Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

canım bence biraz daha sabret, nasıl olsa çıkar kokusu
her davranışın altında bir neden vardır, onun davranışının altında da bir neden vardır
sen yine normal davranmaya devam et bence

sevgili prill sanırım burda önmeli olan şey birazda erkeğin yaşı galiba ... yani malesef ki erkeler biraz daha geç olgunlaşıyor , tamam herbirimiz içimizdeki çocuğu kaybetmeyelim ama , erkeklerdeki olgunlaşmama çocukluktan öte az biraz tutarsızlıksositososito ve ne yapacağını tam bilememek oluyor , en önce sana yaklaşımlarında önceki yazdıklarının ertesi saygı seviyesinde nasıl bir değişiklik oldu , bu kaçış belki birazda kendinden yaptığı için utanma :1no2::1no2:şeklinde de olabilir, yada senin ilişki konusunda konuşmandan sonra yanlış anlamaylaŞenizŞenizŞeniz biraz serbest sandığı senden umuduğunu bulamama hayal kırıklığıda olabilir , bunuda zamanla göreceksin , sonra yine yaz ltf.

Ayyyy maşallah yaa böyle insanlarda varmıydııı
Daırısı başımıza cnm
Mutluluğunuz daim olsunnn

öncelikle Sorumluluk sahibi çalışkan olmalı
Saygılı,Dürüst,sadık
Benim her derdimde yanımda olmalı
Beni incitmemeli
Benim görüş ve düşüncelerime yer vermeli

bişeyleri ilişki ve beraberlik için değil benim için yapmalı
inançlı ve sabırlı olmalı
Hıı birde sinirleri alınmış olsun yaaa :)

.niyeti ciddi bir erkeği nasıl anlarsınız kıslar-yani sizi gerçekten ciddi gören bir erkeği nasıl anlarsınız

sevgili genç arkadaslar... ben çok yaşlıyım ya:) birincisi adam gibi adam piyasa da kalmamıs... tecrübe ile sabittir... bu erkek denen melun millet önce seni görür;
&ne kadar bakımlısındır, hoşsundur, hayat dolusundur, insan ilişkilerin mükemmeldir, kendine güvenin tamdır...
&sana bu halinle ilgi gösterir, o en senden hoşlanır...
&ee zaman geçer 15-1 ay
&sonra başlar seni çevrenden uzaklaştırmaya, kıskanma ve koruma düzmecesi altında sadece kendine ister
&kendini bu ilgiyle o kadar süper hissedersin ki... önce taytın pantalon olur ki o da kalçana oturmayacak
sonra maxi eteğin uzadıkça uzar...
&ardından bir de bakarsın ki3 ay önceki o alımlı çalımlı kendine güvenen hatun gitmiş... yerine bakımsız herşey için bir adama danışmak zorunda kalan biri gelmiş...
&ondan sonrasında hayat artık onun çevresinde döner gider... yok annesi alınmasın.. yok arada kalmasın...
valla ben dönüp baktıgımda beni ben olarak kabul edebilmiş kimse olmadıgını fark ediyorum...
Bana göre dogru erkeğin tanımı;
& bizi biz olarak kabul edip, hayatta bizim de oldugumuzu anlamış, hayatın sadece kendine endeksli diil de bizim de yaşam hakkımız oldugunu anlayabilen kişidir... en baştaysa dürüst olabilmeyi becerendir... bizi aldatmadan başka birine ilgisi oldugunu söyleyebilecek cesarete sahip olandır... yüreği kocaman olup içinde sadece seni barındırabilendir...
Hayat çok zor... çok kısa... ve çok da güzel... kendimizi biz olarak kabul edipte hayatı yaşayabilmek lazım... kimse için diilsadece kendimiz için...
Hayatta gerçek erkeği bulup onunla evlenmiş mutlu olan arkadaşlar o kadar şansılısınız ki... işte o adama ve onun çocuklarına hayattan öz veride bulunulur...
Anladıgınız üzere çok dertliyim... tecrübelerimi paylaşmak istedim... hele 25 yaş altı hatunlarım kendinize çok dikkat edin piyasada adam kalmamış

Bence saygılı erkek doğru erkek.Bir illişki
nasıl başlıyorsa öyle gidiyor.Saygılı bir erkek
ciddi,sorumluluk sahibidir.Evlilikte aşk bitiyor
ama saygılı ve seviyeli erkek herzaman o evi mutlu kılıyor.

Pişman olmuş biri nasıl anlaşılır acabaa..
Çok büyük bi hata yapmışsa bile herkes 2. Şansı hakeder mi dersiniz ?
Diyelim 2 gün hissettirdi bunu 3. gün aramıyo kaçıyo..
Pişmanmıdır..
Yoksa pişman oldu diye üzerine çok mu gidiyorum mirmirmirmir

Walla bendede pek tecrübe yok ama suan karsımdaki kişini dogru kişi olduguna inanıyorum cünkü;
Beni benden cok düşünen
En ufak bi gripte bile hstaneye gidelim die tels eden
Bir dedigimi asla iki etmeyen
Beni mutlu edebilmek için kendini paralayan
ailesiyle benım aramda cok iyi denge kuran
yanından ayrıldıktan iki 2dk sonra özledigim
ve beni asla bırakmıycagına inandıgım
Cok kibar hos ve dürüst olan bir canım varrrr
Ya o kadar cok nedenim varki..
Sende al bi kalm kagıt yaz canım bakalaım yazdıkların seni tatmin edicekmi?

1)Öncelikle ilgisiz erkekten uzak durun bekar kızlar ilk zamanlar üstünüze düşerler sonra bu aramalar sormalar azalır sürekli bahaneler falan filan inanın bu tiplerden hayır gelmez nedenmi zaten sizi seviyor ve değer veriyorsa sizin aramanıza bile fırsat vermezler genelde kızlar hep bi umut bekler affeder doğru işi vardır kendince masallar uydurur ama şans verdikçe bu heeep devam eder sakın tekrarlıyorsa uzaklaşın

2)dengesiz tiplerden uzak durun bir dediği bir dediğini tutmayan senin için ölürüm geberirim aslı astarı olmayan cinslerden ortadan kaybolup biranda çıkıp sensiz olamam diyenlerden

3)ilişkiniz devam ettiği süreçte çağardınız yere gelmeyen onu bunu bahane eden hatta ve hatta ailesini neden gösteren yok annemi gezmeye götürücem yok hastaneye tipi yalanlar uyduranlardan uzak durun

4)aslında saymakla bitmez biz kadınlar çok iyi anlarız bize verilen önemi çokda zekiyiz ama bazen hislerimizin peşinden süreklenip gideriz işte bu yanlış olan yine size olur sakın yapmayın mantıklı davranın elinizden geldiğince...HERKESİN İSTEĞİ GİBİ Bİ EŞ BULMASI DİLEĞİYLE BEN BULDUM ÇOK ŞÜKÜR

çoookkk doğru :1hug:

ben de doğru kişi olduğunu düşündüğüm aşkımla evlenmek üzereyim:)umarım evlendikten sonra düşüncelerim değişmez:))doğru kişi olduğuna karar vermede en önemli şey geçen zaman.zamanla anlıyosun doğru mu yanlış mı aslında bunu demeden öncede bir de onun açısından bakmak lazım ben onun için doğru kişimiyim diye.karşılıklı hoşgörü,saygı gerçek sevgi varsa doğrudur, ayrıldığınızda eve varıp varmadığınızı merak edip arıyosa,her sorunu ama her sorunu konuşarak halledebiliyosanız, birbirinizin eleştirilerine açıksanız doğrudur,olgun bi kişiliğe sahipse, senin mutlu olman için elinden geleni yapıyosa,dostlarıyla birlikte zaman geçirmeyi seviyosa,cimri her kuruşun hesabını sormuyasa,yanında kendini güvende hissediyosan doğru kişidir.bir de ben yaşadıklarımdan şunu öğrendim adamın kariyeri vardır ama onda bu saydığım özelliklerden hiçbiri yoksa kendini üzmeye değmez.önemli olan kendine güvenini kaybetmemen ve bu hayatta senin daha önemli olduğundur.

sadece bi ilişki yaşamak ya da evlenmiş olmak için asla kendinizden ödün vermeyin. bir de son olarak belki bu başlık yeri değil ama mutlaka ama mutlaka kız çocuklarımızı okutalım,iş sahibi olsunlar , bilinçli olsunlar....

umarım herkes doğru,mutlu... aşkını bulur

bir erkeği tam olarak evlenmeden birçok şeyi paylaşmadan tanımak bence çok zor ben evliyim ve çoooook severek aşık olarak evlendim gerçi işin içine aşk girdiğinde gözün birşeyi görmüyor::)) ama yinede az çok tanımak bizlerin becerisine kalıyor çünkü sevgilinken sevdiğin erkek büyük aşık sana tapan senin için herşeyi bırakabilecek doğru kişi gibi gelir ama işin içine girince yani evlenince bazı şeyler değişir çünkü artıık sadece sen ve o değil onun ailesi senin ailen de vardır bu yüzden bence kişiyi tam anlamıyla tanımakta yetmez ailesinide tanımak lazımdaha çok şey lazım ama oğlum bıdı bıdı yapıyo başımda yazamıyom en yisi aşkın götürdüğü yere gt aşkı yaşamakta çok güzeldir hayat zaten sana süprizler yapacak ne kadar hazırlıklı olursan ol

bence sevgilinden önce arkadaş olmakta cok onemlı bölece hiç bır durumda yanındayken sıkılmazsınız gecenın bı vaktı senı sevıyorum demek ıcın uyandırıyorsa uykunuzun en tatlı yerınde bıle sizi gülümsetebilir ( bizzat yaşanmıştır ) etrafındaki insanlara karsı hep arkanızda olduğunu sizi kimsenin üzemeyeceğini söylüyorsa ne mutlu size :1rolleyes:

Bence ailesi çok önemli... Muhteşem bir erkek; hani hayatta bir kere karşınıza çıkanlardan; yanlış değerlere sahip bir aileden doğru değerlerle yetişmiş olabiliyor....

Sonuçta erkek doğru ailesi yanlış; sen arada kalmış.... Aileyi tanıyınca bazen çok geç oluyor...

Beyaz atlı prensin bir anda çıkmaz sokakta beliriyor... Ya herşeyiyle aileyi kabul edeceksin, ya da yıllarca içinde kalacağını bile bile dönüp arkanı kendinle başbaşa gideceksin... Bazı geceler aklına gelecek; düğümlenen bir gırtlakla zorla yutkunacaksın; gözlerinden iki damla yaş süzülecek ve annenin sözü aklına gelecek: "Seven erkek sevdiğinin arkasında durur." Bu kadar büyük bir sevgiyi haketmediği için ona kızarak uyumaya çalışacaksın....

Aile çok önemli... Belki demode gelecek ama konu komşusu ne diyor ailesi hakkında; özellikle mahallede konuşmayanlar varsa neden konuşmuyor; hep araştırılmalı... Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş kızlar... Ben öğrendim.

Dört dörtlük nsan yok ki erkek olsun ama sevgisinden eminseniz,gözü dışarda degilse,şefkatliyse,işi varsa ve çalışkansa,saygılıysa neden olmasın ama bu arada bunların da garantisi yok arkadaslar ŞANS evlilik..zamanla degişmeyecekleri ne malum bazen iyi oyuncu olanları da var ,,allah iyilerle karşılaştırsın hak edenleri...

uf benim sorunum eşimi cimri görüyorum hemde çook. arkadaşımın düğününe bile takı takmamak için gitmio gezmioruz fazla benzin yakıomuş bizde bilioz. şimdide kızdıysan gidelim dio şimdide ne anlamı kalıo istemedikten sonra ben kızdım die beni sevmiomusun dio düğüne gitmemek için gel gezelim dio anlamıorumki ne yapmaya çalışıo. arkadaşımla ramızdaki bağlar ne kadar nezamandır görüşüonuz eğer yakın değilse boşveer ıyyy neyapayım ben bunu çokta seviom

höst deseydin yavaş gelklava::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…