kendi kendime şöyle düşünüyorum marta kadar hamile kalamazsam hsg çektirirm.benim hikayem çok karışık.benim bundan 10 sene önce apandisim patladı ve ameliyat oldum.ve çok sorun yaşadım sonrasında.apandisin iltihabı tüplere akmış ya tıkalı yada yapışık olma durumu varmış o yüzden dış gebelik geçirmişim.zeynep kamilde bi arkadaşım lap. oldu ve tüplerini açtılar ve bi ay sonra hamile kaldı.zeynep kamilde erkek bi doktor vardı tayıni çıktı güneydoğuda bir yere .o doktoru kaçırmasaydım keşke.
bende seni bayadır uğraşıyo zannettim.hiç korkma.inanıyorum sen hamile kalıcaksın
bayanlar merhaba bende soğanlıklıyım orta mahalle yeni evliyim herkeze selam
sizin hastanede görev yapmış buraya tayin olan bi müdür yard. var.benle çok yakından ilgileniyo ve beni ateş beye götürücek yumurta takibi için ben tansel beyide duydum.sence hagisi çünkü benim durumum riskli dr. takibinde olmam lazımki tekrar dış gebelik olmayayım.gatadakileri beyenmedim bide özeline gittim.gitti paralarrrrrrr
canım binnur ismi.bizim hast onkoloji yokki.ben yanlış yazmışım kartal koşuyolu kalpdeyim.burda daha öncede zeynep hanım varmış sen onu tanırsın
herkes bi doktor ismi söylüyo kafam karıştı.işte bizim burdakiler şu doktor iyidir bu doktor böyledir.sanada soruyorum ama kusura bakma.sen içinde olduğun için daha iyi bilirsin.dış gebelik konusunda bide tüplerle ilgili konuda deneyimli dr lazım bana.ben özelinede giderim bebek yolunda herşeyim feda olsun.yeterki iyi dr bulayım
çok saol canım teşekkür ederim.durumumu sorarsanda çok sevinirim.ismim sema sen kimyasal gebelik neden olmuşsun
özr dlrm artık cıkmalıyım evde pc varmı ^^ varsa eger evden devam edebilirz hoşcakal canım ...
nesrin albümlerine baktımda çok güzel çıkmışsınız.seni kendime çok benzettim.gerçi ben rinoplasti ameliyatı oldum.ameliyattan önceki halimle çok benziyoruz.yada bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?