Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

bence evlenilecek erkek ilk başta dürüst olucak, sinirli bir yapıya sahip olmayacak ve gözü dışarda olmayacak...
bunun yanındı bence erkekler evlenmeden önce bütün çapkınlıklarına gözü doymuş olması gerekir, gerek gece gezmeler olsun, gerek tek gecelik ilişkiler. ondan sonra adam oluyorlar, akılları başına geliyor cünkü. benim çok normal erkek arkadaşım var bana hep diyorlar '' bıktım artık böyle düzensiz bir hayattan, tek gecelik ilişkiden'' diyorlar. ve bunlar genelde 25 yaş ve üst yaş adamlar oluyor, bilginize

doğru erkek şöyledir böyledir diye tanımlama yoktur bence insanın karşısına gönlüne göresi denk gelirde düşerse bu onun için doğru er kişidir kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canımcım öncelikle olgun tavrından dolayı seni kutlarım
ama aşık olmak öyle sipariş üzerine olmuyor malesef
çabaladıkça, aşık olmak için bir şeyler yapmak istedikçe kaçıyor sanki senden
ama en ummadığın anda gelip kapını çalıyor o en güzel hali ile
o yüzden lütfen aşık olayım, aşkı yaşayayım diye çabalama
bir şeyler yapmaya çalışma,
bırak o seni en beklemediğin anda şaşırtıversin
senelerce bekledim diyorsun, birazcık daha bekle kuzum
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :asigim:

bir büyüğüm derdi ki;
doğru erkek yanındayken kendinizi huzurlu hissettiğiniz kişidir.süprizzzzz
katılıyorum ve bi şey daha ekliyorum buna dinlemesini vepaylaşmasını bilen adam olmalı :lepi:

doğru erkek diye bir tip YOK.maalesef.Sadece sizin hayattan ve ilişkinizden beklentilerinize en yakın kişilikteki erkek var.Buda sizin kendinizi iyi tanımanızdan geçiyor.Kişi ne istediğini bilirse doğru kişiyi bulacaktır.

bence sevgiden daha öncelikli olan saygı ve dürüstlüktür birde çoğunuza yalnış gelebilir ama maddiyatta önemli
erkek dediğin çalışmasını sevecek çok çalışkan olacak

:asigim:

Arkadasım bu adam sana resmen cinsel acıdan yaklaşmış belki beraber oluruz diye..
sen de aferin düşmemişsin tuzaga...
ama 9yıldır yalnızısn diye de bu tarz bi adamla cıkmaya calışma...bunun amacı degişmez değişmez değişmez..kendini üzme biraz daha bekle bence..:a015:

Bence ilk adımda bu tür şeylerden konuşabiliyorsa uzak dur ondan.İleride daha çok üzülürsün.Biz bayanlar duygusalız en ufak şeyden etkileniriz.Sevmediğimizin elimizi bile tutmasını istemeyiz iğreniriz.Ama erkeklerin çoğu böyle değil.Bu anlattığın kişi de öyle gibi.Hiç üzmesine izin verme seni.

Doğru erkeğe gelince senin kırılmandan korkan, hata bile yapmış olsan her zaman yanında olan-tabi çok büyük bir şey olmadıkça- ,asla kırgınlık küskünlük istemeyen ve buna dayanamayan.,hep maddiyat bir yana manevi yönden yanında olan, hem sevgili hem dostun olan kişidir.Bu hayatı beraber sırtlanabileceğin kişidir.

Beni de vaktinde çok üzen biri olmuştu.Şimdi düşünmek bile istemem.Doğru insan hiç beklemediğin anda çıkar karşına,o seni bulur hiç merak etme.Kimse olmadı diye yıprattırma kendini.

bnce bir erkek kadının burcunu soruyorsa o erkekten kaç :) çünkü çapkın erkekler fal ve burç gibi kadınsı şeylerle ilgilenir deneyimlerime dayanarak söylüyorum :icecream:

Benim görüsüm 9 sene evlilik tecrübemle söyle diyebilirim bekar arkadaslara:
Dogru erkek, kendi ayaklarinda durabilen bir meslegi, isi olan, evlendikten sonrada kirasini ve evini gecindirebilecek kadar olmali...Öyle anne ve babasinin yaninda yasatmayacak evlenecegi karisini...Kimseye muhtac olmayacak...
Dürüst, hayata bakisi gercekci olmali...
Güven sicrayacak gözlerinden, söyledigi sözlerinden, hareketlerinden ve yaptiklarindan...
Saygili olacak etrafindaki insanlara ve sevdigi kadina...
Caliskan olacak sevecek calismayi, parasini kazanmayi, ne yazikki iki gönül bir olunca, samanlik seyran olurmus pekde dogru degil. Belki ilk senler öyle ama zamanla istekler cogalack bir evlilikte...
Ve arkadaslarin dedigi gibi bu konu birazda insanlarin hayattan ne bekledigine bagli biraz.
Ve hicbirzaman dört dörtlük yoktur. Illaki 3 dörtlüktür bunuda bilmeliyiz...
Hayirli insanlarla tanismaniz dilegi ile...:Saruboceq:

bence bu tamaamen sans..karsınızdakı ınsanla cıkarken en fazla gordugunuz gunde 2 3 saat..2 3 saat ıcıınde tabıkı hersey lay lay lom olacak.hayat gercekten cok zor .evlendıkten sonra tum zorluklara ragmen hala arkanda basını omzuna yaslaya bielecegin bırı varsa dogru ınsanı bulmussun demektır...

merhabalar benim aklım dünden beri çok karışık sizlerden yardım istiyorum. yeni bir ilişkiye başladım. daha önceden iş sebebiyle tanıyordum ama birbirimizi sevmiyorduk son karşılaştığımızdada kavga etmiştik zaten. aradan aylar geçti bi şekilde karşılaştık ve barış yemeği yedik :) ve aramızda hiç beklemediğim bi elektriklenme oldu. bugün tam bir hafta oldu. çıkmaya başladık. ikinci gün elimi tuttu dünde beni arabada öpmek istedi. ne düşüneceğimi ve yapacağımı bilmiyorum. ciddi bir ilişkide bunlar çok erken değilmi. yoksa tek amacı bi kaç günlük eğlencemi. hemcinslerim bana yardım edinnnnnnnnnnnnnn

canım bence sen ağırdan al, tepkisini ölçmeye çalış
çünkü 1. gün elini tutmak isteyen, 2. gün öpmek isteyen, 3. gün farklı amaçlarla gelebilir sana.
sen de masumane kabul edersen öpmesini mesela, o demekki ne istersem kabul edecek diye düşünebilir
bence seni gerçekten seviyorsa, sana gerçekten değer veriyorsa, öpmeye bile kıymaması lazım. bunlar zamanla olacak şeyler.
bence soğukkanlılığını koru, ürkek davranma ona karşı, kendinden emin dur.

peki şöyle yapıcam p.tesi günü oturup konuşcam bunları kendisiyle işine gelirse benim istediğim devam etmeli yoksa kendisi bilir öyle değilmi

üfffff ya erkeklerle uğraşmak ne kadar zorrrr. sevgilim yokken daha rahattım. en son ilişkimi 5 yıl önce yaşamıştım. ve nasıl davranacağımı neler yapacağımı bilmiyorum. (((((

kendini kasma canım, kastıkça daha da çekilmez oluyor her şey
rahat rahat yaşa ilişkini, içinden nasıl geliyorsa öyle davran, yapmacık olma, onu mutlu etmek için rol yapma
mutsuz olmak, üzülmek, sıkılmak için beraber değilsiniz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…