Bir ortamda bir erkek bir de kadın varsa seçme şansı neden erkekte olmuş olsun ki.ortamın küçük olması neyi değiştiriyor?Öyle küçük. yerlerde erkekler de seçme şansı bende zaten düşüncesiyle totoları tavanda geziyorlar.
Erkekler öyle düşünüyorBir ortamda bir erkek bir de kadın varsa seçme şansı neden erkekte olmuş olsun ki.ortamın küçük olması neyi değiştiriyor?
Evet oradan snapchate geçmişlerYouTube yorumlarında mi
Aynen oyle insanlar çok arastirmiyor. Özellikle beyaz yakalı ise bilgileri LinkedIn üzerinden teyit etmek , memur flnsa google da mutlaka bir bilgi çıkıyor . İnstasini güzel incelemek lazım . Aynı soyadlı kimler var, gonderiler en son kaç yılına kadar gitmiş, arkadaşları yorum yapmış mi ? Takipçi sayısı sürekli artma azalmada mi gibi gibi şeylerle en azından temel bilgiler konul
Bak işte gözünü açacaksın aysenimi çok umutsuzsun coooook .YouTube yorumlarında mi
Polis veya askerlere ait instagram sayfaları görüyorum. Alttaki yorumlarda hiç memur kızlara ait değil valla hemde . Oraları da takip edebilir . Bekar öğretmen ablası olan bir arkadaşım geçen baktım öğretmenler için çöpçatanlık sayfası takip ediyorÖğretmen olsan Öğretmenler sayfası var instagramda oraya yorum yaz derdim. Bir kere meslekle ilgili bir yorum atmıştım şaka yapmıyorum 10 dakikada 20 istek gelmiş ekdkck Üstelik benim profilim gizli,0 gönderim var ama ona rağmen abazanlıktan istek yollamışlar. Sağlık sayfaları illaki vardır oralarda bir tık aktif olsan denk gelen olur. Sosyal medya istemiyorum dersen de ilgilendiğin bir hobin varsa kurslara falan git. Çoğu kişi ya tesadüfen buluyor ya da sosyal medya,kurslar aracılığı ile buluyor. Gökten düşmüyor maalesef az senin çabalaman lazım.
Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum da bekarken paraniz ve arabaniz oldu mu?
Olmadiği için mi her şey bunlarla biter saniyorsunuz yoksa evlendikten sonra bazi şeyleri kaybettiginiz icin mi?
Size soruyorum ama genel olarak bu tarz yorumlar cok geliyor.
Maddi şeylere sahip olan insanlarin da duygusal ihtiyaclari oluyor, duygusal ihtiyaclarin yerine araba ve gezmek koymak ayni şey değiller.
Bi yerden sonra o arabanin içinde yalniz başina olmak ve gezmekte sikacak. Evli veya sevgilisi olan insanlar da geziyor, arabalari olabiliyor bekarliga özel bir durum degil.
Ben yalniz kalmiş biri degilim, cok flörtözdüm. Birinin sana aşik olmasi, birini sevmek güzel anılari gezileri birlikte oluşturmak çok güzel bir şey ve olmamasinin eksikligini anlayabiliyorum.
Bu duygulari bir ilişki icinde de tatmayan insanlar belki yerine araba koyuyordur bilmiyorum anlamak bu kadar zor olmamali
Araba almak hiç kolay değil ki şu devirde.
Bankalar 200bin üzerine krediyi 12 taksitten yukarı vermiyor. Bir taksit zaten bütün maaştan yüksek oluyor o yüzden araba almak pazardan meyve almak gibi ha diyince olacak bir şey değil
Hah işte bu.
Çok yüzeysel yorumlar var
Araba al gez toz vs vs.
Ben arabada yanımda sevdiğim adamla şarkı söyleye söyleye gezmek istiyorum. Ne bilim üzüldüğümde, güldüğümde, mutlu mutsuz her anımda yanımda sevip sevildiğim bir hayat arkadaşı istiyorum. Bide kadınların birisini çok çabuk bulabileceğini söylüyorlar. Ya biz herhangi birini istemiyoruz ki. Herkesle kafası uymaz insanın. Dediğiniz gibi ille evlilik de değil. Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ve biz bundan mahrumuz şu an. Hiçbir araba ev ya da maddi olanak bu ihtiyacı karşılayamaz
Ya o tarz sayfalardan yazanlar bana çok abazan geliyor. İnsanın sadece mesleğini bilerek yazılır mı ya? Tamamen yaşım geldi diyerek olta atıyorlar kim gelirse onunla oluyorlar. Onun yerine ben tarih,mitolojiyle ilgileniyorum o tarz sayfalara yorum yapan insanlar benim daha çok ilgimi çeker. En azından ortak bir noktamız var oradan konuşuruz, birbirimize bir şeyler katarız diye düşünüyorum. İnstagramdan kızlara yazan polis,askerlerin çoğu zaten ya evli ya nişanlı ya da sevgilileri var. Buna rağmen inatla kadınlara yazmaya devam ediyorlar. Eee bizim kadınlarda da üniforma fantezisi,fetişi olduğu için asker olsun yeter kafasındalar. O yüzden o eşleşmelere ben şaşırmıyorum.Polis veya askerlere ait instagram sayfaları görüyorum. Alttaki yorumlarda hiç memur kızlara ait değil valla hemde . Oraları da takip edebilir . Bekar öğretmen ablası olan bir arkadaşım geçen baktım öğretmenler için çöpçatanlık sayfası takip ediyor
Hayır tabii ki kin yok.Hem araba almak zor diyon hem araba bu ihtiyacı karşılamaz diyon
Tabiki ha diyince alınmaz birikim yapmak lazım sonra da az biraz kredi.
Evlenince anca eşe altınla araba alınıyor ortak araç diyip üzerine çöküyorlar.ya da maaş kartına.
Hazır bekarken kafanıza göre takılın dedim ben öyle yapıyorum çok mutluyum dedim.
Birini ararsanız bulamazsınız serbest bırakmak da fayda var dedim bana dolmuşsun durduk yere
Sanki ben kısmetinizi kapatıyorum bu ne kin ya Rabbi :)
Tabi haklısınız boyleler çoğunlukta. O yüzden çok kontrollü gitmek lazım . Çok saçma sapan sitelerde saçma taleplerle tanışıp evlenen mutlu olanlar var . Ya nasip demek lazım biraz daYa o tarz sayfalardan yazanlar bana çok abazan geliyor. İnsanın sadece mesleğini bilerek yazılır mı ya? Tamamen yaşım geldi diyerek olta atıyorlar kim gelirse onunla oluyorlar. Onun yerine ben tarih,mitolojiyle ilgileniyorum o tarz sayfalara yorum yapan insanlar benim daha çok ilgimi çeker. En azından ortak bir noktamız var oradan konuşuruz, birbirimize bir şeyler katarız diye düşünüyorum. İnstagramdan kızlara yazan polis,askerlerin çoğu zaten ya evli ya nişanlı ya da sevgilileri var. Buna rağmen inatla kadınlara yazmaya devam ediyorlar. Eee bizim kadınlarda da üniforma fantezisi,fetişi olduğu için asker olsun yeter kafasındalar. O yüzden o eşleşmelere ben şaşırmıyorum.
Bekarım arabam var geziyom tozuyom kısmetim cok hehe
Ne bilim evlilik hele de çalışan kadın için külfet.Hani birine gerçekten aşık olur evlenirsin başım gözüm üstüne de biri yokken birine ihtiyaç duymak bana saçma geliyor.
Konu sahibine dedim zaten o da dedi iş yerinde herkes evli kuzenlerim evli yani kendi istediği değil toplumun beklentisine girmiş yapmasın hayat kısa bu kadar durduk yere üzülmeye değmez diye dedim.
Sadece bunlar değil ki. Genellemek istemiyorum ama çoğunun amacı direkt cinsellik oluyorAynen oyle insanlar çok arastirmiyor. Özellikle beyaz yakalı ise bilgileri LinkedIn üzerinden teyit etmek , memur flnsa google da mutlaka bir bilgi çıkıyor . İnstasini güzel incelemek lazım . Aynı soyadlı kimler var, gonderiler en son kaç yılına kadar gitmiş, arkadaşları yorum yapmış mi ? Takipçi sayısı sürekli artma azalmada mi gibi gibi şeylerle en azından temel bilgiler konularinda kafalar netleşir
Yahu şu yazdigini insta'ya yazsan yine en az 100 kişi gelir.
Geleni begenmiyorum desen anlarım da kimse çıkmıyor demen biraz tuhaf.
Bence hayatında sürekli biri olan yalnız kalmamış ya da ilişkiye doyup ara verdiği zaman yalnız kalıp akabinde tekrar birini bulan biri bizim halimizden anlamıyor. Siz anladığınız için teşekkürler.Evli misiniz bekar misiniz bilmiyorum da bekarken paraniz ve arabaniz oldu mu?
Olmadiği için mi her şey bunlarla biter saniyorsunuz yoksa evlendikten sonra bazi şeyleri kaybettiginiz icin mi?
Size soruyorum ama genel olarak bu tarz yorumlar cok geliyor.
Maddi şeylere sahip olan insanlarin da duygusal ihtiyaclari oluyor, duygusal ihtiyaclarin yerine araba ve gezmek koymak ayni şey değiller.
Bi yerden sonra o arabanin içinde yalniz başina olmak ve gezmekte sikacak. Evli veya sevgilisi olan insanlar da geziyor, arabalari olabiliyor bekarliga özel bir durum degil.
Ben yalniz kalmiş biri degilim, cok flörtözdüm. Birinin sana aşik olmasi, birini sevmek güzel anılari gezileri birlikte oluşturmak çok güzel bir şey ve olmamasinin eksikligini anlayabiliyorum.
Bu duygulari bir ilişki icinde de tatmayan insanlar belki yerine araba koyuyordur bilmiyorum anlamak bu kadar zor olmamali
26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Tabii ki zor bir yöntem sinir çizmek vs biraz işe yarıyor ama zor yanı .Sadece bunlar değil ki. Genellemek istemiyorum ama çoğunun amacı direkt cinsellik oluyor
Sosyal medyadan tanışmayın insanlara güven zor oluyor sonra keşke yalnız kalsaydım dedirtiyorlar.26 ya doğru yol olan atanmış çalışan bir kızım sorunum yalnızlık bu yaşıma kadar hiç güzel bi ilişki yaşamadım hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hiç çiçek almadım artık çok canımı yakıyor güzelsin işin gücün var denmesine rağmen olmuyor karşıma kimse çıkmıyor bende sevilmek ilişki yaşamak istıyeum var mı önerisi olan yada sonsuza kadar yalnız kalma düşüncesiyle barışmam mı lazım
Çoğunluk sadece evlilik üzerine düşünmüş ama mevzu evlilik degil aslinda. Flört etmek, sevgili olmak hayatinda birinin olmasi yani, bilmiyorum.
Sevdigim bir ülkeye gitmistim oraya eşim gelememisti bazi nedenlerden. Ben gittim gezdim gordum eglendim ama eşim de olsaydi şimdi surada şöyle yapardik dedim yani, varligini aradim.
Tek başina da oluyor, tek başina da geziliyor ama sevgilinle ya da eşinle daha bir güzel oluyor bence. Hakli yani
Evliliğin külfeti nasil bir evlilik yaptigina göre değişir.
Bence hayatında sürekli biri olan yalnız kalmamış ya da ilişkiye doyup ara verdiği zaman yalnız kalıp akabinde tekrar birini bulan biri bizim halimizden anlamıyor. Siz anladığınız için teşekkürler.