Kartal_Soğanlık Civarında oturan ve hamile kalmak isteyenler buraya.......

günaydın kızlar.inanamıyorum bugün perşembe ve yarın cuma.cumartesi iple çekiyorum

günaydın canımmmmmm. evet perşembe bugun. eşim buradaydı. spermiyogram testi ve sperm kültürü falan istedi doktor, onları yaptırdık. haftaya salı da doppler çekilecek. bakalım ne çıkacak hayırlısı. spermiyogram testini öğlen alıp doktora götüreceğim

senin eşinde sorunmu var.nedir bu acelen.bence bi kaç ay sonra hamile kalıcaksın.kendi kendini telaş yapmaya gerek yok.sadece zamana bırak.biliyosun hamilelik doğal bi süreç böyle yaparak zorlaştırırız.

canım eşimde varikosel var ve artık ağrı yapmaya başlamıştı. onun için üroloji doktorumuza muayeneye getirdim. skrotal doppler usg istedi buna bağlı olarak ta varikoselde ilerleme olduğu için spermlere zararı var mı diye araştırılacak. yoksa benim derdim çocuk değil. öncelikle eşimin sağlıklı olması lazım. öyle değil mi canım? yoksa zaten ben akışına bıraktım...

geçmiş olsun.tabii öncelikli olan senle eşinin sağlığı. bizim burda bi arkadaşında eşinde vardı.ufak bi operasyon geçirdi.kartal devlette oldu yanlış hatıtlamıyosam.ama zaten bi oğlu vardı.onunda sürekli beli ve kasıkları ağrıyomuş öyle söylüyodu.

bana lütfen yardım edin. 5 aylık evliyim. bu ay tuhaf seyler oluyor bende yumurtlama günümde beraber olduk eşimle. bundan 6-7 gün sonra kahverengi akıntı şeklinde lekelenmeler oldu. bir gün sürdü. şimdi inanılmaz başım agrıyo. egildigimde basım dönüyo. midemde bulantı var ama kusmuyorum. kasıklarımda sertlik var. sürekli yorugunum. uykumu cok iyi almıs olsam bile uykum geliyor şirkette bilgisayar basında kendimden geçiyorum resmen. reglime 5 gün kaldı. hamile olabilirmiyim

canım anlattıkların hamilelik belirtilerine benziyo.ama kahverengi lekelenmelerin için istersen bi doktora görün farklı bişeyde olabilir.istersen test yap bi evde.

canım hamile de olabilirsin psikolojikte vucud yapıyor olabilir en iyisi bir doktora görünmen canımmm. ihmal etme lekelenmeleri. geçmiş olsun. dr gittiğinde bizi de haberdar et caım...

canım hayır arkadaş yetiştirememiş ordan geliyorum şimdi. yarın sabah çıkacak bakalım hayırlısı. evet zaten eğer ilerleme varsa ameliyat büyük bir ihtimal de biz de orada yaptırırız ameliyatı eşimin ablası orada demiştim yaaa. bu arada hani müdür yardımcısı demiştin yaa zeynep kamilden gelen o sayman binnur hanım olabilir mi?

:1shok:ben sandım valla ne yalan söyleyeyim:) dikkatsiz delü seni -tatlicadiarzu- zaten üç kuruşluk aklım kalmış:)
bende kartalda oturuyorum canım.aynen hamilelk için uğraşıyorum.temmuzdan beri korunmuyorum ama ağustosda dış gebelik geçirdim

bak bakkk, tayfayı nerelerden topluyoruz:jeyyar:
benim anne tarafım da soğanlık'ta, ee haliyle benim de tüm çocukluğum, ergenliğim ve de efenim eşşek kadarlıklığım orda geçti . Evlenince de 4 yıldan fazla Kartal'da oturduk. Fahri olaraktan Kartal'lıyım diyebilirim sositososito

merhaba kızlar bende soğanlıkta oturuyorum burdan birilerini bulmak ne güzel bende yeni hamileyim ve doktor hastane tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba kızlar bende soğanlıkta oturuyorum burdan birilerini bulmak ne güzel bende yeni hamileyim ve doktor hastane tavsiyelerinizi bekliyorum

öncelikle hoşgeldin canım aramızasüprizzzzz.
bende soğanlık yeni mahallede oturuyorum.
Ne güzel Allah tamamına erdirsin. özellikle gittiğin bir yer var mı?

sağol cnm bende orta mahallede hamile olduğumu öğrendiğim gün dragos şifa hastanesine gitmiştim mine diye bir doktor var çok tatlı bir bayan ona gitmeyi düşünüyorum ama biraz uzak kalıyor bana o yüzden yakınlarda arıyorum

Son düzenleme:

sağol cnm bende orta mahallede ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün dragos şifa hastanesine gitmiştim mine diye bir doktor var çok tatlı bir bayan ona gitmeyi düşünüyorum ama biraz uzak kalıyor bana o yüzden yakınlarda arıyorum

Son düzenleme:
bende soğanlıktanım 21 yıl soganlıkta kaldımm..evlendım şimdi maltepedeyım ama annem orda oldugu ıcın benımde gunlerım soğamlıkta gecıyo..neyse 38 haftalık hamıleyım son gunlerım yanı...yardım sıtedıgın bı konu olursa yardımcı olabılıırım elımde geldıgı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…