Evet biraz küçüğüm ama nereye gitsem çıkıyorlar iste. Arkadaşlık konusunda da öyle aşk konusunda dahep demek için küçük değil misin sence de
Kötü derken mesela ne gibi şeyler yaşadın?
Arkadaş kazigi platonik aşk aldatıldım
Benim karşıma da iyi-kötü den ziyade sorunlu kişilik problemi olanlar çıkıyor. Herkese belli bir mesafede olmak en iyisi.
Bunlar hep tecrübe senin için insanları göre göre tecrübe kazanırsın ve belli bir süre sonra doğru insanın kim olduğunu gözünden anlar ona göre hayatına sokarsın bir de sana tavsiyem hayatına kötü insanlar gireceğine hç girmesin boşver bazen yalnızlık kalabalıktan daha iyidir illa hayatında insanlar olmak zorunda değil
Dört dörtlük iyi insan yoktur zaten kaldıki iyilik kötülükte göreceli kavramlardır sana göre iyi olan komşusuna göre kötüdür mesela, vefalı insanlarda vardır ancak sayıları azdır... belli bi yaşa gelince insanların iyililiğinden kötülüğünden ziyade sana faydası olup olmadığına bakıyorsun çünkü öyle bakmayı kazık yiye yiye öğreniyorsun...
Şansın böyle demek kiEvet yalnızlık güzel ama bir zaman sonra sıkıcı. Yaşıtlarım arkadaşlarıyla gezerken sevgilileriyle gülüp eğlenirken benim yalnız takılmam canımı çok yakıyor
26 yaşındayım hep değil ama çok sevdiğim insandan darbe yedim ve şunu anladım ki insan seçmek lazım yoksa mendil gibi kullanılıp atılıyor insan ve dönüp arkalarına bile bakmıyorlar sonra toparlan toparlanabilirsen . Adımlarını dikkatli ve sağlam atHenüz 20 yaşındayım ama karşıma hep kötü insanlar çıkıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorumHep saf damgası yiyorum. Bunu nasıl aşabilirım?
Çok haklısınız Allah iyilerle karsilastirsinValla artik genclik cok kotu:) haha bunlari soyleyecegim aklima gelmezdj ama oyle bir zamandayizki herkes yalanci duzenbaz paraci menfaatci.. eskisi gibi degil hic birsey. Teknoloji vs insanlarida cok degistirdi. Cocuklarim ve onlarin cocuklari icin cok tedirginim
Amin tatlim aminÇok haklısınız Allah iyilerle karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?