Ya bu çocuk çok defa yüzünü gösterdi ama ben gene de şans vermek istedim ilk buluşmada kahvemin parasını kendim ödedim mesela.
Ya bak şöyle olsa sıkıntı olmazdı buluşsak vs olmazsa eyvallah ama iftira attılar bana direk.Sukret sukret cidden.
Bak Allah sana zorla tekrar ve tekrar bikmadan " bu erkek seni cok uzer kulum" diye mesaj yolluyor.
Hmm, anliyorum senide. O gunden kalma resim/ bayan arkadasla bulusmak icin planlama vs yok mu kanit olarak whatsapptam felan? Resmi atarsin bamm diye kanit olrak, sonrada engellersin.Ya bak şöyle olsa sıkıntı olmazdı buluşsak vs olmazsa eyvallah ama iftira attılar bana direk.
Yok çünkü aynı iş yerinde çalışıyoruz foto da çekinmedik yazışmadık çıkışta direk olarak gittik.Hmm, anliyorum senide. O gunden kalma resim/ bayan arkadasla bulusmak icin planlama vs yok mu kanit olarak whatsapptam felan? Resmi atarsin bamm diye kanit olrak, sonrada engellersin.
Mahpuslugu özledin galiba düş önüme gidiyoruzOhh kurtuldum boyle sacma sapan bir tipten diye şükret.
Iki gün sonra da kardeşi diyecek ki yengem bana bağırdı ona da inanacak
Yengem annemi evden kovdu ona da inanacak
Yengem farklı farklı adamlarla takılıyor ona da inanacak
Evet benm için yedeksin senden iyisini buldum deArkadaşlar ben birisi ile tanıştım bundan üç sene önce bir iki defa görüştük olmadı konuşmadık benden ondan kaynaklanan hatalarımız oldu neyse bir kaç gün önce tekrar konuşmaya başladık ve görüşmek istiyordu benle hemde çok istekli bir şekilde bende kabul ettim dün akşam görülecektik. İş çıkışı bir iş arkadaşım ile bir işimiz vardı onu hallettik iki dakika bir kafeye oturduk (arkadaşım kadın ve yaşı oldukça büyük) neyse bu çocuk bana mesaj attı neymiş o kafe de kız kardeşi beni birisi ile görmüş ben bunu ikinci seçenek yapmışım vs. beni dinlemeden hemen sildi durumu izah eden bir mesaj yazdım cevap vermedi sizce ne yapmalıyım. Bu arada bahsettiğim yerde masalar ve oturma yerleri bitişik.
Hayır ben onun hiç bir şeyi değilim artık bu mallığından sonra :)Kisi kendinden bilir isi. Demek ki sen onun yedegisin
Bence sadaka ver.Adamın elektrıgı uymamış uzerındennatmış seniArkadaşlar ben birisi ile tanıştım bundan üç sene önce bir iki defa görüştük olmadı konuşmadık benden ondan kaynaklanan hatalarımız oldu neyse bir kaç gün önce tekrar konuşmaya başladık ve görüşmek istiyordu benle hemde çok istekli bir şekilde bende kabul ettim dün akşam görülecektik. İş çıkışı bir iş arkadaşım ile bir işimiz vardı onu hallettik iki dakika bir kafeye oturduk (arkadaşım kadın ve yaşı oldukça büyük) neyse bu çocuk bana mesaj attı neymiş o kafe de kız kardeşi beni birisi ile görmüş ben bunu ikinci seçenek yapmışım vs. beni dinlemeden hemen sildi durumu izah eden bir mesaj yazdım cevap vermedi sizce ne yapmalıyım. Bu arada bahsettiğim yerde masalar ve oturma yerleri bitişik.
Sanmıyorum onu çünkü sürekli görüşelim yazdı o gün bile elli defa yanlış anlaşılma kurbanı olduğumu düşünüyorum ben dediğiniz gibi olsa zaten hiç yazmazdı bana o gün buluşmak için çünkü ben yazmamıştım bir arkadaşımda diyor ki korktu bence senden kendinden çok eminsin özgüvenin var alımlısın seni taşıyamayacağını düşündü diyor.Bence sadaka ver.Adamın elektrıgı uymamış uzerındennatmış seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?