- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
bazen de insanın kendi kararsızlığından ne oluyosa oluyo anam ya.
bakın şimdi 2 ay olcak bi çocukla konusuyorum.lisenin son yılını beraber okumustuk o dönem ölüp bitiyodum onun için.neyse 5 yıl geçti o peşime düştü.öyle böyle değil ama.ben en başta mesafeliydim yazmıyodum aramıyodum.daha önceki platonik aşkımdan bahsediyodum.her şeyi sineye çekiyodu.ısrarla ilişki istemiyorum diyodum ama pes etmedi.artık alıskanlık mı,ilgisi mi hoşuma gidiyo yoksa bende mi seviyorum çözemedim.ama yani gelecek hayallerimde o var gibi.
düşünceli,anlayışlı,sahiplenici,ilgili,yakısıklı işinde gücünde...ya bana "sen ne istersen yaparım" dedi.içkiyi bırak dedim yemin etti bıraktıkaç kere seni seiyorum dedi hiç karsılık vermedim.hayatm bitanem der ben en fazla canım derim.bilmiyorum elimde olmadan çekiyorum kendimi.arkadaşlarım kafamı kırcak kaçırma bu çocuğu diye ama bi ilişki yaşamak korkutuyo beni ki bu ilk ilişkim olcak yani bugune kadar istedğim gibi biri cıkmadı karsıma.
bir de şu "her zaman daha iyisi vardır" düşüncesi mahvetti beni ya.ona evet derim başkası cıkar karsıme diye elimdekinden de olcam.o kadar iyi özelliği var ben hala "hmmf hmmf boyu kısaymış 1.75miş.5 cm daha uzun olaydı hmff hmff ben 1.58cm olabilirm ama erkek uzun olaymıs iyiymiş diye diye kendi kndimi dolduruyorum.
biliyorum doğru erkek ama işte şımarıklık yapıyorum galiba
E sen bunu sevmiyorsun o zaman, sevince insanın gözü görür mü başka, daha iyisi olma ihitmali bile kafanı karştırıyor.
Cnm sana bu kadar kolay olması batmış.. normal :) Sen niye korkasın ciddi ilişkiden hovarda erkek misin?? Kaçan kovalanır, o kovaladığı için kaçıyorsun, doğal.ben de emin olamıyorum işte.yani ama çok direndim ben 2 aydır konuşuyoruz daha 15gündür biraz yakın davranıyorum.1 buçuk ay boyunca hep geri cektim kendimi ilişki istemediğimi söyledim.konuşmadım.cok koştu peşimden ısrarla sen benim için doğru kişisin diyor.çok iyi bi çocuk aslında o kadar uyumluyuz ki şu an evlenelim desek valla her şey müsait.ikimizde hemşeriyiz ailelerimiz birbirine uygun.düşüncelerimiz hayat eğlence anlayışımız.ama dediğim gibi küçük flörtler dışında bi ilişki yaşamadım sanırım gözüm korkuyor biraz
Arkadaşları, yeni evli gence, bir çay sohbetinde: Sen evleneli neredeyse bir sene oldu,
ama maşallah sizin evden çıt çıkmıyor, siz hiç tartışmaz mısınız? diye sorarlar.
Hayır diye cevaplar yeni evli genç ve ilave eder: Akşam işten geldiğimde, kapı açılınca
hanıma şöyle bir bakarım. Eğer hanım, eteğinin ucunu belinde topladıysa bilirim ki hanımın
günü iyi geç......memiş ve havası yerinde değil. Hiç ekmek, yemek sormadan usulca
mutfağa süzülür, aceleyle birkaç lokma atıştırır ve ortalıktan toz olurum. Olur ya bazen de
benim asabım bozuk olur. O zaman fesin püskülünü her zamankinin aksine soldan sarkıtırım.
O da bunu görür, asabi olduğumu anlar ve hiç sesini çıkarmaz, hemen yemeğimi, çayımı
hazır eder. Etrafımda pervane gibi döner. Bu nedenle biz hiç kavga etmeyiz.
Dinleyenlerden biri: Peki birader, kapı açıldı, yenge eteğin ucunu belinde toplamış, sen de
fesin püskülünü soldan sarkıtmışsın. İki taraf da asabi, o zaman ne olacak? diye sormuş.
Ötekiler de Hah! Şimdi ne olacak? demiş.
Genç gülümsemiş. Bundan kolay ne var, fesin püskülünü hafif bir fiskeyle soldan sağa
atarım demiş.":)))
Cnm sana bu kadar kolay olması batmış.. normal :) Sen niye korkasın ciddi ilişkiden hovarda erkek misin?? Kaçan kovalanır, o kovaladığı için kaçıyorsun, doğal.
bence ne olursa olsun bir erkek eşine karşı şiddet göstermemeli( sözlü de olabilir) o durumlarda o erkekten uzak durun
ay süpermiş bu, var mı öyle erkekler sahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?