- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Arkadasım bu adam sana resmen cinsel acıdan yaklaşmış belki beraber oluruz diye..ya kızlar biri bana yardım etsin..
senelerdir yalnızım ne hoşlanabildim birilerinden ne bi kıpırtı..taa kii geçenlerde şimşek gibi bi görüntü geldi aklıma..4 aydır aynı deersanedeyiz..ama ben ondan hoşlandığımı yeni farkettim..
neyse hemen girişimlerde bulundum..tabi öyle gidip teklif etme falan değil abartmadık o kadarda..sadece face sini buldum mesaj gönderdim..dersaneye gelmiyodu..naber filan dedim..çok şaşırdı..ve hoş tepkiler verdi..neyse sözleştik haftaya dersim var gel dedi..benimde var zaten gelicem dedim(hani kıçı kalkmasın diye:)
neyse o gün ders bitti bu memlekete gidicekmiş erken çıktı..çıkarken bana dedi gel sana sorduğun yeri göstereyim(ben sormuştum ama bana öyle uzaktan göstericek sandım ..) kendimizi dışarda bulduk..sorduğum yeri gösterdi beni bekledi..çıktık yürüdük..ben dedim nereye gidiyoruz?? dedi ben eve gidiyorum istersen benimle yürüyebilirsin..olur dedim..evinin önüne kadar yürümüşüz..bilmem kaç kilometre:))
neyse bu bana otogara kadar gelmiycen heralde deyince kafamdan aşşaa kaynarsular döküldü..soğuk duş etkisi:))kendimi erkek gibi hissettim..nette görüşürz dedi yazarsın..olur dedim topukladım ama halimi görseniz kendime gülüyordum..yolda dönerken karar aldım..bu iş bitmiştir..ötesi yok kızım dedim:)
neyse ama bitmediasıl yardım edeceğiniz nokta ötesi..neyse eve geldim kendimi derslere verdim..9 gün falan nete bakmadım..bir bakayım dedim bana mesaj atmış..normal ama cevap bekleyen bi mesaj..bende cevap yazdım ama 2 gün sonra..neyse bu yine yazdı bende yazdım en son msn istedi..hemen vermedim ama verdim..msn sohbet ettik..konu nedense kadın erkek ilişkilerine geliyordu..beni gördüğü gün çok beğendiğini ima ediyordu..bende bu durumdan istifade senden Hoşlanyorum dedim..kızlar bunu söylemek ayı değil bence..ardından ekledim bir ilişki yaşamak zorunda değiliz sadece bil diye söyledim dedim.
ama bu sanırım beni yanlış anladı( bir erkeğin bir bayanda gördüğü cinsel hoşlantıdan falan bahsettii..
bende sözünü kesmedim..bitirdiğinde dedimki..seni anlıyorum sana saygı duyuyorum..ama sanırım beni yanlış anladın..ben senin sandığın tarzda bir insan değilim ve senin sandığın gibi bir ilişki peşinde değilim..sadece duygularımı paylaştım .sen beni tamamen yanlış anladın ve ben buna izin verecek birşey yaptıysam özür dilerim ..ki yapmadım.
oda bu kadarmı şimdi dedi? herşey bitti yani?
bende birşey olmadı yaşanan birşey yok dedim..sadece ben senden hoşlandığımı söyledim sende sende olabilecek duyguları bu kadar.bu benim tavrıma yaşantıma ters kusura bakma dedim..arkadaşız dedi ..evet dedim..sonra kendine ii bak görüşürüz deyip kapattım msn mi..
ertesi gün msj geldi..
beni lütfen kız budalası seks manyağı olarak düşünme..sadece sana olan özel hislerimi (bence aslında cinsel beğenileri)paylaştım seninle..herkese hisseden biri olsaydım herkesin peşinde görürdün beni..seni kırdıysam özür dilerim.. yemek sözünü unutma ( yemek sözüde vermedim onaa:)))
işte olanlar bunlar...ondan hoşlanıyorum kızlar..kendimi taşımayıda biliyorum..yıllardır hissedemediğim özlemini duyduğum bu hoşlantının aşka dönüşmesi için neee yapabilirim??kaybetmek kolay zor olan kazanmak
kazanabileceğim her görüşe açığım..lütfen bana bırak gitsin demeyin cidden aşka özlem duyuyorum 9 yıldır yalnızım..bunu kaybetmek istemiyorum..kazanayım derken kaybetmekte istemiyorum..çok dikkatli davranmak ve bana olan hislerini aşka çevirmek istiyorum... ne yapmalıyım??
Aldırmamak???
Kaale almamak...? arada bir iyi davranmak?...msjlarına hiç cvp vermemek? kaçmak???onu gördüğümde ciddi tavır? normal tavır??aldırmaz tavır??
bana bi yoll gösterinn kafa çok karışık..ama kalbim tam tersi nedense rahat:)sanki benim olacakmış gibiii.................................
merhabalar benim aklım dünden beri çok karışık sizlerden yardım istiyorum. yeni bir ilişkiye başladım. daha önceden iş sebebiyle tanıyordum ama birbirimizi sevmiyorduk son karşılaştığımızdada kavga etmiştik zaten. aradan aylar geçti bi şekilde karşılaştık ve barış yemeği yedik :) ve aramızda hiç beklemediğim bi elektriklenme oldu. bugün tam bir hafta oldu. çıkmaya başladık. ikinci gün elimi tuttu dünde beni arabada öpmek istedi. ne düşüneceğimi ve yapacağımı bilmiyorum. ciddi bir ilişkide bunlar çok erken değilmi. yoksa tek amacı bi kaç günlük eğlencemi. hemcinslerim bana yardım edinnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?