günaydın kızlar.inanamıyorum bugün perşembe ve yarın cuma.cumartesi iple çekiyorum
bana lütfen yardım edin. 5 aylık evliyim. bu ay tuhaf seyler oluyor bende yumurtlama günümde beraber olduk eşimle. bundan 6-7 gün sonra kahverengi akıntı şeklinde lekelenmeler oldu. bir gün sürdü. şimdi inanılmaz başım agrıyo. egildigimde basım dönüyo. midemde bulantı var ama kusmuyorum. kasıklarımda sertlik var. sürekli yorugunum. uykumu cok iyi almıs olsam bile uykum geliyor şirkette bilgisayar basında kendimden geçiyorum resmen. reglime 5 gün kaldı. hamile olabilirmiyim
:1shok:ben sandım valla ne yalan söyleyeyim:) dikkatsiz delü seni -tatlicadiarzu- zaten üç kuruşluk aklım kalmış:)inanmıyorum ben yanlış yazmışım 7 aylık hamileyim diye okuyanda beni deli sanmıştır valla kızlar kusura bakmayın 7 aylık evliyim yazacaktım ya yeni farkettim tekrar pardon.....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende kartalda oturuyorum canım.aynen hamilelk için uğraşıyorum.temmuzdan beri korunmuyorum ama ağustosda dış gebelik geçirdim
merhaba kızlar bende soğanlıkta oturuyorum burdan birilerini bulmak ne güzel bende yeni hamileyim ve doktor hastane tavsiyelerinizi bekliyorum
öncelikle hoşgeldin canım aramızasüprizzzzz.
bende soğanlık yeni mahallede oturuyorum.
Ne güzel Allah tamamına erdirsin.özellikle gittiğin bir yer var mı?
öncelikle hoşgeldin canım aramızasüprizzzzz.
bende soğanlık yeni mahallede oturuyorum.
Ne güzel Allah tamamına erdirsin.özellikle gittiğin bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?