Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

üfffff ya erkeklerle uğraşmak ne kadar zorrrr. sevgilim yokken daha rahattım. en son ilişkimi 5 yıl önce yaşamıştım. ve nasıl davranacağımı neler yapacağımı bilmiyorum. (((((

üzülme canım daha bunun kitabı yazılmadı yazılanlar da saçmalık.
sen sağ duyunla anlıycaksın ne yapman gerektiğini.
sevdiğin ve seni seven kişi hiç zor olmıycak aksine sana mutluluk verip hayatını kolaylaştırcak

sen ben :ecrin_bebek:iiyi dinle bu adam gerizekalı dur bakiyim valla gerizekalı

hani anlatilan bir "dogru insan" efsanesi vardır ya...ben bunlarla uzun zaman dalga gecen biriydim. çünkü hayatıma saçma sapan insanlar girmişti hep. dengesiz erkekler, kısa suren anlamsız ilişkiler. büyük aşklar yaşayanlara da şaşırırdım, "aşk dedigin şey öldü bu devirde" gibi yaşımdan, boyumdan, aklımdan büyük laflar ederdim...ta kiii.."dogru insan"ı bulana kadar :)

herkes için bir dogru olduguna inanıyorum artik. belki benim o dengesiz, anlamsiz dedigim erkekler de aşık olup; bir başkası için dogru insan olmuşlardır kim bilir...

hanimlar benim bir sorum var sizlere...
dogru insan oldugundan nasil emin olabiliriz bilmiyorum...
ama aklima takilan bir soru var...

bazi erkekler evli degilken cok seyler yasarlar...
tek gecelik ask diye kisadan geciyorum....

bazilari ise gencken hic yasamazlar...

simdi evlenirken acaba neye dikkat edicez?
bekarken yapti evlenince yapmaz artikmi dicez?
ya peki bekarken hic bir sey yapamadi evlenince kesin yaparmi dicez?

isin icinden cikamiyorum yani...
hangisi daha önemli?

evlendikten sonra hersey degisirmi?

canım bana kalırsa, bunun oyle bir formülü yok. var diyen olursa yanılır. Bekarken tek gecelik iliskisi olmadi diye guvenmek yanlis olur, kalkar evliyken kacamak yapabilir. Ya da bekarken her seyi yasamış artık evine baglı olur diye de dusunemeyiz.

Bu erkegin karakterine bagli bence. karakterli, duzgun bir erkek bekarken her ne yasarsa yasasın evlenecegi kadını bulduktan sonra, geride kalanların ne kadar anlamsız ilişkiler oldugunu anlar...erkeklerin de isteği duygusal olarak doygunluk, basit bedenlerde bunu nasil bulabilirler ki ? :1rolleyes:

olaya umutsuzca bi yaklaşım getircem ama...doğru kişi yok bence doğru sandığımız kişi var
kimse malesef mükemmel değil
bu yüzden;
ortalamanın üstündekiler benim için yeterlidir

Gözlerini kapattığında onu çocuğunun babası olarak hayal edebiliyorsan ve bu görüntü seni mutlu ediyorsa tam üstüne basın demektir. Kaçırma....
Ben bu soruyu bir arkadaşıma sormuştumve bu cevabı vermişti.
Ozaman sevgilim olan kocacığımı gözlerimi kapadığımda kucağında oğlumla görmüştüm. Ve çok güzeldi, hala da gözümün önündedir o kafamdaki görüntü...

Doğru karar vermişim. Demek ki işe yarıyor...

Sevgilimin benim için dogru insan oldugunu düsünüyordum, Elendra'nin taktigiyle bir kez daha emin oldum.Onu kucaginda çocugumuzla hayal etmek öyle güzelki...Çok iyi bir baba olacagina eminim.

benımde sorunum aynı benden 12 yas buyuk biriyle 7 aydır birlikteyim..ailesiyle tanıstım 3 veya 4 defa oldu gidiyorum evlerine..arada bir evlikten bahsediyo ama net olarak degil..gelek planlarına arada bir ben de sokuyoo.bana yüzük aldı ama altın degil..öylesne bende takmıyorum onu sonra gitti kendine de yüzük aldı..yani kendi kendine yapıyo bişeyler ama icraat yok..ama ben ailemle tanıstırmaya kalkınca kacıyoo sanki..en son kavgamızda dediki erkek tarafı istemeye gelmeden önce gelir tanısır dedi..sizce kandırılıyormuyum..sizce evlenme teklifi edermi bana yoksa oyalanıyormuyum..yiyicem kafayıııııı

evet bende tecrübeli olarak birkaç şey yazmak istedim.

ben eşimi flört döneminde çok denedim. ve hiçbir tuzağıma düşmedi. beni aldatmayacağından emindim artık. ona güveniyordum. hala güveniyorum.ama tabiki %1 lik bir ihtimalde olsa aldatılma ihtimali vardır. hiçbirşey %100 değildir çünkü.

her zaman beni korudu. gerek ailesine gerek benim eski nişanlıma karşı. eski nişanlım öyleki bana iftiralara kadar götürmüştü olayı ondan ayrıldığım için.

işi gücü yerindeydi. onunla hiçbir ortama girmekten utanmadım. çünkü utandırmadı beni. harketleri davranışları ortam bilirdi. misal veriyorum benimle beraber eğlence yerine gittiği zaman asla gözleri fıldır fıldır dönmedi hala da öyle.:ecrin_bebek:

bir yerlere eğlenmeye gittiğimizde asla bana paradan puldan hesabın kaç lira olduğundan bahsetmedi. hala da bahsetmez.

giyimime karışmaz. ama bende dikkat ederim zaten. bunu bilir.

telefonlarımı asla karıştırmaz. beni biri aradığında sorar kim di? derim annem ayşe fatma. ne oldu ne dedi diye meraklara girmez.tamam der.

her ortamda arkadaş ve aile beni hep yüceltip anneme, babama: besteyi bana layık gördünüz allah sizden razı olsun der hep.:1closedeyes:

amaaaaaaaaaaaa

bana verdiği iki sözü yerine getiremedi.
1. alkolü bırakmak
2. arkadaşlarını

zaten alkol ve arkadaşları birbiriyle bağlantılı. birinin bıraksa öbürünüde bırakacak eminim.çünkü bu arkadaşlar alkol alan arkadaşlar her akşam:çok üzgünüm:

evliliğmde tek sıkıntım alkol.. rahatsız olmasa ona bile birşey demedim. çünkü eğer 10 üzerinden puanlarsam eşimi 9/10 luk bir insan.

kızlar size tavsiyem: erkek arkadaşınız nişanlınızın kötü bir alışkanlığı varsa sakın olaki geçer bırakır demeyin. size evlenince bırakırım diye birşey için söz veriyorsa erkek ona şunu söyleyin: şimdi bıraktın bıraktın yoksa evlenmeyiz..

çünkü evlenince inan verilen sözler tutulmuyor. baştan koyun tavrınızı. evlenince tavır koymak pekte kolay değil. eğer ben nişanlıyken alkolü bırak diye diretseydim bıraktırabilirdim. onu kendimden mahrum ederdim tel bakmaz aramaz görüşmezdim. ama evlilikte öylemi? annemin evine mi gideyim? eve gelince kapıyımı açmayayım? evlilikte bunlar birer kavgaya dönüşebileceği için evlenmeden önce yapılınca özlem ve kavuşamama oluyor malesef..

kualğınıza küpe olsun arkadaşlarım.. nişanlıyken yaptırdınız yaptırdınız yoksa evlenince asla değişmiyorlar emin olun buna.a.s

Bence içinde Allah korkusu olan kişidenn zarar gelmez arkadaşlar...

eğer ki sana saygı duyuyorsa ve onun yanında gercekten içten gülebiliyosan emin ol doğruya yaklaşmışsındır....

şimdi herkes nasıl olması gerektiğini yazmış, benim sevgilimde de olumlu olanların hepsi var. bizim sorunumuz da benim trakyalı olmam, onun ise doğudan ve kürt olması. babam bu yüzden sıcak bakmıyor birlikteliğimize. farklı kültürlerden yetiştiğimizi, ileride problem çıkabileceğini söylüyor, 2 aydır geceli gündüzlü görüşüyoruz ben farklı kültürden olduğumuzu hiç hissetmedim, o çok tutucu değil ben de çok serbest bi insan değilim bu yüzden uyum sağlıyoruz. bu konuyu sevgilimle de konuştum ve bana hak verdi. bu arada ben 25 o 30 yaşında, yani öyle küçük insanlar da değiliz, laylaylom yapalım. doğulu olmaması dışında hiçbir sorun yok, çok iyi bir işi var ve toplumda çok saygın bir yere sahip. benimle evlenmeyi düşünüyor. belki bu olaya farklı bakış açılarından bakabilir, bana yön gösterebilirsiniz. mesajlarınızı acil yönünden bekliyorum kızlar

iyi bir erkeğin en önemli özelliği merhametli olmasıdır...
eğer siz çok yorgunken çocuga sabaha kadar bakabilirse,
aldığınız poşetleri size taşıttırmazsa,sizin yorulmanızı istemediği için
kendisi daha çok çalışıp sizi çalıştırmıyorsa o erkek tercih sebebi olabilir...

sen evlenmek istiyomusun onunla önce onu anla. yoksa evlenme teklif etsin mi istiyosun. senden 12 yaş büyük olduğuna göre onun da evlenmne yaşı gelmiş çoktan 2-3 ay içinde ailesini getirip istetmezse bırak gitsin. ama istetmezsen ayrılcam falan deme sakın eğer evlenmek istiyosan tabi.

Bir iddia vardı duymussunuzdur belki bir kadın kendisi ıcın bir erkegın uygun olup olmadıgını ilk 3 sanıyede anlıyormus. Bu dogrumudur acaba? :uhm:

Bence bir erkeği tanımak için başında arkadaşı olmak gerek .. Yakın arkadaşlarımın yaptığı çok büyük hatalara tanık oldum , internetten birileriyle çıktılar ..
Sonuç ;
Hüsran , hepsi aynı , bir daha kimse olıcak hayatımda vıdı vıdı .. Kızlarda da hata yok mu sizcede ?
Benim için gerçekten farklı olmalı o erkek ..
Hele bir de seni seviyorum aşığım bayılıyorum ölürüm senin için yapamam sensiz herşeyimsin vıdı vıdılarını yapan her türlü erkekten kaçılması gerek .. !
Heryerde mıç mıç yapışık erkekten aklı hep öpmekte dokunmakta olan erkeklerde ilk anda belli oluyor..

ılk görüşte herşey belli olmasada bence nasıl bir 'insan' (sevgili değil ) anlamak için 3 saniye yeterli ..

Bir iddia vardı duymussunuzdur belki bir kadın kendisi ıcın bir erkegın uygun olup olmadıgını ilk 3 sanıyede anlıyormus. Bu dogrumudur acaba? :uhm:

yanlıştır......

bnm için kendi şahsi fikrimdir
öncelıkle müslüman olsun
dinini yolunu yordamını ümmetini sünnetini bilsin
gerisi gelır evelallah

bebem

arkadaşım vardı üniv. de sevgilisi varı urfalı 3 sene mi ne çıktılar kız çocuk için bütün fedakalrıkları yaptı çok seviyordular birbirlerini erkek de öyle amma netekim bu müslüman evladı müslümanın köyde bir nişalısı varmış okulu bitirdiği gibi köyüne gitmesiyle ve evlilik haberini duymasıyla kızın bittiği deprosyana girdi an bir oldu......

derken kız kendini yurt dışına attı dayanamadı bi ailenin yanında çocuk bakıcılığına başladı orda bir ecnebi bu kızı sevdi ötekini unutmasını bekleyecek kadar.....

şu an o delikanlı kızın yüksek lisans eğitimi için yanında daha fazla kalabilmesi için okul araştırdı evlilik teklif etti ve kızın istediği şekilde bi ev aldı kızın yanından hiç ayrılmadı kız arkadaşım da zaman sonra sevmeye başladı çocuğu şu an mutlular çocuk ailesi müslüman bir kızla (ki yurt dışında müzlümanlığı ne kadar aşağılık bir din olarak görüyorlar biliyorsun) evlenecğini açık açık söyledi kabul ettirdi ailesine..... şu an evlilk hazırlığı yapıyorlar istemeye gelecekler türkiyeye bizim adetlerimze uygun şekilde .....

neyse uzattımm

delikanlılık dinde değil kişinin karakter yapısındadır bitanem gerisi asıl soonra olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…