Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

En önemlisi sana değer verdiğini bir şekilde hissetmen...
Bu ille sözlerle olacak bir şey değil.
Kastım; romantiklik de değil..
Örneğin, senin sinirli olduğun bir anda susmasını bilecek.
Sakin ruhlu bir adamsa eğer, susar zaten...
Seni çok üzmez, seni alttan alır, sen de rahat edersin :)
Şükür ki, böyle bir insanla birlikteyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence uzun süren bir nişanlılık dönemi olmalı.ahlaklı vicdanlı ilgili olmalı derim aslında demesine ama bunu nasıl anlayacağız? herkes kendini vicdanlı dürüst ahlaklı vs.. addeder.kimse yoğurdum ekşi demez ki:) en güzeli o kişinin gerçekten vicdanlı ahlaklı olduğunu yaşayıp görmektir.benim nişanlılık evresi 4-5 ay sürdü ve bu dönemde genelde telefonda saatlerce konuştuk.görev yaptığım ile geldi 4-5 defa ve her defasında yemeğini çayını yatağını havlusunu vs hazırlardım.nerden bileyim tuvaletine su bile dökmeyen biri olduğunu:) demek ki bu dönemde bunu sınamam,bilmiyor ise öğretmeye çalışmam gerekiyormuş.ya da çocuk sevgisini onu bir parka götürüp çaktırmadan ölçmem gerekiyormuş.kızımızla çok az ilgileniyor çünkü.
bir arkadaşım benim tavsiyem üzerine 8 ay nişanlı kaldı ve bu sürede nişanlısıyla birçok şeyi paylaştı,konuştu,anlaştı,ölçtü,biçti ve evlenince de bazı konularda ısrarcı oldu.ben ne nişanlılığımda ne de evlendiğimde bişeyler öğretmek için ısrarcı olmadım.ev temizliğimi de kendim yaptım,evin ihtiyaçlarını da kendim aldım,bana zor gelmedi çünkü sorumluluk almayı seven biriydim.taa ki çocuğum oluncaya kadar..şimdi de isyanlardayım:) çocuğa bakmıyorsun,kendi havlunu kullan,şu bulaşıkları bu gün sen dizsen ne olur?söylenip duruyorum böyle işte.keşke sabır göstermeyip,zamanında icabına baksaydım.hiç evlenmesydim keşke yahuuuuuuu

ağlayabılen erkekten korkma benım esım kıyamam ben hasta olunca bıle gozlerı sulanır ve ay ağlıcam sımdı der canımmmmmm aglayan erkek vıcdan sahıbıdır

Bugun de bir çıkma teklifi aldım, neyse konuya geçeyim.
Öyle lappp diye bir kaç görmeye ''ben senden hoşlanmaya başladım vııııı fln derse bas tekmeyi : aptaldır
Milletin ortasında lapp diye benle çıkar mısın diye sorduysa bas tekmeyi : kabadır, bencildir, seni saklama gereği de duymaz
Aslında seninle ilgilenmediğine emin olduğun halde lapp diye sorduysa bir de göz fln kırptıysa bas tekmeyi: adet yerini bulsun elimin altında bulunsun mantığındadır
Daha önce çok kişiyle çıkmış uzun süreli ilişki yaşayamamışsa bas tekmeyi : bencil, uckuru düşüktür ( genelde diyelim)
Gözleri fıldır fıldır dönüyorsa sal gitsin zaten.
Amaaa uzun süre seni izlemiş, sana değer vermiş, bir ortamda seni koruma içgüdüsüyle konuşmuş, yardımcı olmaya hazır ( fırsatçı gibi değil) ve de öyle hemen sana açılamamışsa o zaman karar senin cnm

bazen de insanın kendi kararsızlığından ne oluyosa oluyo anam ya.
bakın şimdi 2 ay olcak bi çocukla konusuyorum.lisenin son yılını beraber okumustuk o dönem ölüp bitiyodum onun için.neyse 5 yıl geçti o peşime düştü.öyle böyle değil ama.ben en başta mesafeliydim yazmıyodum aramıyodum.daha önceki platonik aşkımdan bahsediyodum.her şeyi sineye çekiyodu.ısrarla ilişki istemiyorum diyodum ama pes etmedi.artık alıskanlık mı,ilgisi mi hoşuma gidiyo yoksa bende mi seviyorum çözemedim.ama yani gelecek hayallerimde o var gibi.

düşünceli,anlayışlı,sahiplenici,ilgili,yakısıklı işinde gücünde...ya bana "sen ne istersen yaparım" dedi.içkiyi bırak dedim yemin etti bıraktı kaç kere seni seiyorum dedi hiç karsılık vermedim.hayatm bitanem der ben en fazla canım derim.bilmiyorum elimde olmadan çekiyorum kendimi.arkadaşlarım kafamı kırcak kaçırma bu çocuğu diye ama bi ilişki yaşamak korkutuyo beni ki bu ilk ilişkim olcak yani bugune kadar istedğim gibi biri cıkmadı karsıma.

bir de şu "her zaman daha iyisi vardır" düşüncesi mahvetti beni ya.ona evet derim başkası cıkar karsıme diye elimdekinden de olcam.o kadar iyi özelliği var ben hala "hmmf hmmf boyu kısaymış 1.75miş. 5 cm daha uzun olaydı hmff hmff ben 1.58cm olabilirm ama erkek uzun olaymıs iyiymiş diye diye kendi kndimi dolduruyorum.

biliyorum doğru erkek ama işte şımarıklık yapıyorum galiba

E sen bunu sevmiyorsun o zaman, sevince insanın gözü görür mü başka, daha iyisi olma ihitmali bile kafanı karştırıyor.

E sen bunu sevmiyorsun o zaman, sevince insanın gözü görür mü başka, daha iyisi olma ihitmali bile kafanı karştırıyor.

ben de emin olamıyorum işte.yani ama çok direndim ben 2 aydır konuşuyoruz daha 15gündür biraz yakın davranıyorum.1 buçuk ay boyunca hep geri cektim kendimi ilişki istemediğimi söyledim.konuşmadım.cok koştu peşimden ısrarla sen benim için doğru kişisin diyor.çok iyi bi çocuk aslında o kadar uyumluyuz ki şu an evlenelim desek valla her şey müsait.ikimizde hemşeriyiz ailelerimiz birbirine uygun.düşüncelerimiz hayat eğlence anlayışımız.ama dediğim gibi küçük flörtler dışında bi ilişki yaşamadım sanırım gözüm korkuyor biraz

Cnm sana bu kadar kolay olması batmış.. normal :) Sen niye korkasın ciddi ilişkiden hovarda erkek misin?? Kaçan kovalanır, o kovaladığı için kaçıyorsun, doğal.

ay süpermiş bu, var mı öyle erkekler sahi

Cnm sana bu kadar kolay olması batmış.. normal :) Sen niye korkasın ciddi ilişkiden hovarda erkek misin?? Kaçan kovalanır, o kovaladığı için kaçıyorsun, doğal.

ay hovarda erkek misin? lafına çok güldüm
ya hovardalık değilde 23 yaşımdayım şimdiye kadar olmadı.bu saatten sonra olursa mutlu olayım ciddi olsun içimde hiç tereddüt kalmasın istiyorum.evleneceğim ya da hayatıma girecek kişiye kör kütük aşık olmak istiyorum.yani kısaca yanlış ve üzücü bi deneyim yaşamak istemiyorum:26: neyse hayırlısı

arkadaslar merhaba

Benimde iki senedir devam eden bir ilişkim var . ama problemler çok.İlk zamanlar çok sinirliydi kavga edince ayarını bilmiyodu , eskiden erkek arkadasım var diye bana en ağır seylerı soledı hep affettım sevdiğimden , fakat hepte hakarete maruz kaldım daha sonra ayrılmak istedim , artık oyle davranmayacagına benı ıkna ettı . Ailemle konusmamı evlenmeyi istiyor fakat hala kafamda soru işareti var bazen sınırlenıp yıne bagırabiiyor bana . çok tereddüylüyüm . fakat bunun harıcınde beni çok sevdiğini biliyorum.Siz olsanız napardınız , sizzce doğru insanmıdır?

Not :Ailemde ogrense kabul etmez bunu biliyorurm.babam daha onceden tanıyor

bence bu doğru erkek kavramında yaşın çok büyük payı var. insanların aradıkları ya da işaret olarak kabul ettikleri şeyler değişiyor yaş ilerleyince. ben de 24 yaşındayım önceden çok iyi anlaşalım, beni çok iyi anlasın, şöyle olsun böyle olsun tonlarca benzer özellik dizerdim. sonradan fark ettim ki bu işler böyle ilerlemiyor. güvende hissettiren, sevgini hakeden, sevilesi, iyi niyetli, sırtını yaslayabileceğin erkekler daha çok değer kazanıyor. o zaman karakter farklılıkları da bir şekilde el ele bence eğer beraber eğlenmeyi biliyorsanız aşılıyor gidiyor. bana sorarsan şu yaşımda doğru erkeği bulduğumu bana hissettirdiklerinden, onla güvende hissedişimden ve gülebiliyorsam onunla bunlardan anlarım. e elbette altın kural ben de seveceğim :) yok öyle tek taraflı.

iyi bir gözlemci olabilirsek karşımızdaki insanın bizim için doğru mu yanlış mı onu ayırt edebilceğimiz görüşündeyim.
Ama tabi unutmamak gerekir bazen aşk gözü kapalı güvenmektir

bence ne olursa olsun bir erkek eşine karşı şiddet göstermemeli( sözlü de olabilir) o durumlarda o erkekten uzak durun

aynen oyle 5 senelik iliskim var ocak ayinda evlendik. 5 sene boyunca gozu dsardaydi , begendigi kadinlara bakmaktan ,yorum yapmaktan ,of cekip laf atmaktan hic utanmadi, hatta cinsel fantezilerini bile paylasti sakayla karisik , her kavgada agza alinmicak kufurler duydum , beni cebimde 5 kurus para olmadan yolda sokakta biraktigini bilirim, daha neler neler.. suan bosanma karari asamasindayim . siddetin fizikseli falan yok siddet ayni siddet. bazen yasadiklarim ve duyduklarim o kadar agir geliyor ki keske beni tekme tokat dovseydi de bunlari duymasaydim asamasina geldim. o kadar acinacak bir haldeyim.zaten bir kac kere fiziksel siddet egiliminde bulundu ama benim elim armut toplamio Allahtan. bir de cesaret edemedi ailemden korktu sanirim. bana yardim edin desteginizi bekliyorum. optum herkesi

ilk haliyle üç beş aydan sonraki hali değişmiyorsa doğru erkektir.mesela kibarsa hala kibar olmalı,sana davranısları bakışları filan aynı kalmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…