben 22 yasindayim co yakinda 23 olacam ve boga burcuyum. Su an resmiyette bir iliskim yok ama cok uzun zamandir platonik olarak birini seviyorum. Bu cocuk hem benim yakinimda ama b o kadarda uzagimda. Sizden ask uzerine bakmanizi rica ediyorum :)

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

Yaş 26 burç: Koç , Nişanlı

ay bendee bendee oglak burcu 23 yas yenı ayrılmıs ılıskısı yok gelecekte ne olacak cok merak ediyorum yaa iş olayı vs.. S sublck

ay deme kız hıc dıkkat etmemısım huyum kurusun unutuyorum geceleri bakınca sıteye tabı aman neyse onemlı değilL
Aman hepimiz böyleyiz.. Fallarda iş yok dua etmeye başladık dileklerim için bir iki interet sayfasında denenmiş diye aldım inş olur.. dileklerim

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
23 yaşındayım ikizler burcuyum ilişkim var hayatımdaki kişi ile ilişkimde gelişmeler nasıl olucak.? İş hayatım nasıl gidecek teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…