- 23 Aralık 2019
- 10
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Iklimyaada
-
Iki kez okudum anlayamadim affedin.Daha aciklayici olsa iyi olur.Yorumlamamiz adına..Aileleri neden ikna edemediniz idrak edemiyorum..Arkadaslar ben aranizda yeniyim ve benimde bir derdim varhemen anlatiyorum bundan 4 ay önce birisiyle tanistim ve hersey cok guzel gelisti gerçekten cok iyi birisi cok anlayisli hic bir tartismamiz olmadi ve sevdik birbirimizi evlenecektik önümüzdeki yaz planlar yaptik fakat o baska bir sehirde ben baska bir sehirde yasiyorum. Benim ailemde onun oldugu sehire gitmem icin onay vermedi oda ben ailemi ikna edeyim ve ortak bir sehire yerleselim dedi 1 ay boyunca ikna etmeye calisti beraber üzüldük bu süreçte herkesi karsisina aldi ama yapamadi sonundapes etti ve bitirelim dedi iste bende o zaman anladim kaybetmek istemedigimi aslinda ama yapma etme dedim bir çaresi bulunur benide dinlemedi aileme olmayacak dedim ben bir daha böyle birşeyi bahsedemem dedi. Bir sure konusmadi benimle sonradan ögrendimki baska bir sehire gitmis ve orada is kuracakmis banada öyle dedi şuan düşündüğüm sadece işim annemlede konusmuyorum hic bişeydüsunmuyorum dedi. Sizce karşısına çıkmalımıyim cok düşünüyorum yanina gitsem mi diye boyle elim kolum bağlıbirsey yapamamak beni cok üzüyor. Çünkü o gelmek icin uğraşırken ben anneme kıyamayip annem beni göndermiyor sen gelirsen olur demistim cunku annemde o sıra bir rahatsizlik geçirmişti hata yaptim belki orda biraz ama biri annem digeri sevdigim bana bir akil verin nasil düzelteyim bu durumu?
Ben ailemin tek kızıyım ve annem bana cok düşkündür ama mutlulugumu ister herzaman oda ailesinin son cocugu tüm kardesleri evlenmis annesine falan bu cok yardimci oldugundan onuda göndermediler. Simdi annem benim üzüldüğumü görunce seviyosan git demeye falan başladı ama bunu o kisiye söyledigimde ben ugrasirken sen gelmem dedin cekildin kenara simdi çıkıpgelecegim demen beni daha cok kırıyor diyor. Bende hata mi yaptim acaba diye kendimi sorguluyorum hic caba göstermedim diye annemi ikna etmek icin hep onun gelmesini bekledim.Iki kez okudum anlayamadim affedin.Daha aciklayici olsa iyi olur.Yorumlamamiz adına..Aileleri neden ikna edemediniz idrak edemiyorum..
Arkadaslar ben aranizda yeniyim ve benimde bir derdim varhemen anlatiyorum bundan 4 ay önce birisiyle tanistim ve hersey cok guzel gelisti gerçekten cok iyi birisi cok anlayisli hic bir tartismamiz olmadi ve sevdik birbirimizi evlenecektik önümüzdeki yaz planlar yaptik fakat o baska bir sehirde ben baska bir sehirde yasiyorum. Benim ailemde onun oldugu sehire gitmem icin onay vermedi oda ben ailemi ikna edeyim ve ortak bir sehire yerleselim dedi 1 ay boyunca ikna etmeye calisti beraber üzüldük bu süreçte herkesi karsisina aldi ama yapamadi sonundapes etti ve bitirelim dedi iste bende o zaman anladim kaybetmek istemedigimi aslinda ama yapma etme dedim bir çaresi bulunur benide dinlemedi aileme olmayacak dedim ben bir daha böyle birşeyi bahsedemem dedi. Bir sure konusmadi benimle sonradan ögrendimki baska bir sehire gitmis ve orada is kuracakmis banada öyle dedi şuan düşündüğüm sadece işim annemlede konusmuyorum hic bişeydüsunmuyorum dedi. Sizce karşısına çıkmalımıyim cok düşünüyorum yanina gitsem mi diye boyle elim kolum bağlıbirsey yapamamak beni cok üzüyor. Çünkü o gelmek icin uğraşırken ben anneme kıyamayip annem beni göndermiyor sen gelirsen olur demistim cunku annemde o sıra bir rahatsizlik geçirmişti hata yaptim belki orda biraz ama biri annem digeri sevdigim bana bir akil verin nasil düzelteyim bu durumu?
Annesi ilk olmaz dediginde telefonda ağladı olmuyor ikna edemiyorum diye iste bende hoslandim seviyorum ya inandim ona sevgisine çünkü bende kolay sevebilen birisi degilimdir 29 yasindayim oda oyle ayni yastayiz. Inandim iste hala bir umutbekliyorum arar sorar diye. Gitmek istemem de şundan yüz yüze daha iyi anlayabilirim diye iste4 ayda nasıl çok iyi birisi olduğunu anladın? Evlilik düşünmek için bile çok kısa bir süre. Şimdi üzülüyosun ama ilerde hepsi geçip gidecek. Boşuna seni sevmeyen bi adama gitme. Ve tabi ki anneni dinleyeceksin. 4 aydır tanıdığın bir adam için annenle karşı karşıya gelmen bile hata. Düzeltilecek bir durum yok, isteyen adam sevdiğini almadan hiç birşeyden vazgeçmez.
Ben ailemin tek kızıyım ve annem bana cok düşkündür ama mutlulugumu ister herzaman oda ailesinin son cocugu tüm kardesleri evlenmis annesine falan bu cok yardimci oldugundan onuda göndermediler. Simdi annem benim üzüldüğumü görunce seviyosan git demeye falan başladı ama bunu o kisiye söyledigimde ben ugrasirken sen gelmem dedin cekildin kenara simdi çıkıpgelecegim demen beni daha cok kırıyor diyor. Bende hata mi yaptim acaba diye kendimi sorguluyorum hic caba göstermedim diye annemi ikna etmek icin hep onun gelmesini bekledim.
29 yasındayız ikimizde küçük degiliz fakat dediginiz gibi ikimizde ailemize cok düskünüz. Onun ailesine göre kız gelir erkek gitmez o gelsin başımızın üstünde yeri var demisler hep banada arada dedi hep sen gelsen olmaz mı diye ama bende annemi bahane ettim işteKisacasi ikinizde birey olmadan evlenmek istediniz. Ikinizde aileden bağimsiz olamiyorsunuz.
Evlenmek zaten facia olur fakat birbiriniz ile evlenmek sadece boşanma ile sonuçlanirdi.
Adam ailesini seçti işte. Üstüne bir soguk bardak su ic ve hayatina devam et. Sakin yanina gitme.
Merak ettim ama, yaşlar kaç?
Annenle gitseydin keşke29 yasındayız ikimizde küçük degiliz fakat dediginiz gibi ikimizde ailemize cok düskünüz. Onun ailesine göre kız gelir erkek gitmez o gelsin başımızın üstünde yeri var demisler hep banada arada dedi hep sen gelsen olmaz mı diye ama bende annemi bahane ettim işte
29 yasındayız ikimizde küçük degiliz fakat dediginiz gibi ikimizde ailemize cok düskünüz. Onun ailesine göre kız gelir erkek gitmez o gelsin başımızın üstünde yeri var demisler hep banada arada dedi hep sen gelsen olmaz mı diye ama bende annemi bahane ettim işte
4 kere görüşebildik haklisiniz korkmuyor degilim ama tavirlari oturup kalkmasi konusmasi cok düzgündü kafam cok karışık benimdeŞu bahsettiginiz 4 ay içine kaç kere görüştünüz?
4 aylık uzaktan yürütülen bir ilişkide evlilik planları çok sağlıklı gelmiyor bana.
Tabi ki tanimak icin zamana ihtiyacimiz vardi oylede olacakti fakat hep yasayacagimiz yeri kararlastirma fikri buna engel oluyodu ama boylecede tanimis oldum aslinda. Bende sizler gibi düşünmeye baslamistim artik sevse vazgecmez gitmez diye ama iste yüzümede söylesin istedim heraldeIkinizde kendi başiniza karar veremiyorsunuz işte. Bu şekilde hiçbir evlilik yürümez. Ki cidden daha 4 ayda şehir değistirme karari, evlenme karari o kadar erken ki.
Konuyu nerden tutsam cidden elimde kaliyor.
Yapmayın lütfen;4 kere görüşebildik haklisiniz korkmuyor degilim ama tavirlari oturup kalkmasi konusmasi cok düzgündü kafam cok karışık benimde
Ya tabi ki evlenecegim hemen demiyorum daha zamanimiz olacakti aileler boyle karsi cıkmasaydı ama ben sevdigim icin hic çaba göstermemis olmaktan korkuyorum heraldeYapmayın lütfen;
"Hayatımda sadece 4 kere gördüğüm kişiyle evleneceğim bir de üstüne şehir değiştireceğim." diyorsunuz.
Adamın sinirli hali nasıl?
Nelerle mutlu olur?
Sizi mutlu edebilir mi?
Ailesiyle arası nasıl? gibi onlarca soruyu ölçüp tartacak bilgiye sahip değilsiniz muhtemelen. Yazık etmeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?