Karsima hep kotu insanlar çıkıyor

Avonlea07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
26
6
1
26
Henüz 20 yaşındayım ama karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorum Hep saf damgası yiyorum. Bunu nasıl aşabilirım?

Empati özelliği olmayan kişileri uzaklaştırmalıyız. İyi insanları bulmaya çalışmalıyız. Sizin yaşınız çok genç zamanla farkedeceksiniz , kötü insanların sayısı fazla o yüzden çoklar. Hep karşımıza çıkıyorlar.

mesela ufak bir Önerim olabilir. Bir insanın sadece size olan davranışlarına bakmayın muhakkak başka insanlara olan davranışlarına da bakın. Bu çok iyi bir ölçme yöntemi. Bir başkasına yaptığı acımasızlığı birgün size de yapabilir. Size ne kadar iyi davranırsa davransın inan o iyi bir insan değildir.

Benim karşıma da iyi-kötü den ziyade sorunlu kişilik problemi olanlar çıkıyor. Herkese belli bir mesafede olmak en iyisi.

Daha hayat yeni başlamış. Sen güzel Kişiler çıkacak diye düşün. Pozitif mesaj. Evet iyi niyeti sömüren insan çok maalesef. Belli bir mesafede önce insanları tanı daha sonra samimi olup olmamaya karar ver derim. İnşallah bundan sonra hep iyi insanlar çıksın karşına.

Bunlar hep tecrübe senin için insanları göre göre tecrübe kazanırsın ve belli bir süre sonra doğru insanın kim olduğunu gözünden anlar ona göre hayatına sokarsın bir de sana tavsiyem hayatına kötü insanlar gireceğine hç girmesin boşver bazen yalnızlık kalabalıktan daha iyidir illa hayatında insanlar olmak zorunda değil

Dört dörtlük iyi insan yoktur zaten kaldıki iyilik kötülükte göreceli kavramlardır sana göre iyi olan komşusuna göre kötüdür mesela, vefalı insanlarda vardır ancak sayıları azdır... belli bi yaşa gelince insanların iyililiğinden kötülüğünden ziyade sana faydası olup olmadığına bakıyorsun çünkü öyle bakmayı kazık yiye yiye öğreniyorsun...

Evet yalnızlık güzel ama bir zaman sonra sıkıcı. Yaşıtlarım arkadaşlarıyla gezerken sevgilileriyle gülüp eğlenirken benim yalnız takılmam canımı çok yakıyor

Evet yalnızlık güzel ama bir zaman sonra sıkıcı. Yaşıtlarım arkadaşlarıyla gezerken sevgilileriyle gülüp eğlenirken benim yalnız takılmam canımı çok yakıyor
Şansın böyle demek ki herkes aynı hayatı yaşayamaz madem kötü insanlarla karşılaşıyorsun hiç olmasınlar daha iyi akışına bırak daha yolun çok başındasın zamanı gelince her şey olur merak etme

Henüz 20 yaşındayım ama karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorum Hep saf damgası yiyorum. Bunu nasıl aşabilirım?
26 yaşındayım hep değil ama çok sevdiğim insandan darbe yedim ve şunu anladım ki insan seçmek lazım yoksa mendil gibi kullanılıp atılıyor insan ve dönüp arkalarına bile bakmıyorlar sonra toparlan toparlanabilirsen . Adımlarını dikkatli ve sağlam at

Valla artik genclik cok kotu:) haha bunlari soyleyecegim aklima gelmezdj ama oyle bir zamandayizki herkes yalanci duzenbaz paraci menfaatci.. eskisi gibi degil hic birsey. Teknoloji vs insanlarida cok degistirdi. Cocuklarim ve onlarin cocuklari icin cok tedirginim

Çok haklısınız Allah iyilerle karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…