Bana da bakabilir misin arkadaşım ? Çok ihtiyacım var :)Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Bana bakabilir misin canım gerçekten çok ihtiyacım var (Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
Ay hâlâ bakıyor musunuz bilemiyorum yazmış bulundum :)Yaş 26 burç: Koç , Nişanlı
Arkadaş 3 Şubat tan beri yok. Boşuna yazmış oldunuz sanırım
Aman hepimiz böyleyiz.. Fallarda iş yok dua etmeye başladık dileklerim için bir iki interet sayfasında denenmiş diye aldım inş olur.. dileklerimay deme kız hıc dıkkat etmemısım huyum kurusun unutuyorum geceleri bakınca sıteye tabı aman neyse onemlı değilL
Aman hepimiz böyleyiz.. Fallarda iş yok dua etmeye başladık dileklerim için bir iki interet sayfasında denenmiş diye aldım inş olur.. dileklerim
23 yaşındayım ikizler burcuyum ilişkim var hayatımdaki kişi ile ilişkimde gelişmeler nasıl olucak.? İş hayatım nasıl gidecek teşekkürler :)Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?