Karşımda ki insan bana İnanmıyor.

Ya bu çocuk çok defa yüzünü gösterdi ama ben gene de şans vermek istedim ilk buluşmada kahvemin parasını kendim ödedim mesela.

Sukret sukret cidden.
Bak Allah sana zorla tekrar ve tekrar bikmadan " bu erkek seni cok uzer kulum" diye mesaj yolluyor.

Sukret sukret cidden.
Bak Allah sana zorla tekrar ve tekrar bikmadan " bu erkek seni cok uzer kulum" diye mesaj yolluyor.
Ya bak şöyle olsa sıkıntı olmazdı buluşsak vs olmazsa eyvallah ama iftira attılar bana direk.

Ya bak şöyle olsa sıkıntı olmazdı buluşsak vs olmazsa eyvallah ama iftira attılar bana direk.
Hmm, anliyorum senide. O gunden kalma resim/ bayan arkadasla bulusmak icin planlama vs yok mu kanit olarak whatsapptam felan? Resmi atarsin bamm diye kanit olrak, sonrada engellersin.

Hmm, anliyorum senide. O gunden kalma resim/ bayan arkadasla bulusmak icin planlama vs yok mu kanit olarak whatsapptam felan? Resmi atarsin bamm diye kanit olrak, sonrada engellersin.
Yok çünkü aynı iş yerinde çalışıyoruz foto da çekinmedik yazışmadık çıkışta direk olarak gittik.

Allah allah ne garip tipler var daha bismillah bir merhaba demissin hemen ne hakla yaninda o var bu var diye suclarsin yahu? Iyi olmus defolsun gitsin.sakin uzulmeyin

Son düzenleme:
Mahpuslugu özledin galiba düş önüme gidiyoruz

Ruh hastası ile flört etmeye niyetin yoktur umarım.
Hiç kafana bile takma.
Yerinde olsam mesaj dahi atmazdım.

Evet benm için yedeksin senden iyisini buldum de

Hiçbir şey yapmayın ve kendinizi açıklamaya çalışmayın derim. Sorarsa açıklarsınız. Kurtulmuşsunuz şimdiden. Ya bahane ya da peşin yargılı biriymiş. İki ihtimalde kötü erkenden olması iyi olmuş

NEyin kafasını yaşıyomuş? Hemen hesap sorar gbi tripler bence boşgeç

Bence sadaka ver.Adamın elektrıgı uymamış uzerındennatmış seni

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar başta çok üzülüyordum ama şuan geçti balık baştan kokar tek temennim bunu uydurmuş olması yani yanlış anlaşılmaya kurban gitmemiş olmak çünkü sevmesem bile kimsede kötü intiba bırakmak istemem yarın öbür gün hakkımda atıp tutarsa çok üzülürüm çünkü yakın oturuyoruz ve gittiğimiz mekanlar genelde aynı.

Bence sadaka ver.Adamın elektrıgı uymamış uzerındennatmış seni
Sanmıyorum onu çünkü sürekli görüşelim yazdı o gün bile elli defa yanlış anlaşılma kurbanı olduğumu düşünüyorum ben dediğiniz gibi olsa zaten hiç yazmazdı bana o gün buluşmak için çünkü ben yazmamıştım bir arkadaşımda diyor ki korktu bence senden kendinden çok eminsin özgüvenin var alımlısın seni taşıyamayacağını düşündü diyor.

Bu ne ergen gibi ne olduğunu anlamadan engelleyen adamı ne yapacaksın allah aşkına ? Çekilir mi bunun gibisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…