- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
sahipleniyorsa.
kıskanıyorsa
ağlamanızdan korkuyorsa
iyi kötü her zaman yanınızdaysa
sadece size değil herese karşı dürüstse
ALLah korkusu varsa
daha çok var tabi aklıma bu kdar geliyo
bide beni sevgilime bağlayan en büyük özelliklerden biri bana, sana dokunmaya kıyamıyorum nikahtan önce erkek eli değmesin sana hiç zarar görme hep tertemiz kal özel kal bunu sana hissettirebileyim diyor... bu devirde nerde böyle erkek sokakta yürürken bakıyorum kimin eli kimin cebinde... aşkları sevgileri ilişkileri de kirlettiler.
arkadaslar aklınızda bulunsun bi erkegın kendıne aıt kedısı kopegı..vs varsa ve ona gozu gıbı bakıyorsa , veterınr kontrlleri..vs ıhmal etmıyorsa uzun suredır onunla yasıyorsa ve halen cok sevıyorsa o kısı sorumluluk sahıbı, uzun ılıskılerden hoslanan ve ılıskısne deger verecek olan dogru kısıdır :) Bu bir arastırma sonucudur. Bu tarz kısılerın ılıskılerı saglam olur
Aynı sey kadınlar ıcınde gecerlıdır. Bole ınsanlara sonsuz guvenebılırsınız
merhabalar benim aklım dünden beri çok karışık sizlerden yardım istiyorum. yeni bir ilişkiye başladım. daha önceden iş sebebiyle tanıyordum ama birbirimizi sevmiyorduk son karşılaştığımızdada kavga etmiştik zaten. aradan aylar geçti bi şekilde karşılaştık ve barış yemeği yedik :) ve aramızda hiç beklemediğim bi elektriklenme oldu. bugün tam bir hafta oldu. çıkmaya başladık. ikinci gün elimi tuttu dünde beni arabada öpmek istedi. ne düşüneceğimi ve yapacağımı bilmiyorum. ciddi bir ilişkide bunlar çok erken değilmi. yoksa tek amacı bi kaç günlük eğlencemi. hemcinslerim bana yardım edinnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?