Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Sen ogretmen olsan sanki benim gibi dusunmeyeceksin cok ciddiyetsizsin .

Ogretmenim (kadrolu) ve sizin gibi kesinlikle dusunmuyorum.

Tavirladiniz asiri kendini begenmis.

Evlilige bakis aciniz maas ve meslek uzerine

Kisi kendinden bilir isi derler. Bence siz karsi tarafa para gozuyle baktiginiz icin herkesi size oyle bakiyor zannediyorsunuz.

Ayrica bende memurum ama bekar memur kizlarin prenses tripleri banada itici geliyor.

ozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak
Şu cümleniz haricindeki konularda haklı Olabilirsiniz elbette bir kere evleniyorsunuz kendi krirerleiniz olabilir bunda yadırganıcak bir şey yok evet öğretmenlerde iyi kazanmıyor.en azından hakettikleri parayı almıyorlar sonuçta bu ülkede biröğretmen kolay yetişmiyor.Ama bir çok çalışana göre şartları daha iyi buda çalışan eş isteyen erkeklerin dikkatini çekebiliyor.Devlet kapısı diye görüyorlar hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Ama şu yazdığınız cümle hoş olamamış açıkçası.umarım ben yanlış anlamışımdır.

Ben de egitimciyim cok mu paramiz varBence önce o kişiyle görüşün. Hayata bakışınız bir mi, huyu suyu nasil, size nasil davranacak, sizden sonra başka insanlara davranislari nasil önce bunlara bakin derim.

Benim eşim de özel sektörde ve riskli bir işi var ama çaliskan bir adamdir ve ben biliyorum ki bu işten çıksa başka iş bulur. Belki maddi olarak daha az kazanır ama bulur. Bir insan çaliskan ve uretken ise heryerde iş bulur.

Bana da çok demislerdi sen ogretmensin vs... Bizim meslegimiz bu baskasininki başka birsey. Bu mesleğe gore es secme durumlari bana çok sacma geliyor.

Ben niye paraci olayim ya adam issiz kalipta evde mi otursun coluk cocuk sefil mi olsun isinin gecerliligini merak ediyorum.Meslegim icin tercih edilen olmak istemiyorum .Kalkmissin havali demiissin .Bosuna demiyorum ogretmen ogretmene dusman .

mesaj içeriği para para para

sonra bize saçma yorumda bulunuyosunuz iması yapıp, kendi mesleğime uygun biri diyosunuz

ama benim gördüğüm -ki yanılmıyorum bence- o kişi öğretmen olup az para alsa (sözleşmeli olabilir dersane olabilir) ya da öğretmen olup bu işi yapmayı seçse de istemeyecektiniz

Ben niye paraci olayim ya adam issiz kalipta evde mi otursun coluk cocuk sefil mi olsun isinin gecerliligini merak ediyorum.Meslegim icin tercih edilen olmak istemiyorum .Kalkmissin havali demiissin .Bosuna demiyorum ogretmen ogretmene dusman .

Neden size dusman olsun meslektasiniz. Ayrica issiz kalip evde oturacagi zaman da olabilir tekrar is bulana kadar.
Siz issiz kalsaniz esiniz size neden oturuyosun evde dese olur mu?
Cidden anlamiyorum ev hanimi olan biri gidip üniversite mezunu bir adamla evlense ooo bizim damatta şu mesleği yapiyor denilir ama tam tersi olsa hoş karsilanmaz. Neden?
Tabi ki adayinizi degerlendireceksiniz ama böyle değil. Önce bir taniyin kimdir nedir karekteri nasildir vs. Sonra iş ve maddiyat.

Tsnidigim bir insan olsa hic suphem olmaz meslegime mi geliyor diye .Ama tanidik degil arti isini dusunmek benim en dogal hakkim sormakta .Ama kalkip isini kucumsuyu kendisi bir havalar da diyemezsiniz.İs kucumseme degil beni garanti devlet kapisinda bir es gibi dusunmesin karsima cikan beni yalan sevgisiyle kandirmasin .O sebeple ki ben de sartlarin esit olmasini isterdim ama degil bir de burda fikir almak istedim .Sen acimasizsin yorum yapma.

Siz daha adami gormeden hemen hakkinda pesin hukum veriyorsunuz.

Adami gorursunuz sorumsuz birine benziyordur aile gecindirecek tip yoktur eyvallah dersiniz.

Ama sizdeki evi gecindirip gecindirememek derdi degil. Ben ogretmenim bana layik mi degil mi derdi.

Cunku kendinizi yuksekte goruyorsunuz.

Ayrica benim bir ogretmen arkadasim fayans ustasiyla evli. Asik olarak evlendiler ve esi ile arasi cok iyi. Esi hicbir zaman ben evde oturayim sen para kazan gozuyle bakmadi. Calisti cabaladi mutahitlerle arayi iyi tutup sifir ev bile aldilar.

Yani meslekten once kisilik gelir bence. Meslek onemsiz demiyorum tabi ama daha hic tanimadiginiz bir insana sirf meslegi yuzunden benim paramda gozu var muamelesi yapmaniz cok itici.

"Ogretmen hurdaciyla bile evlenir buradakilere bakarsak" mesajinizdan sonra kucumsemiyorum falan demeyin hic inandirici olmuyor

Isterse tuvalet temizlesin tek kriterim tum varligini onume seren biri olmali. Calmamali helal lokma gecirmeli bogazimdan. Huzuru gozlerindeki sevgisi kriter olmali..

Cevrem ogrenmensun aklin yok mu isi basit gibi laflar ediyorlar ,paran icin meslegin icin diyorlar acaba ondan mi aklim karisti daha o beni gormedi ben gordum tanisalim bir demedim aracıya cunku isi nedir bilemiyorum .

Siz de insanlar sayesinde kendinizi ceo sanmaya başlamışsınız bence. Çok tuhaf bir çevreniz varmış.
Öğretmenin yanına yakışmıyor muymuş reklam sektöründe çalışan özel sektör elemanı?
Bir insanı yüzyüze tanırsınız milletin lafıyla değil. Ayrıca herkes işsiz kalabilir siz bile.
Önemli olan çalışmayı seviyor mu sevmiyor mu?

'ama ben öğretmenim o ise bla bla..'

Bu memurluk neymiş? Tamam ülke şartlarında garanti is ama. Böyle para endeksli bi iliski de kurulmaz ki. Bir yaşama standardin vardır onun altına düşmek istemezsin ortalama onu anlarım ama ben bu konuda öyle bi hava sezmedim.

"Ogretmen hurdaciyla bile evlenir buradakilere bakarsak" mesajinizdan sonra kucumsemiyorum falan demeyin hic inandirici olmuyor
Bu cumleyi kurdurtan sizlersiniz .Onune gelenle evlen diyorsunuz .Nediyeyim ya kimseyi kucumsedigim yok lafi nerden anladiysaniz umrumda degil.

Uf ugrasamicam ben nediyorum siz nediyorsunuz.Size kalsa beni meslegim icin sevenlerle evlenicem .Bu iste arastirici olmak lazim tamam mi herkese de atlayamam karsidaki nin niyetini bilmiyorum .

657 değişince öğretmenlerin de iş garantisi olmayacak o zaman netcez? bence iş dışında belli başlı kriterlerin uyuyorsa görüp tanışmalısın. işinin ne olduğunu, nasıl bir iş olduğunu da kendisine sorarsın. içine sinmeyen bir durum olursa tekrar görüşmezsin. hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…