Karşıma kimse çıkmıyor

Polis veya askerlere ait instagram sayfaları görüyorum. Alttaki yorumlarda hiç memur kızlara ait değil valla hemde . Oraları da takip edebilir . Bekar öğretmen ablası olan bir arkadaşım geçen baktım öğretmenler için çöpçatanlık sayfası takip ediyor

Bekarım arabam var geziyom tozuyom kısmetim cok hehe

Ne bilim evlilik hele de çalışan kadın için külfet.Hani birine gerçekten aşık olur evlenirsin başım gözüm üstüne de biri yokken birine ihtiyaç duymak bana saçma geliyor.

Konu sahibine dedim zaten o da dedi iş yerinde herkes evli kuzenlerim evli yani kendi istediği değil toplumun beklentisine girmiş yapmasın hayat kısa bu kadar durduk yere üzülmeye değmez diye dedim.

Hem araba almak zor diyon hem araba bu ihtiyacı karşılamaz diyon

Tabiki ha diyince alınmaz birikim yapmak lazım sonra da az biraz kredi.

Evlenince anca eşe altınla araba alınıyor ortak araç diyip üzerine çöküyorlar.ya da maaş kartına.

Hazır bekarken kafanıza göre takılın dedim ben öyle yapıyorum çok mutluyum dedim.

Birini ararsanız bulamazsınız serbest bırakmak da fayda var dedim bana dolmuşsun durduk yere

Sanki ben kısmetinizi kapatıyorum bu ne kin ya Rabbi :)

Son düzenleme:
Ya o tarz sayfalardan yazanlar bana çok abazan geliyor. İnsanın sadece mesleğini bilerek yazılır mı ya? Tamamen yaşım geldi diyerek olta atıyorlar kim gelirse onunla oluyorlar. Onun yerine ben tarih,mitolojiyle ilgileniyorum o tarz sayfalara yorum yapan insanlar benim daha çok ilgimi çeker. En azından ortak bir noktamız var oradan konuşuruz, birbirimize bir şeyler katarız diye düşünüyorum. İnstagramdan kızlara yazan polis,askerlerin çoğu zaten ya evli ya nişanlı ya da sevgilileri var. Buna rağmen inatla kadınlara yazmaya devam ediyorlar. Eee bizim kadınlarda da üniforma fantezisi,fetişi olduğu için asker olsun yeter kafasındalar. O yüzden o eşleşmelere ben şaşırmıyorum.

Hayır tabii ki kin yok.
Ama yani birine dert olan bir şey bu kadar basit görmek saçma geliyor.
Araba ihtiyacı tabii ki karşılamaz ve evet araba almak zor. Şu devirde şu ekonomide birikim yapıp üstüne kredi çekmek nerden baksan min 2 sene sürer.
Sana dolmadım üslubun hoşuma gitmedi sadece o kadar

Tabi haklısınız boyleler çoğunlukta. O yüzden çok kontrollü gitmek lazım . Çok saçma sapan sitelerde saçma taleplerle tanışıp evlenen mutlu olanlar var . Ya nasip demek lazım biraz da

Çoğunluk sadece evlilik üzerine düşünmüş ama mevzu evlilik degil aslinda. Flört etmek, sevgili olmak hayatinda birinin olmasi yani, bilmiyorum.
Sevdigim bir ülkeye gitmistim oraya eşim gelememisti bazi nedenlerden. Ben gittim gezdim gordum eglendim ama eşim de olsaydi şimdi surada şöyle yapardik dedim yani, varligini aradim.
Tek başina da oluyor, tek başina da geziliyor ama sevgilinle ya da eşinle daha bir güzel oluyor bence. Hakli yani

Evliliğin külfeti nasil bir evlilik yaptigina göre değişir.

Sadece bunlar değil ki. Genellemek istemiyorum ama çoğunun amacı direkt cinsellik oluyor

Yahu şu yazdigini insta'ya yazsan yine en az 100 kişi gelir.
Geleni begenmiyorum desen anlarım da kimse çıkmıyor demen biraz tuhaf.

İnstagrama yazsa göbekli dayılar gelir. Kaldı ki gelen de cinsellik için gelir. Kız cinsellik aradığını söylemiyor. Öyle bi şey arasa buraya yazmasına bile gerek yok.

Bence hayatında sürekli biri olan yalnız kalmamış ya da ilişkiye doyup ara verdiği zaman yalnız kalıp akabinde tekrar birini bulan biri bizim halimizden anlamıyor. Siz anladığınız için teşekkürler.

Bazen yalnızlıkta çok büyük imtihan oluyor. Çevrem arkadaşlarım özgür olduğum zaman da sürekli hayatımda birinin olmayışını dert ettim. Size tavsiyem dert edinmeyin yırtınsanız da olmayınca olmuyor. Benim psikolojim bozuldu ciddi anlamda. Aynı yaşlardayız başta üzüldüm sonra çevremi kıskandım sonra isyan vs derken psikoloji bitti. Hala biri yok ama artık psikoloji olarak daha iyiyim şükür. Size tavsiyem takmayın takınca da gelmiyor en azından psikolojiniz bozulmasın. Bir de çevrenizi değiştirin benim çevrem benim yaşlarımda bekar ama sürekli erkek evlilik konuşan sevgilileri olandı olmayanın da en azından yürüyeni boldu bakıyordum bana yürüyen bile yok iyice fıttırıyordum. Ben çirkin miyim vs vs olumsuzluklarda geziyordum. O arkadaşlarımı sevsem de o konuları konuşmuyorum bir de şehir değiştirdim doğal olarak uzaklaştım da böylece bu konuyu daha az takıyorum. Size de tavsiyem bu inşallah değerimizi bilen biriyle bir an önce karşılaşırız.

Sosyal medyadan tanışmayın insanlara güven zor oluyor sonra keşke yalnız kalsaydım dedirtiyorlar.

Ne diyim o zaman Allah aradığı aşkı buldursun isteyen herkese

Bence hayatında sürekli biri olan yalnız kalmamış ya da ilişkiye doyup ara verdiği zaman yalnız kalıp akabinde tekrar birini bulan biri bizim halimizden anlamıyor. Siz anladığınız için teşekkürler.

Hayatımda sürekli biri olmadı, yalnızlığı seviyorum doymadım da kimseye, herkes sevgilim olsun sevgilim olsun diye dolaşmıyor sizler gibi.

Bilakis ilişkisi çok olanlar sürekli ilişkim olsun diye uğraşırlar. Alışmıştır çünkü bu duruma yalnızlığın keyfini bilemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…