- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Sen ogretmen olsan sanki benim gibi dusunmeyeceksin cok ciddiyetsizsin .
Fazla almiyoruz ama isci kadar da almiyoruz.Yahu ogretmen 10bin lira maas aliyor sanki
Adamin meslek de cok alengirli bi seye benziyor ogretmeni uce bese katlar maasla gibi geldi
Şu cümleniz haricindeki konularda haklı Olabilirsiniz elbette bir kere evleniyorsunuz kendi krirerleiniz olabilir bunda yadırganıcak bir şey yok evet öğretmenlerde iyi kazanmıyor.en azından hakettikleri parayı almıyorlar sonuçta bu ülkede biröğretmen kolay yetişmiyor.Ama bir çok çalışana göre şartları daha iyi buda çalışan eş isteyen erkeklerin dikkatini çekebiliyor.Devlet kapısı diye görüyorlar hakkınızda hayırlısı olur inşallahozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak
Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
Ben niye paraci olayim ya adam issiz kalipta evde mi otursun coluk cocuk sefil mi olsun isinin gecerliligini merak ediyorum.Meslegim icin tercih edilen olmak istemiyorum .Kalkmissin havali demiissin .Bosuna demiyorum ogretmen ogretmene dusman .Ogretmenim (kadrolu) ve sizin gibi kesinlikle dusunmuyorum.
Tavirladiniz asiri kendini begenmis.
Evlilige bakis aciniz maas ve meslek uzerine
Kisi kendinden bilir isi derler. Bence siz karsi tarafa para gozuyle baktiginiz icin herkesi size oyle bakiyor zannediyorsunuz.
Ayrica bende memurum ama bekar memur kizlarin prenses tripleri banada itici geliyor.
Adamin sizin paranizin mesleginizin pesinde olup olmadigini bilmiyorum ama siz de burada adamin meslegini maasini soruyorsunuz?Fazla almiyoruz ama isci kadar da almiyoruz.
Ben niye paraci olayim ya adam issiz kalipta evde mi otursun coluk cocuk sefil mi olsun isinin gecerliligini merak ediyorum.Meslegim icin tercih edilen olmak istemiyorum .Kalkmissin havali demiissin .Bosuna demiyorum ogretmen ogretmene dusman .
Tsnidigim bir insan olsa hic suphem olmaz meslegime mi geliyor diye .Ama tanidik degil arti isini dusunmek benim en dogal hakkim sormakta .Ama kalkip isini kucumsuyu kendisi bir havalar da diyemezsiniz.İs kucumseme degil beni garanti devlet kapisinda bir es gibi dusunmesin karsima cikan beni yalan sevgisiyle kandirmasin .O sebeple ki ben de sartlarin esit olmasini isterdim ama degil bir de burda fikir almak istedim .Sen acimasizsin yorum yapma.mesaj içeriği para para para
sonra bize saçma yorumda bulunuyosunuz iması yapıp, kendi mesleğime uygun biri diyosunuz
ama benim gördüğüm -ki yanılmıyorum bence- o kişi öğretmen olup az para alsa (sözleşmeli olabilir dersane olabilir) ya da öğretmen olup bu işi yapmayı seçse de istemeyecektiniz
Ben niye paraci olayim ya adam issiz kalipta evde mi otursun coluk cocuk sefil mi olsun isinin gecerliligini merak ediyorum.Meslegim icin tercih edilen olmak istemiyorum .Kalkmissin havali demiissin .Bosuna demiyorum ogretmen ogretmene dusman .
"Ogretmen hurdaciyla bile evlenir buradakilere bakarsak" mesajinizdan sonra kucumsemiyorum falan demeyin hic inandirici olmuyorTsnidigim bir insan olsa hic suphem olmaz meslegime mi geliyor diye .Ama tanidik degil arti isini dusunmek benim en dogal hakkim sormakta .Ama kalkip isini kucumsuyu kendisi bir havalar da diyemezsiniz.İs kucumseme degil beni garanti devlet kapisinda bir es gibi dusunmesin karsima cikan beni yalan sevgisiyle kandirmasin .O sebeple ki ben de sartlarin esit olmasini isterdim ama degil bir de burda fikir almak istedim .Sen acimasizsin yorum yapma.
"Ogretmen hurdaciyla bile evlenir buradakilere bakarsak" mesajinizdan sonra kucumsemiyorum falan demeyin hic inandirici olmuyor
Cevrem ogrenmensun aklin yok mu isi basit gibi laflar ediyorlar ,paran icin meslegin icin diyorlar acaba ondan mi aklim karisti daha o beni gormedi ben gordum tanisalim bir demedim aracıya cunku isi nedir bilemiyorum .
Bu cumleyi kurdurtan sizlersiniz .Onune gelenle evlen diyorsunuz .Nediyeyim ya kimseyi kucumsedigim yok lafi nerden anladiysaniz umrumda degil."Ogretmen hurdaciyla bile evlenir buradakilere bakarsak" mesajinizdan sonra kucumsemiyorum falan demeyin hic inandirici olmuyor
Çok haklisiniz bende bunu düşünüyorum ama o hissi alınca bari Allah gönlünuzden düşüren gerçekten sevgi bağı olan biri olsun.Bekkemekte zor her sartts denk bulcam diye beklersem yas ta geciyor bir yandan da bunlari dusunuyorum .
Uf ugrasamicam ben nediyorum siz nediyorsunuz.Size kalsa beni meslegim icin sevenlerle evlenicem .Bu iste arastirici olmak lazim tamam mi herkese de atlayamam karsidaki nin niyetini bilmiyorum .Siz de insanlar sayesinde kendinizi ceo sanmaya başlamışsınız bence. Çok tuhaf bir çevreniz varmış.
Öğretmenin yanına yakışmıyor muymuş reklam sektöründe çalışan özel sektör elemanı?
Bir insanı yüzyüze tanırsınız milletin lafıyla değil. Ayrıca herkes işsiz kalabilir siz bile.
Önemli olan çalışmayı seviyor mu sevmiyor mu?
'ama ben öğretmenim o ise bla bla..'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?