- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
üfffff ya erkeklerle uğraşmak ne kadar zorrrr. sevgilim yokken daha rahattım. en son ilişkimi 5 yıl önce yaşamıştım. ve nasıl davranacağımı neler yapacağımı bilmiyorum.(((((
kızlarr hani burda yazmıştım ya..ben onunla dersanede karşılaşıyorum..açıkçası normal arkadaş olarak kalma yönünde anlaştığımız için ona selam verdim..cevap bile vermedi..gün boyu benden kaçtı..bende hiiiççç tepki vermedim..bir daha da selam bile vermedim..ama bu tepkisini anlayamadım(
işin içinden çıkamadım bir türlü..eğer hiç hoşlanmasaydı gelir hiçbişey olmamış gibi selamıma cevap verir konuşurdu ,amacı kötü olsaydı yalakalık yapardı..anlamadım bunun ne yapmaya çalıştığını...
bende bi karar verdim artık onunla karşılaşabileceğimiz ortamı tamamen ortadan kaldırıcam..yüzünü gördüğümde ne yapmaya çalışıyor bu düşüncesini düşünmekle bile beynimi boştan yere yormuş olurum..
artık buna kaçmakmı dersiniz ..unutmak mı( bilemiyorum...ne yapmaya çalıştığını da anlayabilmiş değilim..anlayan varsa dışardan bu olaya bakabilecek objektif gerçekten çokkk ihtiyacım varr:1shok:
hanimlar benim bir sorum var sizlere...
dogru insan oldugundan nasil emin olabiliriz bilmiyorum...
ama aklima takilan bir soru var...
bazi erkekler evli degilken cok seyler yasarlar...
tek gecelik ask diye kisadan geciyorum....
bazilari ise gencken hic yasamazlar...
simdi evlenirken acaba neye dikkat edicez?
bekarken yapti evlenince yapmaz artikmi dicez?
ya peki bekarken hic bir sey yapamadi evlenince kesin yaparmi dicez?
isin icinden cikamiyorum yani...
hangisi daha önemli?
evlendikten sonra hersey degisirmi?
bence doğru insan olup olmadığını ancak ve ancak evlilikten sonra anlaşılır diye düşünüyorum çünkü ne kadar evlenmeden önce dürüst aklı başında efendi biri olsada evlendikten sonra o sorumluluğu taşıyamıyabiliyor yada dışardan ne kadar zıpır görünsede çapkın olsada evlendikten sonra değişebiliyor evlendikten sonra anlarsın ancak bunu aynı evi paylaşınca sorumluluğun tek onda olduğunu görünce gerisi artık kadere kalmış şansa kalmış diye düşünüyorum böle düşünmemin sebebide çevremde bunu yaşayan insanların olması zaten evlilikte bi şans kader meselesi değilmi ALLAH herkesi iyilerle karşılaştırsın...[/QUOTsonuna kadar katılıyorum.Şans......süprizzzzz
Gözlerini kapattığında onu çocuğunun babası olarak hayal edebiliyorsan ve bu görüntü seni mutlu ediyorsa tam üstüne basın demektir. Kaçırma....
Ben bu soruyu bir arkadaşıma sormuştumve bu cevabı vermişti.
Ozaman sevgilim olan kocacığımı gözlerimi kapadığımda kucağında oğlumla görmüştüm. Ve çok güzeldi, hala da gözümün önündedir o kafamdaki görüntü...
Doğru karar vermişim. Demek ki işe yarıyor...
benımde sorunum aynı benden 12 yas buyuk biriyle 7 aydır birlikteyim..ailesiyle tanıstım 3 veya 4 defa oldu gidiyorum evlerine..arada bir evlikten bahsediyo ama net olarak degil..gelek planlarına arada bir ben de sokuyoo.bana yüzük aldı ama altın degil..öylesne bende takmıyorum onu sonra gitti kendine de yüzük aldı..yani kendi kendine yapıyo bişeyler ama icraat yok..ama ben ailemle tanıstırmaya kalkınca kacıyoo sanki..en son kavgamızda dediki erkek tarafı istemeye gelmeden önce gelir tanısır dedi..sizce kandırılıyormuyum..sizce evlenme teklifi edermi bana yoksa oyalanıyormuyum..yiyicem kafayıııııı
Bir iddia vardı duymussunuzdur belki bir kadın kendisi ıcın bir erkegın uygun olup olmadıgını ilk 3 sanıyede anlıyormus. Bu dogrumudur acaba? :uhm:
bnm için kendi şahsi fikrimdir
öncelıkle müslüman olsun
dinini yolunu yordamını ümmetini sünnetini bilsin
gerisi gelır evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?