- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Annesini herşeyden önde tutan erkekten uzak durun :)
malesef aldatmayan erkek yoktur.bunu üzülerek söylüyorum %90 ı aldatır.
Hepimiz bazı evreleri atlattık, genç olduk, aşık olduk, yeri geldi aşktan gözümüz hiçbir şeyi görmedi :asigim: Gençlikten, masumluktan, tecrübesizlikten hatalar yaptık. Belki bize akıl verecek kimse yoktu, belki de tavsiye dinlemeyecek kadar sağlam buluyorduk aşkımızı...
Bu konuda, karşımıza çıkan erkeğin doğru insan olup olmadığını, evlenmeye değecek biri olup olmadığını, hangi davranışının neyin habercisi olduğunu tartışalım, konuşalım ki genç kızlar, belki de sormaya çekindikleri şeylerin cevaplarını burada bulsunlar.
Paylaşımlarınızı bekliyorum. Doğru erkek nasıl olmalı ? Biz genç kızlara ufak da olsa yol gösterin, yardım edin. Yaşamadan anlamayacağımız şeylerden en azından haberimiz olsun. Şimdiden tüm paylaşımlar için teşekkürler a.s.
İnsan karşısınakinin doğru erkek olup olmadığını anlar diye düşünüyorum. Şuan birlikte olduğum adamın benim için doğru erkek olmadığının farkındayım mesela.
Allah korkusu olan demişsiniz de artık başımıza ne geliyorsa bu dini ağzından düşürmeyen erkeklerden geliyor kimse yok içinde olacak vs. demesin erkek dinsiz bile olsa düzgün karakterliyse tercih sebebidir sırf namaz kılıyor diye evlenilmez ne erkekler gördük öyle.
bunlar boş sözler ben gerçeklere bakarım aile içi şiddette dünya birinciliğine oynuyoruz ama sorsan hepsi alah kitap der bunların hepsi mi gösterişçi? mahkemelerde en çok boşanma nedeni şiddet ve aldatma olmuş ama sorsan bu erkeklerin hepsi allah inancı olanlar o yüzden ben kuru teorilere bakmam.
bak sana örnek vereyim benim arkadaşım koyu ateist biriyle evlendi ailesi çevresi çok yadırgadı olmaz dediler sana zarar verir dediler ama evlendi o kız. 2 yıldır evliler ama kızın bir gün suratının düştüğünü görmedim çok mutlu adam bir dediğini iki etmez ama bir başka arkadaşım genç bir vaizle evlendi daha 3. ayında dayak yemiş adam bir de demiş sen kadınsın benim hakkım seni dövmek diye şimdi bu örnekleri görünce insan ister istemez bakıyor hangisi önemli diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?